sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel

84-86 Wuhu Street, Hung Hom, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Apartament Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Apartament Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Apartament Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Exterior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Intrare Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Hol Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Baie Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Baie
Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Baie Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel
Zona Hung Hom Număr camere: 67

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,7

din 455 opinii

Calitate-preţ
7,2
Situare
7,1
Prestaţia personalului
6,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,9
Confort/Standard Cameră
6,5
Alimentaţie/Local
6,3
Toate opiniile (455)
Sortare:
Antonino M. Familie, copii în vârstă Italy, 28 decembrie 2013
passabile

centro citta, mezzi pubblici, prezzo
5,3
mediocre hotel è molto vecchio e trascurato economico ma non troppo con gli stessi a hong kong trovi qualcosa di meglio
Emil I. Călător individual France, 1 martie 2011
hotel molto convenabile

si po arrivare al hotel con il bus E23 da aeroporto
5,7
hotel molto convenabile per il prezzo-non lontano da ferryboat e jordan street-restaorante sotto- la stanza e picolissima e per le persone che ano piu di 1,80 il letto e picollo- programi tv solo in cinese -
Dexter S. Călător în pereche Philippines, 5 decembrie 2014
They got it all for you.

Location is very convenient everywhere. Train, bus and taxi station is very accessible. The rooms are very clean. They provide you with everything you need and might possibly need.
10
My stay here in BTH is the best. I could not compare my experience here in BTH with any other hotels I stayed before may it be locally or internationally. I feel like that I am enjoying more in the hotel rather than roaming around to tour.
Jia L. Călător în pereche China, 22 noiembrie 2014
value for the money

price, food, location
8,3
Overall satisfied. Value for the price.
Filingda V. Călător în pereche Indonesia, 29 octombrie 2014
Worth the price

Clean, comfy, quite spacious
6,7
Nantian Z. Călător individual China, 9 octombrie 2014
Good and convenient

location, service, clean
8
Good
Kwai Y. Călător pentru drum de afaceri China, 11 iulie 2014
That's ok

Near to the client's office. value price. very far to Tsimshatsui.
5,3
Near to my client's office.
Wan Y. Călător individual Malaysia, 1 aprilie 2014
Good Location, Poor Wifi Connection

Comfort Bed, Breakfast, Location
6
I am satisfy with the small room hotel. However, their breakfast is same everyday, there is no other menu. There is no wifi connection in the room except lobby. The hotel is nearby MTR, it is easy to access to variety place. Overall, the hotel is ok for short trip.
Hendrik R. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 29 martie 2014
best value hotel for business

location. best value. clean
7
Arumugam N. Călător individual India, 23 februarie 2014
Horrible nights in HongKong..

Near to city, no other things to say.
2
That was a very bad experience to me and my friends stayed in this hotel. We had horrible nights to sleep in this hotel.Still we are thinking why gave 3 rating to this hotel. we booked 3 rooms none of those are good.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong KongBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - ApartamentBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - ApartamentBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - ApartamentBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Exterior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - IntrareBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - HolBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - BaieBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - BaieBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - BaieBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel


AS-AGWEB-3C01