De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

B-Lay Tong Phuket

198 Taveewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

B-Lay Tong Phuket Phuket - Piscină B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartament B-Lay Tong Phuket Phuket - Piscină B-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţi B-Lay Tong Phuket Phuket - Exterior hotel B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartament B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartament B-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţi B-Lay Tong Phuket Phuket - Hol B-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţi B-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţi B-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţi B-Lay Tong Phuket Phuket - Hol B-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţi B-Lay Tong Phuket Phuket - Interior hotel B-Lay Tong Phuket Phuket - Sală de şedinţe
B-Lay Tong Phuket Phuket - Hol B-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţi B-Lay Tong Phuket Phuket - Spa B-Lay Tong Phuket Phuket - Exterior hotel B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartament B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartament B-Lay Tong Phuket Phuket - Apartament B-Lay Tong Phuket Phuket - Piscină B-Lay Tong Phuket Phuket - Vedere B-Lay Tong Phuket Phuket - Plan Etaje
Zona Patong Număr camere: 123

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,1

din 317 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,0
Prestaţia personalului
8,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,5
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (317)
Sortare:
Mika L. Călători în pereche Sweden, 2 ianuarie 2016
Breakfast so bad

Location, design close to beach
6,7
Food poison I was eating at the hotel and not good food and not good breakfast
Raportaţi această recenzie
Oskar U. Călători în pereche Sweden, 30 decembrie 2015
Holiday trip with girlfriend.

Location, pool, location.
7,3
Raportaţi această recenzie
Ching H. Călători în pereche Singapore, 30 noiembrie 2015
Nice honeymoon hotel

Pool, cleanliness, decor
8,3
Very comfortable rooms. But lift not working, and the gym was very stuffy.
Raportaţi această recenzie
Sebastian S. Călători în pereche Singapore, 3 noiembrie 2015
Looked rundown but rooms are comfortable enough

Sea-facing spacious suite room
6,3
Our first impression of the hotel upon arriving is it does not quite look like the photos on the website...looked a bit rundown but was relieved when we saw our sea-facing suite room.Its spacious and comfortable enough.The hotel is right infront of patong beach so so convenient for beach lovers.It has a nice and big infinity pool.A bit of a walk to Bangla street where all the nightlife is.It is near a hidden gem which is No.9 Thai restaurant round the right hand side corner which serves good thai food but skip the western fares.
Raportaţi această recenzie
Wong J. Călători în pereche Hong Kong, 27 octombrie 2015
Good

Location
7,7
Raportaţi această recenzie
Vincent B. Călători individuali New Zealand, 8 octombrie 2015
B-Lay Tong

It was peaceful, at the other end of town you here constant traffic noice. The pooll side rooms are lovely. The staff are generally lovely
7
We wore a couple of single guys staying, and met girls in bars. If you gring a girl back to B-lay Tong even for a drink by the pool, security want to march you to reception with your date, demand ID from her, and 1500 Bart from you for having a guest. There approach is over the top, embarrasing and makes your guest very uncomfortable. With what you pay for a room they should advise you of the dangers and then mind there own business. I would not stay here again.
Raportaţi această recenzie
Mohd Z. Familii cu copii în vârstă Malaysia, 10 august 2015
Front desk staff named Mr Flo is very helpfull

Staff,location,pool
7,7
Raportaţi această recenzie
Eng H. Familii cu copii în vârstă Singapore, 6 august 2015
A disappointment! Just a 3 stars at best.

Just opposite Patong Beach; quiet end of Patong;
5
I was shock to find that the hotel is right next to a dumped development and it smell horrible on our first day, though it got better later on. The hotel is not well maintained, it's much smaller and less fancy than we had expected. lift is out of order in our block throughout our stay. It's about 20 min walk to Blanga St area, a far walk. Breakfast is over-priced that we don't even bother trying. Totally regretted for making the choice!
Raportaţi această recenzie
Abdulaziz A. Călători în pereche Kuwait, 6 august 2015
One of the best

Rooms , clening , swimming pool
8
Very nice , this hotle is perfect . I like it , just 1 thing you need to fix is the laundry prices .
Raportaţi această recenzie
Michael K. Călători individuali United States of America, 15 iulie 2015
Nice hotel

Personal hot tub on balcony, friendly staff, relaxing Pool deck
9,7
Relaxing and enjoyable stay
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

B-Lay Tong Phuket PhuketB-Lay Tong Phuket Phuket - PiscinăB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartamentB-Lay Tong Phuket Phuket - PiscinăB-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţiB-Lay Tong Phuket Phuket - Exterior hotelB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartamentB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartamentB-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţiB-Lay Tong Phuket Phuket - HolB-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţiB-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţiB-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţiB-Lay Tong Phuket Phuket - HolB-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţiB-Lay Tong Phuket Phuket - Interior hotelB-Lay Tong Phuket Phuket - Sală de şedinţeB-Lay Tong Phuket Phuket - HolB-Lay Tong Phuket Phuket - Cameră de oaspeţiB-Lay Tong Phuket Phuket - SpaB-Lay Tong Phuket Phuket - Exterior hotelB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartamentB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartamentB-Lay Tong Phuket Phuket - ApartamentB-Lay Tong Phuket Phuket - PiscinăB-Lay Tong Phuket Phuket - VedereB-Lay Tong Phuket Phuket - Plan Etaje


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06