De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Berliner Hof

Tauentzienstrasse 8, Charlottenburg, Berlin, Germania 10789 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Berliner Hof Berlin - Exterior hotel Berliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţi Berliner Hof Berlin - Baie Berliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţi Berliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţi Berliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţi Berliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţi Berliner Hof Berlin - Exterior hotel Berliner Hof Berlin - Restaurant Berliner Hof Berlin - Hol Berliner Hof Berlin - Exterior hotel Berliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţi Berliner Hof Berlin - Baie Berliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţi Berliner Hof Berlin - Interior hotel
Zona Charlottenburg Număr camere: 76

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 88 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
9,0
Prestaţia personalului
7,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,5
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (88)
Sortare:
Tommaso C. Călători individuali Italy, 9 noiembrie 2011
Hotel pulito e comodo

Buona posizione
7
Camere non troppo spaziose ma confortevoli e calde. Buona la posizione vicino al giardino zoologico ed alle principali aree di shopping. Colazione non testata. Buona la pulizia. Rapporto qualità prezzo discreto.
Sightseeing/Attractions Tip: Strategico per la buona posizione
Raportaţi această recenzie
Woon S. Călători individuali Malaysia, 14 noiembrie 2015
Loving it.

Large window; opposite to Mcdonald; contemporary design
7,3
Berliner Hof is a shoplot-transformed hotel. The reception is in the 2nd floor. It is next to a lot of shops, including Uniqlo and opposite to a 24 hour MacDonald. Ironically, the gym is in the 1st floor. My stay was comfortable, but it would be better if the pillow is not a bean bag. The design is a bit of mix and match, whereby the bed frames and wardrodes look antiquely wooden, but all other part of the rooms are relatively modern.
Raportaţi această recenzie
Itsarate D. Călători drum de afaceri Thailand, 26 octombrie 2015
Good hotel, good location

Good place, good location, and good staff.
9
Good experience. This hotel is located in good location. It's easy to find and nice. The staff is friendly.
Raportaţi această recenzie
Choon W. Călători în grup Malaysia, 19 septembrie 2015
Comfort, clean n great location

Clean, great location & value for money
9,3
We got upgraded to family room when check in without extra charges. This hotel is located centralize to shopping area, train station and there is small farm market on every Tuesday. Hotel staffs are friendly and helpful. Famous shopping mall KaDaWe just opposite the hotel. Hotel is very clean and comfort. Will be back to this hotel if I visit Berline again
Raportaţi această recenzie
Denis G. Călători individuali Australia, 3 septembrie 2015
Perfect for my needs

Value, staff, location
9
Nice stay even decided to extend which wasn't a problem. Would choose again if in Berlin
Raportaţi această recenzie
Rudy T. Familii cu copii tineri Indonesia, 11 mai 2015
wonderful stay

nice location. delicious breakfast. big rooms
8,7
Very pleasant. Wow. Such comfort. Very enjoyable.
Raportaţi această recenzie
Shazwanis F. Călători în grup Malaysia, 23 aprilie 2015
Big room strategic location

superb location n staff
9,7
i want to stay more
Raportaţi această recenzie
Anne C. Familii cu copii tineri Australia, 26 octombrie 2014
Excellent family hotel

handy location, large room, good breakfast
7
I stayed at the Berliner Hof with my son, daughter-in-law and grandson. We had two rooms that were very spacious and comfortable. The location is excellent and we were able to walk to the Zoo, Ka De We and to the nearest train station that took us everywhere. It is an excellent n0-frills family hotel.
Raportaţi această recenzie
Anne C. Călători individuali Australia, 25 octombrie 2014
Excellent hotel for families, but also for a solo

location, large room, excelent breakfast
6,7
I stayed at this hotel - and was joined by my son's family. It provided excellent accommodation for all of us.
Raportaţi această recenzie
Yihsuan L. Călători în pereche Taiwan, 19 septembrie 2014
large, clean room

good location
7
Nice, very convenient but a little bit noisy due to on the road street.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Berliner Hof BerlinBerliner Hof Berlin - Exterior hotelBerliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţiBerliner Hof Berlin - BaieBerliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţiBerliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţiBerliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţiBerliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţiBerliner Hof Berlin - Exterior hotelBerliner Hof Berlin - RestaurantBerliner Hof Berlin - HolBerliner Hof Berlin - Exterior hotelBerliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţiBerliner Hof Berlin - BaieBerliner Hof Berlin - Cameră de oaspeţiBerliner Hof Berlin - Interior hotel


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C03