De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Harbourfront, Singapore 098829 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Bay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Bay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Bay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Bay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Bay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Bay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Bay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Bay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Bay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţi Bay Hotel Singapore Singapore - Piscină Bay Hotel Singapore Singapore - Piscină Bay Hotel Singapore Singapore - Sală de fitness Bay Hotel Singapore Singapore - Sală de fitness Bay Hotel Singapore Singapore - Restaurant Bay Hotel Singapore Singapore - Restaurant Bay Hotel Singapore Singapore - Restaurant
Bay Hotel Singapore Singapore - Mâncare şi băutură Bay Hotel Singapore Singapore - Mâncare şi băutură Bay Hotel Singapore Singapore - Pub/Lounge
Zona Harbourfront Număr camere: 333
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 2992 opinii

Calitate-preţ
6,9
Situare
8,4
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,3
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (2992)
Sortare:
Nunzio F. Călător în pereche Italy, 29 mai 2015
Ottima posizione

Posizione strategica, tutti i confort in camera, staff cortese
9
Posizione strategica dell'hotel all'entrata di Sentosa island, camere piccole ma molto confortevoli.
Raportaţi această recenzie
Daniele S. Călător în pereche Italy, 24 august 2012
Camere piccole e scomode

nulla
4,3
Raportaţi această recenzie
Norliah H. Familie, copii în vârstă Singapore, 1 august 2015
Value for money

Location,comfy room & free wifi & minibar in room
7,3
Our 3rd time stay at Bay Hotel. Room was clean,comfy & cosy! Value for money. Keep up d good housekeeping & maintenance Bay Hotel. Will come back.
Raportaţi această recenzie
Xavier C. Călător individual Malaysia, 26 iulie 2015
The location was perfect!

Location, FOC parking bay and FOC mini bar!
8,3
It was good! Best location as it is right opposite vivocity mall and sentosa park.
Raportaţi această recenzie
Merlin G. Familii cu copii tineri Indonesia, 24 iulie 2015
bad experience

location, helpfull staff
4
Raportaţi această recenzie
Merlin G. Familii cu copii tineri Indonesia, 24 iulie 2015
dissapointed with the room conditions

the staff is helpfull, the location is nearby the shopping mall and the sentosa.
4,7
I was travelling with 2 young kids and feel so dissapointed because the room is so dirty and the toilet so small. Then the bed sheet even not so clean. Only the location is so convinient nearby to sentosa and harbourfront.
Raportaţi această recenzie
Kevin L. Călător în pereche Brunei Darussalam, 22 iulie 2015
Keep up the good work.

Staff were great and helpful. Clean. Convenient.
8
Good!
Raportaţi această recenzie
Jeffrey T. Călător în pereche Singapore, 20 iulie 2015
Not bad

Free mini bar good toiletries comfort bed
8,3
Raportaţi această recenzie
Maryani C. Familie, copii în vârstă Indonesia, 19 iulie 2015
Nice Hotel

The place is strategic and with nice staffs and with 4 star rooms. The cleanliness is something i praised too. Able to clean every single furniture in those rooms only can be done with bay's staffs
9
It's fun. Before i'm tired with all the problem of immigration but luckily the hotel is easy to access therefore very strategic. I can go to and fro the famous and ultimately complete vivo city to the hotel easily when i wish to enjoy or travel elsewhere. When i arrived at the hotel, i was famished and exhausted. But once i see the clean and nice, elegant room, i had the surge of energy to quickly clean up and rest. And it turns out well. The mattress was very comfortable that i woke up the next day fresh and energetic. The rest of my family so too. In the morning before me and my family go to vivo, we were greeted with a smile from the staffs. Excellent hotel, i say so. Soon it was time to leave. It's a pity to leave such nice hotel. I will look forward toward the next time i stayed in bay hotel
Raportaţi această recenzie
Andrew L. Familie, copii în vârstă Malaysia, 19 iulie 2015
Good Hotel

value for money, clean, up to expectation
10
good experience
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Bay Hotel Singapore SingaporeBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - Cameră de oaspeţiBay Hotel Singapore Singapore - PiscinăBay Hotel Singapore Singapore - PiscinăBay Hotel Singapore Singapore - Sală de fitnessBay Hotel Singapore Singapore - Sală de fitnessBay Hotel Singapore Singapore - RestaurantBay Hotel Singapore Singapore - RestaurantBay Hotel Singapore Singapore - RestaurantBay Hotel Singapore Singapore - Mâncare şi băuturăBay Hotel Singapore Singapore - Mâncare şi băuturăBay Hotel Singapore Singapore - Pub/Lounge


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C05