De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Bolton Hotel

Corner Bolton & Mowbray Street, Wellington Central, Wellington, Noua Zeelandă (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Bolton Hotel Wellington - Exterior hotel Bolton Hotel Wellington - Vedere Bolton Hotel Wellington - Vedere Bolton Hotel Wellington - Vedere Bolton Hotel Wellington - Facilităţi de recreere Bolton Hotel Wellington - Piscină Bolton Hotel Wellington - Exterior hotel Bolton Hotel Wellington - Sală de fitness Bolton Hotel Wellington - Mâncare şi băutură Bolton Hotel Wellington - Mâncare şi băutură Bolton Hotel Wellington - Mâncare şi băutură Bolton Hotel Wellington - Mâncare şi băutură Bolton Hotel Wellington - Mâncare şi băutură Bolton Hotel Wellington - Mâncare şi băutură Bolton Hotel Wellington - Mâncare şi băutură Bolton Hotel Wellington - Mâncare şi băutură
Bolton Hotel Wellington - Mâncare şi băutură Bolton Hotel Wellington - Mâncare şi băutură Bolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Bolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Bolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Bolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Bolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Bolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi Bolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi
Zona Wellington Central Număr camere: 139

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,5

din 73 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,5
Prestaţia personalului
8,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
9,0
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (73)
Sortare:
Sarah P. Călători în pereche United Kingdom, 2 ianuarie 2016
Great

Staff, rooms and staff again
9,3
Great - really helpful and informative staff. Liked the room (although I think we had one for disabled access which is never designed very well so the bathroom flooded when you had a shower!). Would have liked to have stayed much longer.
Raportaţi această recenzie
Sandra B. Călători în pereche United States of America, 25 decembrie 2015
Excellent Hotel

Room was nice and clean, very modern and hotel staff very helpful
9,7
From check in to check out the staff was terrific. On Christmas Eve, we were looking for dinner options and the staff made 2 great recommendations. Hotel room was nice and clean. Bed was very comfortable. If we ever go back to Wellington we will stay here again.
Raportaţi această recenzie
Jacqui A. Călători în pereche United Kingdom, 24 decembrie 2015
Really comfortable stay

Cleanliness, facilities in room, location
8,7
Really comfortable stay
Raportaţi această recenzie
Jacqueline G. Călători în pereche South Africa, 23 decembrie 2015
Top notch!

The location, the accommodation and the staff.
9,7
We thoroughly enjoyed our stay at the Bolton Hotel. Although a fairly big hotel, the staff still took the time to add personal touches such as switching on the kettle in our room just before we arrived very late at night. I also loved the bowl of little gingerbread men in the lobby over the festive season. I couldn't stop eating them! Our room was also lovely, clean and big. A truly excellent hotel across the board. We would definitely stay at the Bolton again.
Raportaţi această recenzie
Pete S. Călători în pereche New Zealand, 19 decembrie 2015
Short stayiver

Breakfast, free unlimited wifi, very comfortable rooms
9
Very comfortable and relaxing
Raportaţi această recenzie
Aline B. Călători în pereche France, 9 noiembrie 2015
Nice spot!

Location, contemporary design, quiet
8,3
Centrally located in CBD, 10 minutes from the Botanic Garden. Clean, contemporary design, nice studio. Great hotel for a weekend or in business.
Raportaţi această recenzie
Jane D. Călători în pereche New Zealand, 11 octombrie 2015
Enjoyed our stay.

Great friendly staff.
9,7
Raportaţi această recenzie
Robert W. Călători în pereche United Kingdom, 29 septembrie 2015
Great Stay

Room comfort, great staff, luxury without being stuffy
9,3
Enjoyed the stay here. Staff were friendly and helpful, room was comfortable and well equipped, and there is a nice atmosphere here. 5 star hotel without all the intimidating posh nonsense that usually goes with it.
Raportaţi această recenzie
Mark B. Călători drum de afaceri Australia, 23 iulie 2015
Great business hotel

Great rooms, comfortable bed, pleasant staff
9,7
Great rooms, comfortable bed, pleasant staff
Raportaţi această recenzie
Anseilla L. Familii cu copii în vârstă Indonesia, 11 iulie 2015
Spacious and clean room!

Clean, spacious and great location
7,7
The room is suitable for family as it has two bathrooms and two bedrooms.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Bolton Hotel WellingtonBolton Hotel Wellington - Exterior hotelBolton Hotel Wellington - VedereBolton Hotel Wellington - VedereBolton Hotel Wellington - VedereBolton Hotel Wellington - Facilităţi de recreereBolton Hotel Wellington - PiscinăBolton Hotel Wellington - Exterior hotelBolton Hotel Wellington - Sală de fitnessBolton Hotel Wellington - Mâncare şi băuturăBolton Hotel Wellington - Mâncare şi băuturăBolton Hotel Wellington - Mâncare şi băuturăBolton Hotel Wellington - Mâncare şi băuturăBolton Hotel Wellington - Mâncare şi băuturăBolton Hotel Wellington - Mâncare şi băuturăBolton Hotel Wellington - Mâncare şi băuturăBolton Hotel Wellington - Mâncare şi băuturăBolton Hotel Wellington - Mâncare şi băuturăBolton Hotel Wellington - Mâncare şi băuturăBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C07