De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran

Jl. Karang Mas Sejahtera / Kencana II No. 9 Jimbaran - Jimbaran Beach Area, Jimbaran, Bali, Indonezia (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Cameră de oaspeţi Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Interior hotel Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Piscină Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Exterior hotel Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Interior hotel Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Cameră de oaspeţi Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Cameră de oaspeţi Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Piscină Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Balcon/Terasă Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Cameră de oaspeţi Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Intrare Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Dotări Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Balcon/Terasă Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Interior hotel Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Interior hotel Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Cameră de oaspeţi
Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Piscină Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Vilă Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Grădină Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Baie Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Baie Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Baie Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Baie Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Piscină Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Balcon/Terasă Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Piscină
Zona Jimbaran Număr camere: 2
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,0

din 125 opinii

Calitate-preţ
7,0
Situare
5,5
Prestaţia personalului
7,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
6,8
Toate opiniile (125)
Sortare:
Hiro S. Călător în pereche Japan, 13 august 2015
Great place

Great service, great place
9,3
Raportaţi această recenzie
Suci I. Călător în pereche Indonesia, 11 august 2015
Bad place!

Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran
2,7
The bathroom is dirty, far away from everything, its in the middle of nowhere, the water is so low for showering, the wifi is really bad! So regret to stay at this place! Don't stay here! It's really bad place to stay
Raportaţi această recenzie
Scott P. Călător individual Australia, 28 iulie 2015
Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran
2
Filthy. Can't swim in the pool. Monkey is kept on a chain.
Raportaţi această recenzie
Mardiana K. Familii cu copii tineri Indonesia, 18 iulie 2015
i'm very disappointed

bali elephants boutique villa jimbaran
2
one night
Raportaţi această recenzie
William F. Călător în pereche France, 13 mai 2015
Unrepresentative, disappointing, a shame

Nice concept
2,7
If you think this is the perfect place for romantic holidays with your partner, then you can forget about it. It's not even a deception, I can start from the beginning,The bathroom is outside of the room, quite clean, even toilet paper is almost finish ... What is that. The swimming pool was not even clean when arriving. And the room, nothing special ... Even the towels are still in the cupboard. I was expecting a small decoration with those ones. To finish, the doors are locked with bike lockers. Can you imagine the pain in the ass everytime you have to look at the paper for the password. Oh yeah, by the way, on 3 days of stay, even if we leaved the hotel after 2 days, we had one breakfast, the omelette was not even cooked in one dish. In the end, this hotel ruined our good moment with my girlfriend in Bali. I was so sorry for her. We were even afraid to come back there everytime. To resume, the rate of this hotel can only be very poor. I have been travelling in Bali already 4 times so i know some places. This hotel is like just homestay. Which is good, i like it ... But not at this price, 150AU$. This place should be 30AU$ maximum, n no more. That's why it's a shame to see that on Agoda. This place as potential, but the owners have no ideas how to manage it, n gain quality. So people, better you avoid this place if you want to spend happy holidays.
Raportaţi această recenzie
David D. Călător în pereche Australia, 23 aprilie 2015
staff are nice

pool is nice
5,3
Friendly staff. We were moved to a different villa after a cpl of days. Very remote both of them. If you don't have transportation you're gonna be hungry. And when you get a moped to look around the police were all over me every day. They run after you wanting money for who knows what. I won't be back
Raportaţi această recenzie
Simba S. Călător în pereche Australia, 11 martie 2015
Nice place, hard to find

BEAUTIul, private pool, little privacy
8,3
Great room, but you could see the people in the next room and it was really hard to find. But everything else was great
Raportaţi această recenzie
Embun S. Călător în pereche Indonesia, 1 martie 2015
Good villa

Clean cheap cute
5,3
So far so good.
Raportaţi această recenzie
Scott P. Călător individual Australia, 24 ianuarie 2015
A/c crap. Can not lock doors. Can see into my room

Pool, food. Staff.
5,3
Paid for two nights. Had to leave due to no power.
Raportaţi această recenzie
Riana D. Familii cu copii tineri Indonesia, 28 decembrie 2014
Good villa and great staffs but difficult location

private pool. bed. breakfast
7,7
Just fine and my children love this villa
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran BaliBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Cameră de oaspeţiBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Interior hotelBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - PiscinăBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Exterior hotelBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Interior hotelBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Cameră de oaspeţiBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Cameră de oaspeţiBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - PiscinăBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Balcon/TerasăBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Cameră de oaspeţiBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - IntrareBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - DotăriBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Balcon/TerasăBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Interior hotelBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Interior hotelBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Cameră de oaspeţiBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - PiscinăBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - VilăBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - GrădinăBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - BaieBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - BaieBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - BaieBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - BaieBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - PiscinăBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Balcon/TerasăBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Piscină


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C06