De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Balay da Blas Pensionne

10 Giron St., Brgy. 7-B, Oraş propriu zis, Laoag, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Exterior hotel Balay da Blas Pensionne Laoag - Exterior hotel Balay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotel
Balay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotel Balay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotel Balay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotel Balay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotel Balay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotel Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepţie Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepţie Balay da Blas Pensionne Laoag - Grădină Balay da Blas Pensionne Laoag - Grădină Balay da Blas Pensionne Laoag - Împrejurimi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi Balay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi
Zona Oraş propriu zis Număr camere: 8

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 83 opinii

Calitate-preţ
8,6
Situare
8,1
Prestaţia personalului
8,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (83)
Sortare:
Aileen M. Călător în pereche Philippines, 10 august 2015
home away from home

clean room, friendly staff, the ambience
7,3
Very relaxing. We didnt know theyll fix the room everyday but we were so happy that they did. We were so tired during the rehearsals, the wedding and the tour and the thing we wanted was to come home to nice bed. we didnt have to tell them.. they just did it. i think they changed the linens and towels everyday too. we were greeted with smiles during our stay. the staff were friendly and accommodating. the last night we got sick and my bf requested some hot water and was asking where to buy meds. to make it short... the staff bought the meds and even handed us the receipt. ambience - we really felt that the place did a good job preserving the ilocano heritage.
Raportaţi această recenzie
Stephan Z. Călător în pereche Germany, 30 iulie 2015
Hospitality with charm and commitment

Size of room, decor and staff
9
We felt welcome and taken care of. All staff were friendly and competent. Food was delightful. The hotel is a compendium of local heritage and antiques. Best place in Laoag!
Raportaţi această recenzie
Emma P. Călător în pereche Australia, 17 iulie 2015
Out of way, Hard to Find

Service, Spacious room, sorry only 2
7,7
My partner and I had a hard time looking for this hotel. There is no parking facility. Street parking available though. No breakfast included. Wifi only available in the reception area. No daily supply of free bottle of water. Staffs are good though.
Raportaţi această recenzie
Earlene V. Familie, copii în vârstă Australia, 19 iunie 2015
Lots of mosquitoes in the room.

staff were friendly and accommodating
7,3
So so.
Raportaţi această recenzie
Rebecca D. Familie, copii în vârstă United States of America, 4 iunie 2015
R.N. from Sarasota Fl.

Clean room. good breakfast, knowledgable staff
7,3
I stayed for 3 nights in junor suite with my 2 nieces.The room was spacious enough for the 3 of us, but the air conditioner is not good enough to cool the whole room even with the electric fan on.They might want to change to a bigger unit of air conditioner to make the room a bit comfortable .The refrigerator was a nice touch but inside was filled with the hotel's drinks that it is annoying.The shower has warm water but not enough pressure. The place is convenient because it is just a tricycle ride to every where.Good stay
Raportaţi această recenzie
Monali M. Familii cu copii tineri Philippines, 19 martie 2015
The place to stay in Laoag

Simple, rustic and beautiful interiors
8,7
It was "home" after 3 long days of touring Ilocos. Keep in mind the pensionne has no elevator, no telephone and wifi in rooms (only in the reception area/ground floor). The rooms are being cleaned everyday with fresh towels, the place was convenient and has their own restaurant and they can arrange tours (Laoag, Ilocos Sur/Vigan and Pagudpud/Norte). It was a trip to remember!
Raportaţi această recenzie
Erwin O. Familie, copii în vârstă Philippines, 23 februarie 2015
Cleanliness, Staff Performance, Food

Cleanliness, Staff Performance, Food
9
It was very comfortable. I like it that the staff were very helpful and a little personal with their service. It's near the capitol and it has its very own Ilocano restaurant.
Raportaţi această recenzie
Carlo P. Călător în pereche Australia, 31 ianuarie 2015
Neat Accommodation

hotel character
9,7
it was great, nothing to complain about.
Raportaţi această recenzie
Janette B. Călător în grup Philippines, 15 ianuarie 2015
Non recommendable place to stay

Nothing i can think of
2
Regreat staying in this pension/inn. Cannot recommend this place
Raportaţi această recenzie
Angel J. Familie, copii în vârstă Philippines, 24 decembrie 2014
Home away from Home

Spacious
10
A nice place to stay special the executive suit
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Balay da Blas Pensionne LaoagBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Exterior hotelBalay da Blas Pensionne Laoag - Exterior hotelBalay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotelBalay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotelBalay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotelBalay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotelBalay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotelBalay da Blas Pensionne Laoag - Interior hotelBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepţieBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepţieBalay da Blas Pensionne Laoag - GrădinăBalay da Blas Pensionne Laoag - GrădinăBalay da Blas Pensionne Laoag - ÎmprejurimiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţiBalay da Blas Pensionne Laoag - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C02