De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Bolton Hotel

Corner Bolton & Mowbray Street, Wellington Central, Wellington, Noua Zeelandă

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,6

din 84 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,2
Confort/Standard Cameră
9,1
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (84)
Sortare:
Fang G. Familii cu copii tineri China, 29 martie 2016
great hotel

service, facility,location
10
people are kind,room is great. location is good.
Raportaţi această recenzie
Esteban M. Călători drum de afaceri Uruguay, 23 martie 2016
under repairs
3,3
poor attention the hotel decides a what hour you take a bath always a nice answer, deeply sorry!! Still you pay full price the don t care
Raportaţi această recenzie
Nicholas M. Călători drum de afaceri New Zealand, 11 martie 2016
Great stay
6,3
Very comfortable thanks
Raportaţi această recenzie
Michael E. Călători în pereche Australia, 29 februarie 2016
Long weekend
5,3
Long weekend
Raportaţi această recenzie
Robert D. Călători în pereche Australia, 23 februarie 2016
luxurious hotel with great facilites
6,3
Enjoyed our stay in this beautiful hotel. Great staff and the room was comfortable and had everything you could wish for Only downside was our late arrival on a Sunday evening and found it difficult to find a decent restaurant nearby
Raportaţi această recenzie
Teresa G. Călători în pereche New Zealand, 21 februarie 2016
Handy to station and stadium
6,3
Stayed three nights to go to Edinborough Military Tattoo at Westpac Stadium and catch up with relatives. This hotel was ideally located for easy access to stadium and rail station. As most patrons were there for the Tattoo, the little welcoming Scottish treats in the room and flags in the foyer were a lovely touch. Quiet rooms which were very clean and tidy, staff were lovely.
Raportaţi această recenzie
John M. Călători în pereche New Zealand, 21 februarie 2016
Hot weekend

Service, Position, Cleanliness
9,3
In one word, excellent
Raportaţi această recenzie
Michael Y. Călători în pereche United States of America, 1 februarie 2016
I'll go back
6,7
Room was clean and well maintained. Staff was always helpful and friendly. Location is handy to everything we wanted to see and do.
Raportaţi această recenzie
Soo K. Călători individuali South Korea, 1 februarie 2016
Great
6,3
I loved Bolton.Location,food,staff,clean room etc.. Definitely come back again!
Raportaţi această recenzie
Samuel B. Călători drum de afaceri New Zealand, 25 ianuarie 2016
Great for business travellers

Wifi is fast and free, Staff are very nice, Rooms are nice and new
9
I really enjoyed this hotel. The internet was really fast, the rooms were clean and the staff were very friendly. Big positive for me was the speed of the internet, the location of the hotel was good and all around it was a good stay. The only negative feedback I would have is that the kitchen closes at 10pm. I came to the hotel late and they had a night menu that didn't look that great. If the kitchen was open for late arrivals then the hotel is close to perfect for my needs.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Bolton Hotel WellingtonBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - BaieBolton Hotel Wellington - VedereBolton Hotel Wellington - BaieBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Exterior hotelBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - RestaurantBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Balcon/TerasăBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - RestaurantBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - ÎmprejurimiBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Cameră de oaspeţiBolton Hotel Wellington - Sală de şedinţeBolton Hotel Wellington - RecepţieBolton Hotel Wellington - Sală de fitnessBolton Hotel Wellington - HolBolton Hotel Wellington - Piscină


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06