De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Canada Hotel

Flat A9,15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,0

din 1570 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,4
Situare
8,4
Prestaţia personalului
7,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
6,5
Alimentaţie/Local
5,2
Toate opiniile (1570)
Sortare:
Massimiliano M. Călători individuali Italy, 2 decembrie 2013
allucinante

best things? nothing at all
2,7
l'hotel non è un hotel, prima di tutto, delle stanze, minuscole (e la mia era doppia, chissà le singole) senza un attimo di spazio per riporre niente, un bagno dove non potevi nè muoverti nè lavarti
Raportaţi această recenzie
Rachel S. Călători drum de afaceri Kenya, 17 octombrie 2012
camere piccolissime

si trova in nathan road la via principale di hong kong
6
va bene se ci si deve fermare una notte o 2 considera che è difficile anche trovare spazio per aprire la valigia.
Raportaţi această recenzie
Suttitas T. Călători în pereche Taiwan, 23 mai 2016
good locate
5
quite small room for couple
Raportaţi această recenzie
Low K. Familii cu copii în vârstă Malaysia, 14 mai 2016
Awfully
3,7
The price is not same when I'm checking in. For an examples: I paid for a family room 400 for a night its two double beds. But when I'm check in they told me I just only paid for one person in a family room. So I still need to add on extra money for the rest of three persons. It's really unreasonable!! PS: Family room is normally for a family 2-4 persons. We won't paid for a family room and stay alone.
Raportaţi această recenzie
Christine A. Călători în grup Philippines, 14 mai 2016
Affordable and Clean
6
Great staffs! The room are clean and well maintained.
Raportaţi această recenzie
Roongsupattra K. Călători în grup Thailand, 10 mai 2016
too bad
3
I reserve Canada hotel ib block A but they sent us to Icon hostel Block E that smaller than Canada hotel and didn't provide quilt, drinking water, towel in room.
Raportaţi această recenzie
Ramil F. Călători în grup Philippines, 4 mai 2016
Be Watchful
2,3
Make sure that you have made the right booking for the number of person per room or they will find ways to charge you more. There was no towel. The female staff were rude.
Raportaţi această recenzie
Xifan L. Călători individuali China, 30 aprilie 2016
bad service
1,3
i will never book this hotel.
Raportaţi această recenzie
Earvin E. Familii cu copii în vârstă Philippines, 28 aprilie 2016
The room I booked wasnt the one we got!
5,3
Location is strategically good, however the building itself is creepy. Many Panas outside trying to negotiate different businesses. The Filipina receptionist is very kind. However, I am just bit disappoited with room we had. The picture is too good to be true.
Raportaţi această recenzie
Quan N. Călători individuali Canada, 27 aprilie 2016
a jail cell !!!
4
They send me to Mira Inn in Mirador mansion. The room there is a cube with a queen bed for sleeping and space of the size of a single bed just enough for toilet/shower and for entrance! There is no room to move around!
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - HolCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - HolCanada Hotel Hong Kong - BaieCanada Hotel Hong Kong - HolCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - RecepţieCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - HolCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Interior hotelCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Interior hotelCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCanada Hotel Hong Kong - IntrareCanada Hotel Hong Kong - Interior hotelCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - BaieCanada Hotel Hong Kong - DotăriCanada Hotel Hong Kong - DotăriCanada Hotel Hong Kong - DotăriCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - Atracţii în apropiereCanada Hotel Hong Kong - RecepţieCanada Hotel Hong Kong - Exterior hotel


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A02