sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Aranya Hotel

128 Hang Bong Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem District - Cartierul Vechi, Hanoi, Vietnam (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Aranya Hotel Hanoi - Interior hotel Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Aranya Hotel Hanoi - Baie Aranya Hotel Hanoi - Spa Aranya Hotel Hanoi - Spa Aranya Hotel Hanoi - Baie Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Aranya Hotel Hanoi - Restaurant Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi
Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Aranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţi Aranya Hotel Hanoi - Hol Aranya Hotel Hanoi - Hol Aranya Hotel Hanoi - Recepţie Aranya Hotel Hanoi - Recepţie Aranya Hotel Hanoi - Hol Aranya Hotel Hanoi - Intrare Aranya Hotel Hanoi - Hol Aranya Hotel Hanoi - Hol Aranya Hotel Hanoi - Hol
Zona Hoan Kiem District - Cartierul Vechi Număr camere: 38
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,6

din 257 opinii

Calitate-preţ
8,8
Situare
8,8
Prestaţia personalului
9,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,8
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (257)
Sortare:
Luca D. Călător în grup Italy, 2 mai 2014
Città ottima base per tour nel nord vietnam

Posizione centrale per visitare la città,nel vecchio quartiere ma camere silenziose. Personale gentile e disponibile. Buona colazione a buffet. Ottimo rapporto qualità prezzo
8,7
Ci siamo trovati molto bene sia per le stanze che per il personale molto cortese.
Manuela R. Călător în pereche Italy, 5 septembrie 2013
Un paradiso di relax nel centro di Hanoi

Centralissimo, camere stupende,personale splendido
10
Manuela R. Călător în pereche Italy, 29 august 2013
Una citta' frenetica e magica

Personale, posizione, camere
10
Daniele S. Călător pentru drum de afaceri Italy, 10 aprilie 2013
Ottimo

pulizia, cortesia, facilita`
7,7
Sono stato soltanto una notte presso questo Hotel, il pomeriggio seguente sono ripartito. Ho avuto un soggiorno veloce pero` devo dire che non mi e` mancato nulla. L`hotel e` situato in un ottima posizione e` molto pulito, e il personale mi sembrava qualificato.
Gianluigi R. Călător în pereche Italy, 29 ianuarie 2013
scelta eccellente

posizione, wi-fi, personale
9,7
L'hotel è situato in ottima posizione per visitare la città. Le camere sono dotate di tutti i comfort, tra cui wi-fi, cassetta di sicurezza, phon, ecc. Il personale è cortese ed efficiente (hanno comprato per noi i biglietti del treno che abbiamo trovato al nostro arrivo). Abbiamo anche provato la spa che si è rivelata di ottimo livello.
Francesco F. Călător pentru drum de afaceri Italy, 4 noiembrie 2012
Hotel confortevole con un buon servizio

Centrale
8,7
La centralità dell'hotel consente di vistare Hanoi e di organizzare i tour nei dintorni. Il personale è molto disponibile nell'offrire soluzioni e consigli.
Wooi K. Călător în pereche Malaysia, 11 iulie 2014
Great

Front Desk Great Service, Room Cleanliness, Good Breakfast served
8,3
Hotel staff friendly and very helpful, good room service, Especially staff name Nguyen Thi Anh very nice and provide helpful information. Overall is very good, will came back same hotel again in future.
Stephen L. Călător individual United States of America, 28 iunie 2014
nice hotel - great staff

the staff, clean, comfortable
10
This is the second time I have stayed here and both times it was great. The staff are exceptionally friendly and helpful with very good English. The hotel has good food and is also close to other good places to eat and drink. We like staying here.
Mayumi A. Călător pentru drum de afaceri Japan, 21 mai 2014
We Loved it! Staff is No.1!!!

Friendly staff, kind service, Comfortable
8
We stayed this hotel for the first time. But our stay in Hanoi was 5th time. This hotel was the best hotel which we have stayed before. The best part of the hotel is "staff".All of the staff is really friendly and good at English.We didn't have any problems to communicate with them. Also they let us to take a shower for free on the last day(maybe because we stayed longer). The flight to Narita was midnight and I have never taken shower on the last trips.It was the first time to take a shower before I go back to Japan! I chose this hotel because of the reviews. Now I know why the reviews are good :) I will definitely go back to this hotel for 100% sure ;)
Geok L. Călător în pereche Singapore, 15 mai 2014
Well maintained hotel with great staff

easy access, clean rooms, great staff
9
Great stay on the large deluxe room with city view, except that the water supply was disrupted more than 24hours due to city water mains supply breakdown! The room was very hot as it heated up by the afternoon sun and the air conditioner takes a long while to cool the room.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Aranya Hotel HanoiAranya Hotel Hanoi - Interior hotelAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - BaieAranya Hotel Hanoi - SpaAranya Hotel Hanoi - SpaAranya Hotel Hanoi - BaieAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - RestaurantAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - Cameră de oaspeţiAranya Hotel Hanoi - HolAranya Hotel Hanoi - HolAranya Hotel Hanoi - RecepţieAranya Hotel Hanoi - RecepţieAranya Hotel Hanoi - HolAranya Hotel Hanoi - IntrareAranya Hotel Hanoi - HolAranya Hotel Hanoi - HolAranya Hotel Hanoi - Hol


AS-AGWEB-3B02