De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Macao, Macau

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,9

din 1931 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,3
Situare
8,7
Prestaţia personalului
9,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,3
Confort/Standard Cameră
9,3
Alimentaţie/Local
8,4
Toate opiniile (1931)
Sortare:
Cheng Y. Familii cu copii în vârstă Taiwan, 2 februarie 2016
Wonderful experience

It's quiet, elegant and the employees were more than willing to solve any problems we got
10
Wonderful, I would definitely recommend it to my friends.
Raportaţi această recenzie
Lucky L. Familii cu copii tineri Indonesia, 16 ianuarie 2016
another level of service, outstanding!

staff service from every department, quality of rooms
9,3
very memorable stay over at banyan tree. very helpful and friendly staff, quality of rooms and amenities are luxurious. definitly an experience hard to forget
Raportaţi această recenzie
Ying H. Familii cu copii tineri United States of America, 5 ianuarie 2016
Comfortable

Spacious comfortable and good services
9,7
Wonderfully
Raportaţi această recenzie
Tso H. Călători în grup Hong Kong, 3 ianuarie 2016
The staff is fantastic

the staff, spacious, romantic
8,3
it was romantic and comfy
Raportaţi această recenzie
Hoi F. Călători în pereche Australia, 24 decembrie 2015
Best hotel in macau

Large private pool, friendly and helpful staff
9,7
Raportaţi această recenzie
Sia K. Călători drum de afaceri Malaysia, 20 noiembrie 2015
super great

free upgrade , well staff , super clean
9
Thank alot to banyan tree upgrade my room to president room , very well staff and clean .
Raportaţi această recenzie
Luca V. Călători individuali Italy, 19 noiembrie 2015
Great stay as usual

room ,service staff
9,3
My short holiday was amazing and for the second time they gave me the upgrade for the room !! i love this place everything perfect
Raportaţi această recenzie
Kristine A. Familii cu copii tineri Philippines, 8 noiembrie 2015
I can stay all day in the room.

The lobby, particularly the scent, it's so calming. Second, the ambience and atmosphere of the hotel is one of a kind. Last and the best of all is the signature pool suite. We all know why.
8,3
Our stay was unforgettable and one of the best, actually the best hotel we've checked in. The uniqueness of the signature pool suite took our breaths away. We can stay all day in the room relaxing in the pool and sleeping because of the calming atmosphere. Oh and we were so grateful that they upgraded our room automatically and without any charge. It was a big surprise for us since we were celebrating my husband's birthday. We will definitely come back.
Raportaţi această recenzie
Kar J. Călători individuali Hong Kong, 8 noiembrie 2015
A Really Great Hotel

Great View, Great Location and Great Staff
9,3
We had a really great great time there.
Raportaţi această recenzie
Chi W. Călători în pereche Hong Kong, 6 noiembrie 2015
Nice hotel deserving 5 stars

Nice setting and atmosphere inside, the room is big and clean, is nearby the mall, so it's close to casino but need to go taxi to the town
7,3
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Banyan Tree Macau MacaoBanyan Tree Macau Macao - ApartamentBanyan Tree Macau Macao - Exterior hotelBanyan Tree Macau Macao - ApartamentBanyan Tree Macau Macao - ApartamentBanyan Tree Macau Macao - VilăBanyan Tree Macau Macao - Cameră de oaspeţiBanyan Tree Macau Macao - VilăBanyan Tree Macau Macao - VilăBanyan Tree Macau Macao - ApartamentBanyan Tree Macau Macao - VilăBanyan Tree Macau Macao - VilăBanyan Tree Macau Macao - VilăBanyan Tree Macau Macao - VilăBanyan Tree Macau Macao - VilăBanyan Tree Macau Macao - RestaurantBanyan Tree Macau Macao - SpaBanyan Tree Macau Macao - RestaurantBanyan Tree Macau Macao - RestaurantBanyan Tree Macau Macao - SpaBanyan Tree Macau Macao - Interior hotelBanyan Tree Macau Macao - SpaBanyan Tree Macau Macao - RestaurantBanyan Tree Macau Macao - Exterior hotelBanyan Tree Macau Macao - SpaBanyan Tree Macau Macao - SpaBanyan Tree Macau Macao - PiscinăBanyan Tree Macau Macao - SpaBanyan Tree Macau Macao - RestaurantBanyan Tree Macau Macao - HolBanyan Tree Macau Macao - RestaurantBanyan Tree Macau Macao - ApartamentBanyan Tree Macau Macao - PiscinăBanyan Tree Macau Macao - Exterior hotelBanyan Tree Macau Macao - PiscinăBanyan Tree Macau Macao - Plan Etaje


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C04