sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi California Hotel Hong Kong - Hol California Hotel Hong Kong - Recepţie California Hotel Hong Kong - Interior hotel
California Hotel Hong Kong - Interior hotel California Hotel Hong Kong - Interior hotel California Hotel Hong Kong - Intrare California Hotel Hong Kong - Interior hotel California Hotel Hong Kong - Dotări California Hotel Hong Kong - Baie California Hotel Hong Kong - Baie California Hotel Hong Kong - Dotări California Hotel Hong Kong - Împrejurimi California Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiere California Hotel Hong Kong - Transport în comun din zonă California Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiere
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 60
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,4

din 1225 opinii

Calitate-preţ
6,1
Situare
8,7
Prestaţia personalului
5,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,6
Confort/Standard Cameră
5,9
Alimentaţie/Local
5,0
Toate opiniile (1225)
Sortare:
Massimiliano M. Călător pentru drum de afaceri Italy, 31 martie 2013
Confortevole

Pulizia e disponibilità
8
Ottimo forse la connessione wireless poco funzionale
Eva M. Călător individual Italy, 25 noiembrie 2012
Buona posizione, camere piccolissime e rumorose

Posizione centrale, pulizia
6
La camera era pccolissima, ma ne ero già consapevoe avendo letto altri commenti. Quello che non immaginavo è che non ci fosse la finestra e che l'aereatore facesse un rumore continuo e piuttosto fastidioso. Non tutto il personale della reception parla inglese
Franco L. Călător pentru drum de afaceri Italy, 25 septembrie 2012
Hotel altamente sconsigliato

Posizione
3,3
Dalle fotografie l'albergo promette molto, ma in realtà le stanze prendono il fiato da quanto sono piccole; la pulizia non esiste e il servizio in camera è pessimo. L'unica cosa comoda è la posizione centrale.
Hotel Feature Tip: Sconsigliato vivamente
Franco L. Călător pentru drum de afaceri Italy, 25 septembrie 2012
Hotel sconsigliato

Posizione
3,3
Hotel altamente sotto le aspettative. Camere sporche e di dimensioni claustrofobiche. Servizio in camera pessimo e dotazioni della camera che lasciano alquanto a desiderare (non esistono appendiabiti). Molto sconsigliato.
Hotel Feature Tip: Pessimo
Leong W. Călător individual Malaysia, 22 octombrie 2014
great location

good location
5,7
Great Location,near shopping area but hotel room & bathroom are too small, hotel full of cigarette smoke, thier own staff smokes in the reception.
Sou K. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 14 octombrie 2014
It is a little small but no complaint

Near shopping n dinning area. Staff is polite n helpful. Clean place.
7
On the whole it was good for the first timer but waiting for the lift could be a test of patience.
Loh K. Călător pentru drum de afaceri Malaysia, 12 octombrie 2014
Budget Hotel

Cheap, Good Location
2,7
Suiteble for south africa, i'm scary when stay there because i'm alone (no next time) My big luggage cannot fit into the room Bath room too small no space to stand Check out late 12.15-30min will charge one more night (lucky she let me go)
Maria R. Familii cu copii tineri Philippines, 27 septembrie 2014
definitely not for non-smokers.

there's a nearby mtr station; it's very near shops & restaurants; the rooms & the hallways are clean.
6,7
the rooms are too small, the lift is too tight, but these wouldn't have bothered us much because the hotel is clean & it's delightful to find everything you need in such a tight space called a room. what made our stay unpleasant was the cigarette smoke, and the lingering smell if it, that are sickening to me & my 3-year old daughter. it is for this reason that we specified that we be on a non-smoking floor (not knowing it was a 1-floor hotel in a building), in a non-smoking room. we booked 2 rooms, but virtually squeezed ourselves in just 1, because the smell of cigarette smoke is unbearable , as well as on the hallways. unfortunately, it's the hotel manager himself who smokes at the reception. we definitely won't book in a small hotel again; it's the first time ever that we tried a hotel we don't know & it was a regretful experience. our otherwise "okay" accommodation was ruined by the strong & sickening smell of cigarette smoke.
Jean D. Familii cu copii tineri Philippines, 27 septembrie 2014
no good. cigarette smoke enters the room.

location and cleanliness perhaps but the smoke enters the room making it unhealthy to stay
4,7
forgettable.i won't come back and would not recommend it..other staffs are friendly but the man who smokes in the reception was very unfriendly and does not know how to treat and communicate with his guests..chinese are not known for hospitality i guess.
Tan C. Călător în pereche Malaysia, 25 septembrie 2014
the room too small...

great location, near shopping area and many restaurant
5,7
The room too small, i cant accept it...

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCalifornia Hotel Hong Kong - HolCalifornia Hotel Hong Kong - RecepţieCalifornia Hotel Hong Kong - Interior hotelCalifornia Hotel Hong Kong - Interior hotelCalifornia Hotel Hong Kong - Interior hotelCalifornia Hotel Hong Kong - IntrareCalifornia Hotel Hong Kong - Interior hotelCalifornia Hotel Hong Kong - DotăriCalifornia Hotel Hong Kong - BaieCalifornia Hotel Hong Kong - BaieCalifornia Hotel Hong Kong - DotăriCalifornia Hotel Hong Kong - ÎmprejurimiCalifornia Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCalifornia Hotel Hong Kong - Transport în comun din zonăCalifornia Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCalifornia Hotel Hong Kong - ÎmprejurimiCalifornia Hotel Hong Kong - Dotări


AS-AGWEB-3A05