De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Andaman Embrace Resort & Spa

2 Hadpatong Road, Kathu District, Patong Sub-district, Phuket Provience, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Recepţie Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Piscină Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Baie Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Baie Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balcon/Terasă Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Baie Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi
Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Exterior hotel Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Exterior hotel Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balcon/Terasă Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţi Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cadă fierbinte Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Baie Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Restaurant Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Centru de afaceri Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Club pentru copii Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Club pentru copii Andaman Embrace Resort & Spa Phuket - Club pentru copii
Zona Patong Număr camere: 222
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 594 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,4
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (594)
Sortare:
Olindo D. Călător individual Switzerland, 17 ianuarie 2013
camere piccole - bagno sempre allagato

la posizione
6,7
Quando sono arrivato nessuno mi ha accompagnato in camera, erano le 24.00 c'era solo una ragazza. Ho chiesto più volte di cambiarmi la camera in quanto quando si faceva la doccia rimaneva allagato tutto il bagno, non mi hanno cambiato la camera.
Raportaţi această recenzie
Gianluigi P. Familie, copii în vârstă Italy, 3 ianuarie 2013
In centro, ma tranquillo

piscina,quiete,centralità
6,3
Hotel ristrutturato, ma con molte comitive asiatiche , è vicinissimo al centro di Patong ma senza essere avvolto dal caos del centro, piscina pulita, zona pranzo colazione ampia e moderna, abbiamo passato alcuni giorni a fine anno dopo due settimane in varie isole del sud della Tailandia, è uno dei posti più interessanti per chiudere l'anno in bellezza. a circa 100 metri dalla spiaggia di Patong.
Raportaţi această recenzie
Surya K. Familii cu copii tineri India, 22 august 2015
Average hotel, rude staffs, good location

Average hotel, rude staffs, good location for 1at timer.
6,3
Raportaţi această recenzie
Duangporn Y. Călător în pereche United States of America, 20 august 2015
Nice location .

Good breakfast. Closed to the beach and convenience access to street food and shopping mall
8,3
The room was a bit old but reasonable for the price and location
Raportaţi această recenzie
Ming J. Călător în grup Singapore, 14 august 2015
GD LOCATION

FOOD LOCATION NICE STAFF
7,7
OVERALL HOTEL IS GOOD , STAFF IS VERY NICE !
Raportaţi această recenzie
Hassan A. Călător în pereche Oman, 11 august 2015
I think the food was not nice and the rooms avarge

Swimming pool
6
Average
Raportaţi această recenzie
Lok Y. Călător individual Hong Kong, 9 august 2015
Generally Good

Cats
7,3
We arrived there at 12:00 and were told that we had to check in earliest at 14:15. It's ok we could just grab a lunch. But when we arrived at 14:15 the counter said the room was not ready yet and asked us to wait at the bar enjoying our welcome drinks. She said that she would call the bar when our room was ready. But she forgot. I didn't want to urge her so much so I keep waiting but she forgot. And we waited until 15:00 and I could not help to ask her and we got our room. But besides of this particular staff, all the other things about the hotel were good. The swimming pool was good. Not so large but big. But it was with depth 1.5m or either a baby pool. So for us, adults who were not good at swimming were a bit scared. The room was bright and clean. The bathroom provided everything except toothbrush. We didn't mind that. Just remember to bring your own is fine. Breakfast provided many choices but four days during our stay were all the same. Only the dish of tomato was changed (to different dishes of tomato every day). And there was no bacon which was our favourite. But the choices were very enough. And there were 2 cats in the hotel!!! We love that!! And good to see that the staff was so nice to the cats too!
Raportaţi această recenzie
Inge K. Călător în pereche Indonesia, 5 august 2015
Good place

Comfort room, good locatiin, good service
8,7
Raportaţi această recenzie
Scott M. Familie, copii în vârstă Australia, 26 iulie 2015
should have done my homework

the location is good the cottages perfect for keeping several families together and a place to come home to
5,3
Should have done my homework. We have stayed many times at the andaman with family groups but now the andaman has sold off their property to several hotels who have taken any beach road access they once had making it out of the way. The cottages are in need of a makeover particularly the bathrooms. The staff have limited English and the hotel seems to cater the Asian clientele and so they should there were not many Aussies in sight. The swim up bar although staff were friendly had limited stock and were constantly running back and forth
Raportaţi această recenzie
Muhammad A. Familii cu copii tineri Pakistan, 26 iulie 2015
GOOD BUT NOT THE BEST

LOCATION, but other things r not the best but good
8,3
its fine, hotel is clean , rooms r big but not highly decorated , pool is also good
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Andaman Embrace Resort & Spa PhuketAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RecepţieAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PiscinăAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BaieAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BaieAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balcon/TerasăAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BaieAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Exterior hotelAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Exterior hotelAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Balcon/TerasăAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cameră de oaspeţiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Cadă fierbinteAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - BaieAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RestaurantAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Centru de afaceriAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Club pentru copiiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Club pentru copiiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Club pentru copiiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Club pentru copiiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Club pentru copiiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Centru de afaceriAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Centru de afaceriAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Centru de afaceriAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Centru de afaceriAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Interior hotelAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - HolAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - HolAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - IntrareAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - ÎmprejurimiAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Plan EtajeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Mâncare şi băuturăAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Plan EtajeAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - DotăriAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PiscinăAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PiscinăAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - PiscinăAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Sală de fitnessAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - DotăriAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Coffee Shop/CafeneaAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RestaurantAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - RestaurantAndaman Embrace Resort & Spa Phuket - Plan Etaje


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B02