De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Faleza port, Singapore 098829

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 3272 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
6,9
Situare
8,4
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,3
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (3272)
Sortare:
Nunzio F. Călători în pereche Italy, 29 mai 2015
Ottima posizione

Posizione strategica, tutti i confort in camera, staff cortese
9
Posizione strategica dell'hotel all'entrata di Sentosa island, camere piccole ma molto confortevoli.
Raportaţi această recenzie
Daniele S. Călători în pereche Italy, 24 august 2012
Camere piccole e scomode

nulla
4,3
Raportaţi această recenzie
Jenny L. Călători în pereche Singapore, 31 ianuarie 2016
feedback

restaurant staff is good
8
abit noisy from other patrons but generally a pleasant stay
Raportaţi această recenzie
Jill A. Călători în pereche Australia, 22 ianuarie 2016
Comfortable and affordable

Location, complimetary wifi, complimetary mini-bar
7,7
Our stay was comfortable and pleasant. The location is good for shopping and a short walk across to Sentosa.
Raportaţi această recenzie
Yu Y. Călători individuali Hong Kong, 16 ianuarie 2016
snack bar nice!

free snack bar, location is convenient, upgraded room
8,3
Raportaţi această recenzie
Gan J. Familii cu copii tineri Malaysia, 13 ianuarie 2016
Good location & the mini bar is awesome

Good location, staffs are polite and enjoy with the complimentary soft drinks & snacks
6,3
Room is small and I don't like the basin design. However, the location is good. Staffs are polite and love the mini bar with all the complimentary drinks and snacks.
Raportaţi această recenzie
Cindy G. Călători în pereche Singapore, 10 ianuarie 2016
Thing need to be improve.

Clean, Near Shopping & Sentosa.
7
Not very good, it is because the hotel provide bath towel that I have was 2 hole on the towel and the room for the door is a bit noisy when other room people are going out. Hotel should look in to it.
Raportaţi această recenzie
Cynthia T. Călători în pereche Indonesia, 10 ianuarie 2016
Nice hotel, good location

Good location, nice place even the room a bit too small, free minibar
9,3
I love it. Great location. Near mrt. Opposite vivocity, with view facing street. Room with free minibar option. I really enjoy staying at Bay Hotel. Happy to comeback again 😊☺️😉
Raportaţi această recenzie
Wee P. Călători în pereche Singapore, 6 ianuarie 2016
impressive customer service

customer service, customer service, customer service
9
i had a few special birthday arrangement requests during my 1 night stay at Bay Hotel and not only were they very accommodating to my requests but they have exceeded my expectations. Hotel staff were also very professional and helpful. You can almost always catch them greeting you with a smile while moving within the hotel. A great service experience. The only cons of the hotel room is that it is a wee bit small however it is comfortable and that at night, i could hear footsteps and chatting in the corridor outside our room. Other than that, it was an enjoyable experience. very accessible to sentosa too. Thank you Bay Hotel employees.
Raportaţi această recenzie
Maksim K. Călători individuali Russia, 4 ianuarie 2016
Very bad!

Staff at Reception
5,7
I do not recommend this hotel! Rooms are bad, very small, strong audibility, heard as neighbors talking! The view from the room, 50% in the cemetery! Staff polite only at Reception! Not convenient lifting system on the elevators. What would go down to the 1st floor, you need to use 2 elevators!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Bay Hotel Singapore SingaporeBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - PiscinăBay Hotel Singapore Singapore - Sală de fitnessBay Hotel Singapore Singapore - Sală de fitnessBay Hotel Singapore Singapore - HolBay Hotel Singapore Singapore - RestaurantBay Hotel Singapore Singapore - RestaurantBay Hotel Singapore Singapore - RestaurantBay Hotel Singapore Singapore - Mâncare şi băuturăBay Hotel Singapore Singapore - Mâncare şi băuturăBay Hotel Singapore Singapore - Pub/LoungeBay Hotel Singapore Singapore - Pub/LoungeBay Hotel Singapore Singapore - PiscinăBay Hotel Singapore Singapore - IntrareBay Hotel Singapore Singapore - Atracţii în apropiereBay Hotel Singapore Singapore - Atracţii în apropiereBay Hotel Singapore Singapore - Atracţii în apropiereBay Hotel Singapore Singapore - Atracţii în apropiere


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08