De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Asean International Hotel

Jl H. Adam Malik No 5, Medan Petisah, Medan, Indonezia 20114 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Asean International Hotel Medan - Restaurant Asean International Hotel Medan - Sală de bal Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Sală de bal Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Sală de bal Asean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţi Asean International Hotel Medan - Piscină
Zona Medan Petisah Număr camere: 218

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,4

din 282 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
6,4
Situare
7,4
Prestaţia personalului
6,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,1
Confort/Standard Cameră
6,3
Alimentaţie/Local
5,7
Toate opiniile (282)
Sortare:
Simorangkir Y. Familii cu copii tineri Indonesia, 27 decembrie 2015
Asean International Hotel
2,7
.....
Raportaţi această recenzie
Yu J. Călători în pereche Malaysia, 26 decembrie 2015
Need Improvement

Most of the staff there are quite friendly, despite that they can't speak English well. The location is good and near to Medan Fair and beside a grocery shop & KFC.
6,3
My room 723 air conditioner takes forever to cool the room, very hot. I can't access to wifi at all, the male receptionist on 25/12/2015 was not friendly and seems frustrated that I questioned why I can't connect to the internet.
Raportaţi această recenzie
Azida H. Călători în pereche Malaysia, 24 decembrie 2015
not respect

nothing
4,3
Raportaţi această recenzie
Lukman M. Călători drum de afaceri Indonesia, 18 decembrie 2015
An Average Hotel

No idea because I was late check in and early morning check out
4
I don't have strong experiences to share
Raportaţi această recenzie
Nordin M. Călători individuali Malaysia, 10 decembrie 2015
The worst 4 star hotel I have experience so far.

Location, concierge staff .
5
I am not satisfy with what I have paid. Check-in took very long, almost one hour. The receptionist said that he didn't find any booking in their system.
Raportaţi această recenzie
Jaafar M. Familii cu copii în vârstă Malaysia, 9 decembrie 2015
Service & condition of hotel is very bad
4
Acest client numai a punctat acest hotel, fără a-şi exprima vreo opinie.
Raportaţi această recenzie
Zainuddin Y. Călători drum de afaceri Malaysia, 7 octombrie 2015
Nothing i can think of...
3
Terrible hotel,3times change room,due to.many factors...
Raportaţi această recenzie
Lenna L. Călători individuali Indonesia, 11 septembrie 2015
teribble

Asean International Hotel
2,7
It's my nightmare... so dirty....
Raportaţi această recenzie
Hanafiah A. Călători individuali Malaysia, 27 iulie 2015
WISH MY STAY WAS BETTER

1. The friendly staff 2. Good location 3. Good and clean room
7
My stay was not really enjoyable cause two days in a row the housekeeping people did not put new towels in my room after they took away the dirty ones. The toiletries was not refilled on the second day, had to call for a new one. And guest have to pay for parking at the hotel? Seriously this is something new for me in all my visits to Medan.
Raportaţi această recenzie
Bryan D. Familii cu copii tineri Australia, 25 iulie 2015
Bordoh Hotel
4
I booked 3 rooms for my wife and family, They all said they had a bad stay, Aircons not cold, beds uncomfortable, shower and toilets bad condition, smelly and water was brown and taps leaking water, Noises on roof, bad rooms. Hotel condition Not as advertised! Not recommended for familys, especially with children. My Family will never stay there again
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Asean International Hotel MedanAsean International Hotel Medan - RestaurantAsean International Hotel Medan - Sală de balAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Sală de balAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Sală de balAsean International Hotel Medan - Cameră de oaspeţiAsean International Hotel Medan - Piscină


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A05