De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Bluewater Maribago Beach Resort

Maribago, Buyong, Mactan Island, Mactan Island, Filipine 6015 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Maribago Bluewater Beach Resort
Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Împrejurimi Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Pub/Lounge Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Restaurant Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Facilităţi de recreere Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Exterior hotel Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sală de şedinţe Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sport şi activităţi Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Piscină Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Plajă Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sală de şedinţe Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Piscină Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Facilităţi de recreere Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa
Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Plajă Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Hol Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Spa Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Restaurant Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Facilităţi de recreere Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Facilităţi de recreere Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Plajă Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Pub/Lounge Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sport şi activităţi Bluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Facilităţi de recreere
Zona Mactan Island Număr camere: 157

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,9

din 1562 opinii

Calitate-preţ
7,7
Situare
7,8
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,0
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (1562)
Sortare:
Mario G. Călător în pereche Italy, 7 septembrie 2011
molta cortesia, camere un pò datate.

posizione e buona cucina
8,3
L'abergo è a soli 15 minuti di taxi dall'aeroporto, è ben curato negli spazi comuni e le camere sono pulite anche se mostrano gli anni. La cucina è ottima sia nel ristorante italiano che in quello internazionale. Purtroppo l'abergo non ha un accesso diretto alla spaggia, ma accede in una insenatura con acqua molto bassa per cui è impossibile fare il bagno, ma ci sono le piscine con acqua pulita a disposizione. Internet è libera negli spazi comuni, un pò cari sono i servizi relativi al benessere, per cui meglio rivolgersi esternamente. Purtroppo quando siamo arrivati ci hanno messo in un bungalow di fianco ad altri dove stavano lavorando per la ristrutturazione e ho dovuto protestare per spostarmi dopo che mi avevano riempito la camera di polvere e intossicato dalla vernice.
Sfat pentru călătorie: per lo schopping c'è un servizio navetta dall'hotel al centro per soli 100 pesos
Raportaţi această recenzie
Andrea L. Familii cu copii tineri Italy, 29 august 2009
Visita parenti !

La struttura è molto bella e caratteristica, è in fase di rinnovamento la piscina principale ma visto come è stata sviluppana l'ultima ala posso dire che sarà sicuramente molto bella. Accoglienza ottima con cesto di frutta e cocktail di benvenuto. Personale amabile e sempre sorridente e serio. Colazione abbondantissima e molto varia.
7,7
E' la terza volta che ci appoggiamo a questo hotel, è molto bello, se è sviluppato in continuazione e ha molta cura dei clienti e dell'ambiente. Ottimo per chi cerca relax, sconsigliato per chi cerca una spiaggia e mare in cui nuotare dalla spiaggia, per nuotare bisogna prendere una barca e spostarsi al largo ma allora conviene andare in altri posti. L'aeroporto è relativamente vicino ma non disturba affatto mentre si è in hotel, piscina o spiaggia che sia. Inesistente animazione durante il giorno, qualche spettacolo alla sera carino. A mio avviso è l'ideale per una coppia o con figli piccoli per starsene tranquilli in tutta sicurezza.
Restaurant Tip: Meglio andare in qualche locale fuori dall'hotel ... ce ne sono diversi, alcuni più spartani ma cibo (pesce) ottimo !!!
Raportaţi această recenzie
Imelda M. Familie, copii în vârstă Philippines, 23 august 2015
Magnificent stay at Bluewater Maribago Beach Resor

The ambiance, the service and the place itself
9,3
We had our honeymoon at Bluewater Maribago on March 3, 1996. We just returned to show our kids how beautiful Maribago is. I can say that the way their treat their clients improved a lot. The staff are approachable and knowledgeable about the need of the customers. How I wish the rate could be lower next time. We are still planning to return in Cebu and stay again at Maribago
Raportaţi această recenzie
Harachi S. Călător în pereche Japan, 22 august 2015
It's good hotel

Foods place staff
7,7
Raportaţi această recenzie
Joomin A. Călător individual South Korea, 22 iulie 2015
It was very nice

staffs are very kind and breakfast is delicious and location is very good. you can see the beach anytime you want
9,7
At first , It's with beach . I mean,there is beach in the resort. When I smoked , I always went to the beach . It was very nice. And there is a office that you can book some activities like snorkeling(?) or hoping(?). And breakfast is very good. There are many kind of delicious including Kimchi. And staffs were always very kind with smile. Even they didn't asked me tip. I recommend this resort.^^
Raportaţi această recenzie
Alison L. Familii cu copii tineri United Kingdom, 18 iulie 2015
Defiantly a place to go to ....

rooms, facilities, kids activity, food
9,7
we love it defiantly come back
Raportaţi această recenzie
Jeehye K. Familii cu copii tineri South Korea, 9 iulie 2015
good

freindly near by maribago grill good for baby
9,3
Gooooood
Raportaţi această recenzie
John A. Familii cu copii tineri Philippines, 4 iulie 2015
bluewater maribago is the best

very nice resort, very clean, friendly staff
10
Our stay in bluewater maribago is very nice and we enjoy a lot
Raportaţi această recenzie
Seung K. Familii cu copii tineri United States of America, 31 mai 2015
Very Disappointing.

Three pools, warm water temperature for kids, Walking distance to Save More
7,3
Stayed in Amuba Spa Wings. Arranged the room right next to a construction/renovation site. Complained and switched rooms. Very noisy inside the resort due to non-guest related events. Buffet tastes sucks and expensive. No inside tables available at the dinner. Sweated like a dog. Waiters and waitresses are very slow and not attentive. Resort beach is nothing. A lot of pieces of shells in the sands. You don't want to swim there. . Good things are 1. You can walk to the Save More. 2. Maribago grill is 2 mins away. They are delicious and cheap! 3. Water temperature is warm enough for little kids to play late in the evening although too warm for adults.
Raportaţi această recenzie
Ysabel G. Familie, copii în vârstă Philippines, 29 mai 2015
Beach trip

Beach, pool, food
7
It was ok. About 25mins away from airport but an hour away from Ayala Center/ SM Mall. Food was good. Just that I was not given an extra towel, was told getting more than two extra pillows - I will get charged, signs of bringing in of outside food and drinks prohibited. I was denied a late check out of 2pm. Overall, it could be better.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Bluewater Maribago Beach Resort Mactan IslandBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - ÎmprejurimiBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Pub/LoungeBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - RestaurantBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Facilităţi de recreereBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Exterior hotelBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sală de şedinţeBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sport şi activităţiBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - PiscinăBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - PlajăBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sală de şedinţeBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - PiscinăBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Facilităţi de recreereBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - PlajăBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - HolBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - SpaBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - RestaurantBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Facilităţi de recreereBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Facilităţi de recreereBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - PlajăBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Pub/LoungeBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Sport şi activităţiBluewater Maribago Beach Resort Mactan Island - Facilităţi de recreere


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05