Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Excelent
8,6
pe baza a 1533 opinii
  • Zona Patong
  • Camere : 150
  • Wifi gratuit

  • Salvează bani cu oferta noastră
    Cel mai bun preţ garantat
  • Alegere excelentă dintre
    peste 600.000 de hoteluri
  • Suntem aici să vă ajutăm în
    engleză & 12 alte limbi
Nu aşteptaţi până când va fi prea târziu! Rezervaţi acum pentru a nu rata tariful de astăzi. Agoda Tip

Rezervaţi Acum Plătiţi Altădată

Disponibil acum pentru mii de camere de hotel.

Rezervaţi inteligent. Rezervaţi Agoda.

Tipuri camere
Max.
Tarife
Deluxe cu balcon și mic dejun
Cameră familială (2 adulţi + 2 copii)
Deluxe cu balcon și mic dejun
Cameră familială (2 adulţi + 2 copii)
Club cu mic dejun
Club cu mic dejun
Suită cu hidromasaj
Suită cu hidromasaj
Duplex cu 1 dormitor și hidromasaj
Duplex cu 1 dormitor și hidromasaj
Suită cu piscină
Suită cu piscină

 

introduceţi zilele dvs.
pentru a vedea cele mai bune tarife

Planuri ComplexEfectuaţi clic aici pentru a vedea planurile complete ale complexului
Dotări ale Avista Hideaway Resort & Spa Phuket
Facilităţi

24-ore recepţie

24-ore room service

transfer hotel/aeroport

ATM/bancomat de numerar în locaţie

babysitting

bar

facilităţi grătar

centru de afaceri

închirieri auto

parcare auto

coffee shop

concierge

lift

facilităţi cameră VIP

facilităţi pentru turişti cu handicap

cameră de familie

servicii spălătorie

bibliotecă

dulapuri vestiar

depozitare bagaje

săli de conferinţă şi petreceri

ziare

bar piscină

restaurant

room service

seif

zonă comună terasă/TV

facilități de transfer

loc pentru fumat

tururi

Sport şi recreere

baie cu aburi

biliard

cadă fierbinte

cameră de jocuri

centru de fitness

club copii

grădină

masaj

piscină (copii)

piscină exterioară

saună

spa

tenis de masă

  
Internet

WiFi gratuit în toate camerele

Wi-Fi în zone publice

 
Parcare

parcare auto

parcare cu valet

 
Limbi vorbite

engleză

filipineză

hindi

nepaleză

thailandeză

 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Situat în adorabila zonă Patong, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket se bucură de o poziţie semnificativă în domeniul de viață de noapte, cumpărături, litoraluri în această zonă a oraşului Phuket. La doar 1 Km de centrul oraşului, locaţia strategică a hotelului garantează că turiştii pot ajunge rapid şi uşor la multe puncte locale de interes. Vizitatorii de la hotel se pot delecta prin turul atracţiilor oraşului: Train Thai Boxing, Dive Supply, Bangla Road.

La Avista Hideaway Resort & Spa Phuket, serviciile excelente şi facilităţile de nivel superior sunt făcute pentru un sejur de neuitat. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, 24-ore room service, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje sunt doar câteva dintre facilităţile care diferenţiază hotelul Avista Hideaway Resort & Spa Phuket de alte hoteluri din oraş.

Ambianţa de la Avista Hideaway Resort & Spa Phuket este reflectată în fiecare cameră de oaspeţi. acces internet wireless (gratuit), acces internet (wireless), piscină privată, cadă cu hidromasaj, camere nefumători sunt doar câteva dintre facilităţile aflate la discreţia dvs şi care se regăsesc la această proprietate. Acest hotel oferă minunate facilităţi de recreere cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa pentru a vă face sejurul cu adevărat de neuitat. Avista Hideaway Resort & Spa Phuket este destinaţia ta sigură pentru cazare de calitate la hotel din Phuket.
Please note the occupancy for each room type as follows:

Beuna Vista: Maximum two adult with two kids or maximum three adults only (extra bed is available with an additional charge and no children).
Family Vista: Maximum two adults with two kids or three adults with one kid (extra adult with an additional charge). Four adults are not allowed in this or any other room category.
Club Vista: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Duplex Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Tropical Hideaway Pool Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.

Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12. The charge must be paid directly at the hotel.



Taxă transfer aeroport
1700 THB

Check-Out la
12:00 AM

Distanţa din centrul oraşului
1 Km

Distanţa până la aeroport
35. Km

Etaje / Camere pentru nefumători
Yes

Număr de baruri
4

Numărul de etaje
3

Număr de restaurante
6

Număr camere
150

Tensiune de alimentare priză cameră
220

Timp parcurs până la aeroport (minute)
40

An construcţie hotel
2012


Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,6

din 1533 opinii

Calitate-preţ
8,5
Situare
7,6
Prestaţia personalului
8,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,1
Confort/Standard Cameră
9,2
Alimentaţie/Local
8,3
Toate opiniile (1533)
Sortare:
Christa B. Călător individual Italy, 10 ianuarie 2014
Un periodo di riposo.

camere spaziose, prima colazione ottima, staff gentilissimo
8,3
Ho sofferto di solitudine essendo un albergo per famiglie o comunque persone molto giovani.
Wu Z. Călător în pereche Singapore, 6 iulie 2015
On a heavenly retreat

Cosy, incredible Jacuzzi, View of the sea and mountain
10
It was my wife's birthday and we had a remarkable stay in the resort. The pool was great, the breakfast was a spread, the Jacuzzi in the room is top notch and maintain very well. Importantly, the bed was marvelous!
Suzana B. Călător în pereche United Kingdom, 3 iulie 2015
For a secluded stay

Cleanliness was impeccable. Staff were very pleasant and it was a very peaceful stay surrounded by nature.
8,3
It was very relaxing and the ambience was wonderful. Good if you want to get away from the crowds but not far from the hustle and bustle of Thai entertainment. Quite a long walk to the beach though. A bus is available from the hotel.
Afzal H. Călător individual Canada, 2 iulie 2015
Review

Room, staff, location
9,3
Great
Soh L. Familie, copii în vârstă Singapore, 30 iunie 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9,7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco D. Călător în pereche Portugal, 27 iunie 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9,7
Leah V. Călător în pereche Canada, 26 iunie 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco D. Călător în pereche Portugal, 25 iunie 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9,7
Vivek V. Călător în pereche India, 25 iunie 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Yuk W. Familii cu copii tineri Hong Kong, 24 iunie 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9,3
< Pagina anterioară 1 - 10 din 1533 recenzii Pagina următoare >

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Clienţii care au vizualizat Complex au fost, de asemenea, interesaţi de...

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Excelent 8,7

din 1847 opinii

Situare: Kata

Când vizitaţi Phuket, vă veţi simţi ca acasă la Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach, care oferă...

Kalima Resort & Spa

Kalima Resort & Spa

Foarte bun 8

din 1864 opinii

Situare: Patong

Proiectat atât pentru turişti cât şi pentru călatorii de afaceri, Kalima Resort & Spa este situat...

Baan Laimai Beach Resort

Baan Laimai Beach Resort

Foarte bun 7,8

din 5336 opinii

Situare: Patong

Bine situat în Patong, Baan Laimai Beach Resort este punctul ideal de plecare pentru excursiile...

Millennium Resort Patong Phuket

Millennium Resort Patong Phuket

Excelent 8,4

din 4057 opinii

Situare: Patong

Millennium Resort Patong Phuket, situat în Patong, Phuket, este o alegere populară printre turişti....

Clienţii au apreciat acest complex pentru:
Zonă recomandată pentru:
  • cumpărături
  • litoraluri
  • viață de noapte
Distanţa până la aeroport:
  • Aeroportul internaţional Phuket (25.3 Km)
Comentariile clienţilor:
  • "Personal prietenos şi de ajutor" , "Design superb al camerelor" , "Hotel nou"
Top atracţii în zonă:
  • Dive Supply (2.2 Km / 27 min de mers pe jos)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 min de mers pe jos)
  • Bangla Road (2.5 Km / 30 min de mers pe jos)
  • Jungcelon Shopping Mall (2.6 Km)
Notă: distanţele sunt măsurate în linie aeriană de la punctul de plecare până la punctul de destinaţie.

Customer Support


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

SG-AGWEB-6A02