Contul meu (conectare)

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Asean International Hotel

Jl H. Adam Malik No 5, Medan Petisah, Medan, Indonezia 20114 (Arată hartă)

rezervaţi acum!

Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Restaurant Asean International Hotel Medan - Sală de şedinţe Asean International Hotel Medan - Restaurant Asean International Hotel Medan - Piscină Asean International Hotel Medan - Sală de bal Asean International Hotel Medan - Sală de bal Asean International Hotel Medan - Pub/Lounge Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Sală de bal Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Sală de bal Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Sală de bal
Asean International Hotel Medan - Sală de bal Asean International Hotel Medan - Restaurant Asean International Hotel Medan - Dotări Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Intrare
Situare: Medan Petisah Număr camere: 218
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,7

din 207 opinii

Calitate-preţ
6,9
Situare
7,6
Prestaţia personalului
6,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,5
Confort/Standard Cameră
6,7
Alimentaţie/Local
6,0
Recenziile turistice sunt scrise de către clienţii noştri după ce şi-au încheiat sejurul de la Asean International Hotel.
Toate opiniile (207)
Indarjit S. Călător în grup Malaysia, 22 martie 2014
Needed room to change and sleep.

Reasonably comfortable, friendly staff, responsive
7
It was Comfortable enough to get good rest and sufficient amenties to wash up shower and change.
Rianawati C. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 16 februarie 2014
Old hotel

Nice staff and bit convenient
5,3
Pretty well, but the hotel is old. You cant expect too much. Seems all the room is smoking room.
Hari M. Familii cu copii tineri Indonesia, 2 februarie 2014
Nice place for access in the city

room, service, place
7,7
this hotel its enough for stay and hunting for eats
Adi H. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 11 decembrie 2013
Tempat fitness kotor, Ada air shg bb saya rusak

Tdk Ada or don't not stay and gym if it is causing your blackberry device broke
2
The gym is dirty and the belonging dock on thread mill was a pond of water cause my blackberry device broke. Never been in my live having gym facilities so messy like that.
Mohd Z. Călător în grup Malaysia, 1 decembrie 2013
good

good staff
7,3
Wilson -. Călător individual Indonesia, 24 noiembrie 2013
comfortable at Hotel Asean International

Centrally Located,comfortable room and bed,value for money
8
it was comfortable that i felt when i stay at there.so i guess i will be stay there again.
Wilson -. Călător individual Indonesia, 17 noiembrie 2013
Pleasure to stay here

Clean,location is so strategic and value for money
8,3
so pleasure..near this hotel there are night club and beside this hotel there are kfc and minimarket..location is so central.
Nurul A. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 15 noiembrie 2013
It would be wonderfull if it s a one night stay.

Shows what Medan Looks like from your room window.
7,3
Quite good. The Spa and fitness centre is usable but not really in my expectation level. The spa provides traditional therapy upon request, hot water pool (hot spring like), and few set of Gym. Breakfast is simple and limited. Overall, for an overnight stay only, it is valuable for money, not for leisure.
Taufik H. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 2 noiembrie 2013
clean, modern design and centrally located

clean, large room and centrally located
6
it was pleasant stay at this hotel and nice location near the grand mosque
Andy C. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 31 octombrie 2013
Nice Hotel, great pleasure..

location, spacious room, executive lounge
8,3
I really get a pleasant experience during my stay at this hotel. I enjoy my breakfast at Executive Lounge with nice city view from its large window. Durian stall is just 10 minutes walk from the hotel and they open 24 hours, so I can enjoy durian after I completed my business dealings.

rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Asean International Hotel MedanAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - RestaurantAsean International Hotel Medan - Sală de şedinţeAsean International Hotel Medan - RestaurantAsean International Hotel Medan - PiscinăAsean International Hotel Medan - Sală de balAsean International Hotel Medan - Sală de balAsean International Hotel Medan - Pub/LoungeAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Sală de balAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Sală de balAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Sală de balAsean International Hotel Medan - Sală de balAsean International Hotel Medan - RestaurantAsean International Hotel Medan - DotăriAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Intrare


AS-AGWEB-3A01