sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Canada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiere Canada Hotel Hong Kong - Interior hotel Canada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Canada Hotel Hong Kong - Baie Canada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiere Canada Hotel Hong Kong - Interior hotel Canada Hotel Hong Kong - Interior hotel Canada Hotel Hong Kong - Împrejurimi Canada Hotel Hong Kong - Împrejurimi Canada Hotel Hong Kong - Baie Canada Hotel Hong Kong - Exterior hotel Canada Hotel Hong Kong - Recepţie Canada Hotel Hong Kong - Exterior hotel Canada Hotel Hong Kong - Exterior hotel Canada Hotel Hong Kong - Interior hotel Canada Hotel Hong Kong - Hol
Canada Hotel Hong Kong - Interior hotel Canada Hotel Hong Kong - Exterior hotel Canada Hotel Hong Kong - Recepţie Canada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiere Canada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiere Canada Hotel Hong Kong - Interior hotel Canada Hotel Hong Kong - Recepţie Canada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiere Canada Hotel Hong Kong - Exterior hotel Canada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiere Canada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiere Canada Hotel Hong Kong - Interior hotel
Zona Tsim Sha Tsui Număr camere: 14
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,1

din 1228 opinii

Calitate-preţ
7,5
Situare
8,5
Prestaţia personalului
7,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
6,6
Alimentaţie/Local
5,3
Toate opiniile (1228)
Sortare:
Massimiliano M. Călător individual Italy, 2 decembrie 2013
allucinante

best things? nothing at all
2,7
l'hotel non è un hotel, prima di tutto, delle stanze, minuscole (e la mia era doppia, chissà le singole) senza un attimo di spazio per riporre niente, un bagno dove non potevi nè muoverti nè lavarti
Rachel S. Călător pentru drum de afaceri Kenya, 17 octombrie 2012
camere piccolissime

si trova in nathan road la via principale di hong kong
6
va bene se ci si deve fermare una notte o 2 considera che è difficile anche trovare spazio per aprire la valigia.
Klent C. Călător în grup Philippines, 3 mai 2015
Best location and staffs

Best location for travellers - center of all attractions and shopping. Friendly and accomodating staffs - they will assist you all the time. And room is totally clean and maintained.
8,7
It is a good experience staying at Canada Hotel. and will recommend this to our friends.
Nguyen D. Călător în grup Vietnam, 27 aprilie 2015
N/a

N/a
5,3
Ok
Shanmuga R. Familii cu copii tineri India, 27 aprilie 2015
Good hotel in average location

Bit clean and neat
6
Bomer P. Călător în pereche Philippines, 25 aprilie 2015
Review of Canda Hotel

Teh best 3 things the hotel could offered are 1) Location, 2) Friendliness of the staff and 3) Affordable room rate
8
We came late but the staff are still friendly and accommodating. We were even transferred to a bigger room with no additional charge. We will definitely book them again should we decide to return to Hong Kong.
Kriangkrai C. Călător individual Thailand, 23 aprilie 2015
great hostel

price location staff
10
I had always stayed at Canada hotel many times and everything run well.Daily room service,towel soap toothbrush were provided.Staff are helpful and attentive.Nothing to complaint for budget paid.Recommend this hostel for budget traveler and definitely I will continue stay here again
Fauziah D. Călător individual Singapore, 22 aprilie 2015
Easy to move around

Location food cleanliness
2,3
Happy and 👍
Leah H. Călător individual United States of America, 19 aprilie 2015
Very clean!

Cleanliness, wifi, staff
8,7
I was very pleasantly surprised at the brand new tiling on the walls and in the bathroom. The water pressure was great, wifi was fast, and the mattress was quite comfortable! The only annoying thing was having to go to reception on the 15th floor in Block A and then finding my room was on the 16th floor in Block E. But I got a good tour of Chungking Mansions while I was at it, haha! Overall quite pleased with Canada and will definitely book it for my next stay at the Mansions
Weng C. Călător individual Singapore, 17 aprilie 2015
one of the cheapest hotel in hk so don't ask for m

1) location is just next to tsim sha tsui mtr station. 2) price is among the cheapest 3) room cleanliness is ok
6
already mentioned the 3 best things i like about canada hotel. I shall highlight some points to note. when you book this hotel do note you are in chungking building, pls google about it first. i will not advise single lady traveller to stay here. the lift in the building is quite slow too.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Interior hotelCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - BaieCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Interior hotelCanada Hotel Hong Kong - Interior hotelCanada Hotel Hong Kong - ÎmprejurimiCanada Hotel Hong Kong - ÎmprejurimiCanada Hotel Hong Kong - BaieCanada Hotel Hong Kong - Exterior hotelCanada Hotel Hong Kong - RecepţieCanada Hotel Hong Kong - Exterior hotelCanada Hotel Hong Kong - Exterior hotelCanada Hotel Hong Kong - Interior hotelCanada Hotel Hong Kong - HolCanada Hotel Hong Kong - Interior hotelCanada Hotel Hong Kong - Exterior hotelCanada Hotel Hong Kong - RecepţieCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Interior hotelCanada Hotel Hong Kong - RecepţieCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Exterior hotelCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Interior hotelCanada Hotel Hong Kong - Exterior hotelCanada Hotel Hong Kong - RecepţieCanada Hotel Hong Kong - Transport în comun din zonăCanada Hotel Hong Kong - RecepţieCanada Hotel Hong Kong - Exterior hotelCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - IntrareCanada Hotel Hong Kong - Baie


AS-AGWEB-3A05