De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Asoka City Bali Hotel

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar), Kuta, Bali, Indonezia 80361

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,9

din 602 opinii

1 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,7
Situare
6,8
Prestaţia personalului
7,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,3
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
5,0
Toate opiniile (602)
Sortare:
Andrei D. Călători în pereche Romania, 3 martie 2013
nimic deosebit

piscina
5,3
un hotel care nu prezinta nimic deosebit, nici in bine, nici in rau. un pluseste o piscina de o dimensiune rezonabila si oferta de cafea, ceai si apa gratuite non stop. un minus este lipsa micului dejun. intamplator sau nu, in singura noapte in care am dormit la acest hotel a fost o galagie ingrozitoare in zona receptiei, aproape toata noaptea cauzata de un client super alcoolizat care nu putea fi potolit
Raportaţi această recenzie
Paolo B. Călători în pereche Italy, 26 august 2014
Parecchi problemi. E disservizi

Hotel Kuta A1
3,3
Pessimo, problemi con wifi, doccia acqua fredda, poi al cambio camera, mancava l'acqua. In 7 gg ho fatto solo 2 doccia calde. Problemi con staff lingua inglese.
Raportaţi această recenzie
Anna L. Călători în pereche United Kingdom, 20 aprilie 2016
The pool looked like a pond
3,3
The pool looked green and more like a pond, I'm not sure if this was the 'look' it was meant to have but it put me off going in there. Location is a 15 minute walk to the main area so there are better places closer (we stayed at Saimai too which was closer and better) the hotel is also not very far from the airport, it's walking distance if you know where you're going. Staff were friendly when we arrived helping us take our bags upstairs, but when we asked for the wifi password we were just told by one lady on the desk that she didn't know, no attempt to find out for us or anything. When we did eventually get the password, it was pointless as it was terrible so could barely use it.
Raportaţi această recenzie
Linda Z. Călători în pereche Indonesia, 30 octombrie 2015
Good hotel

cheap and nice
10
comfortable
Raportaţi această recenzie
Dale V. Călători în pereche Australia, 27 octombrie 2015
Quiet location, very cheap!

Cheap, WiFi, big pool
7,3
Raportaţi această recenzie
Mia S. Familii cu copii tineri Indonesia, 22 septembrie 2015
Broken aircon

Staff feedback for the aircon, location, bed
5,3
Raportaţi această recenzie
Jason E. Călători în grup Australia, 11 septembrie 2015
Great rooms for the price

Good staff clean and good value
9,7
Perfect
Raportaţi această recenzie
Qayyum O. Călători individuali Malaysia, 6 septembrie 2015
Value for money

Value for money, Good Location, Comfy
6,3
Just few minutes distance by car to and from Gusti Ngurah Rai Airport. Checked in late night, check in counter still open. The cafe sold no food, just make sure to bring your own in case you are arrive late like me. I always bring my own in case I'm too tired to buy one. Quite and peaceful location. Walk to beach is only about 10 minutes. Why I choose this hotel was the price. Low price more nights.
Raportaţi această recenzie
Amelia S. Călători în grup Indonesia, 1 septembrie 2015
ok

location, staff, pool
7
Ok
Raportaţi această recenzie
Amelia S. Călători în grup Indonesia, 31 august 2015
good

pool, room, staff
7
Good.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Asoka City Bali Hotel BaliAsoka City Bali Hotel Bali - Interior hotelAsoka City Bali Hotel Bali - PiscinăAsoka City Bali Hotel Bali - PiscinăAsoka City Bali Hotel Bali - PiscinăAsoka City Bali Hotel Bali - RecepţieAsoka City Bali Hotel Bali - RecepţieAsoka City Bali Hotel Bali - RecepţieAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţiAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţiAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţiAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţiAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţiAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţiAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţiAsoka City Bali Hotel Bali - PiscinăAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţiAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţiAsoka City Bali Hotel Bali - HolAsoka City Bali Hotel Bali - PiscinăAsoka City Bali Hotel Bali - PiscinăAsoka City Bali Hotel Bali - Coffee Shop/CafeneaAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţiAsoka City Bali Hotel Bali - PiscinăAsoka City Bali Hotel Bali - HolAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţiAsoka City Bali Hotel Bali - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A07