sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel

84-86 Wuhu Street, Hung Hom, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Apartament Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Apartament Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Apartament Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Exterior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Intrare Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Hol Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Baie Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Baie
Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Baie Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel
Zona Hung Hom Număr camere: 67

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,7

din 435 opinii

Calitate-preţ
7,1
Situare
7,1
Prestaţia personalului
6,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,9
Confort/Standard Cameră
6,5
Alimentaţie/Local
6,2
Toate opiniile (435)
Sortare:
Antonino M. Familie, copii în vârstă Italy, 28 decembrie 2013
passabile

centro citta, mezzi pubblici, prezzo
5,3
mediocre hotel è molto vecchio e trascurato economico ma non troppo con gli stessi a hong kong trovi qualcosa di meglio
Emil I. Călător individual France, 1 martie 2011
hotel molto convenabile

si po arrivare al hotel con il bus E23 da aeroporto
5,7
hotel molto convenabile per il prezzo-non lontano da ferryboat e jordan street-restaorante sotto- la stanza e picolissima e per le persone che ano piu di 1,80 il letto e picollo- programi tv solo in cinese -
Kwai Y. Călător pentru drum de afaceri China, 11 iulie 2014
That's ok

Near to the client's office. value price. very far to Tsimshatsui.
5,3
Near to my client's office.
Wan Y. Călător individual Malaysia, 1 aprilie 2014
Good Location, Poor Wifi Connection

Comfort Bed, Breakfast, Location
6
I am satisfy with the small room hotel. However, their breakfast is same everyday, there is no other menu. There is no wifi connection in the room except lobby. The hotel is nearby MTR, it is easy to access to variety place. Overall, the hotel is ok for short trip.
Hendrik R. Călător pentru drum de afaceri Indonesia, 29 martie 2014
best value hotel for business

location. best value. clean
7
Arumugam N. Călător individual India, 23 februarie 2014
Horrible nights in HongKong..

Near to city, no other things to say.
2
That was a very bad experience to me and my friends stayed in this hotel. We had horrible nights to sleep in this hotel.Still we are thinking why gave 3 rating to this hotel. we booked 3 rooms none of those are good.
Sye S. Călător în pereche Malaysia, 20 februarie 2014
A very unique Hotel

Clean, Nice breakfast and centrally located hotel
6
I booked one nights in February 2014, the room I was given was a triple room which come with one single bed and one double bed.The room is small. The suitcases had to be put into the bathroom before the room door could be shut. The person at the reception desk was also not very helpful, upon our leaving with two large suitcases we asked for a taxi only to be told that we should cross the road and walk to the taxi rank with all of our luggage. i need to get a taxi by myself, they are not willing to help. The hotel breakfast is nice.
Chan Y. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 14 februarie 2014
near tsim sha tsui many sopping ctr near there

Good Location, Many Bus to different location
7,7
Tv channel was no choice, good location many other restaurant surrounded the hotel, hotel restaurant seem good but full we've no time to try. bath room is small and have to wait 5 mins to wait the hot water come for shower, this is unacceptable. overall is good.
Keith L. Călător în pereche China, 10 ianuarie 2014
nil

cheap cheap cheap
6
Helping my friend to book this hotel, bargain price and good location. My friend and his wife satisfied the room and service.
Vivian P. Călător individual Malaysia, 10 ianuarie 2014
Inconvenient and small

Clean and tidy
3
The staff are unfriendly, extremely small room and inconvenient. It's very far from MTR.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Bridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong KongBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - ApartamentBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - ApartamentBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - ApartamentBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Exterior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - IntrareBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - HolBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - BaieBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - BaieBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - BaieBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotelBridal Tea House Hung Hom WuHu Hotel Hong Kong - Interior hotel


AS-AGWEB-3B02