De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa

Jl. Raya Pengosekan, Ubud, Bali, Indonezia 80571 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Exterior hotel Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Exterior hotel Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Exterior hotel Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Exterior hotel Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Exterior hotel Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Hol Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurant Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurant Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Restaurant Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Împrejurimi Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Facilităţi de recreere Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Piscină Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Piscină Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Piscină Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Interior hotel Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Dotări
Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Dotări
Zona Ubud Număr camere: 24
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 639 opinii

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,5
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
7,0
Toate opiniile (639)
Sortare:
Bonifacio C. Călător în pereche Italy, 14 martie 2014
buono la reception eccellete colazione limitata

ragazzi tranquillita e il silenzio
7
Buono bravi disponibili la piscina era buona e gradevole la pulizia buona i ragazzi educati grazie
Raportaţi această recenzie
Giorgio F. Călător în pereche Italy, 23 august 2013
gradevole Buon rapporto qualità' prezzo

Gentilezza del personale , tranquillo , piscina carina
6,3
hotel abbastanza economico , la zona piscina e' carina permette di rilassarsi , personale gentile , le camere forse un po' troppo spartane
Raportaţi această recenzie
Stefano I. Călător în pereche Italy, 23 august 2013
Carino confortevole un po' lontano dal centro

Pulizia cortesia giardino zen
8,3
Piacevole, camera pulita, letto comodo... Bisogna camminare un po' per le maggiori attrazioni di ubud
Raportaţi această recenzie
Loris F. Călător în pereche Switzerland, 19 iunie 2013
hotel tranquillo e confortevole

shuttle bus per il Centro - giardino e piscina - silenzioso
7
Raportaţi această recenzie
Manuela B. Călător individual Switzerland, 10 mai 2013
risaie, yoga e cibo locale

gentilezza, disponibilità, prezzo
8,3
Soggiorno molto piacevole, ottimo ristorante e buona colazione a menu. Personale gentile e disponibile. Hotel tranquillo. Piscina per rinfrescarsi.
Raportaţi această recenzie
Danilo P. Călător în pereche Italy, 22 octombrie 2009
semplicemente stupendo

personale gentile, ti fanno la camera 2 volte al giorno è pulito il bagno dignitoso la connessione internet è gratuita e arriva nelle camere e ovunque
8
buona base ci si puo muovere verso il centro di ubud anche a piedi con una passeggiata. Ho prolungato il mio soggiorno in questo hotel
Sfat pentru călătorie: Buona base per visitare l'isola
Raportaţi această recenzie
Courtney W. Călător în pereche Canada, 23 august 2015
Clean and comfortable

Nice pool, fried my staff, clean and comfortable rooms
7,3
It was a very nice stay! My fiancé and I both enjoyed our time. It's closet I the monkey forest and has lots of nice shops and resteraunts near by.
Raportaţi această recenzie
Steven O. Călător individual Australia, 20 august 2015
Solo Traveller Seeking Peace!

Quiet, Tidy and Helpful
6,7
Staff at Casa Ganesha were lovely. I was travelling to Ubud so I could relax, have some massages, do some yoga etc. Casa Ganesha is located a short walk down from The Yoga Barn, so was very convenient for me. The room was neat and tidy. Linen was stained, but clean. Photo's of the pool are deceptive, it was only about 150cm deep and not very long but was still relaxing laying poolside. The breakfasts were probably my only dissapointment - first day I ordered the friend rice without chilli and it was full of it. Another morning I ordered poached eggs and they weren't drained which resulted in a plate covered in water. If you are looking for somewhere cheap to sleep at night, I would highly recommend, however for those looking for a more luxurious experience I would suggest looking elsewhere.
Raportaţi această recenzie
Paul S. Călător în pereche Australia, 10 august 2015
An older hotel in good condition

pool was small but refreshing / breakfast was good, expecially the coffeer
7,7
In a good location to walk to Monkey Forest and Yoga Barn etc. Rooms are small but sufficient, it was good to have a small luggage room attached. Gardens are nice. Unfortunately, they were overbooked and put us to a much lower standard hotel for 1-night ... not impressed !!!!
Raportaţi această recenzie
Mukess B. Călător individual Mauritius, 3 august 2015
it was good location and will stay again next tim

quite no noise and room was very clean
9,7
very pleasant staff was nice and helpful too so was the location
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Casa Ganesha Hotel - Resto & Spa BaliCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Exterior hotelCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Exterior hotelCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Exterior hotelCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Exterior hotelCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Exterior hotelCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - HolCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurantCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurantCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - RestaurantCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - ÎmprejurimiCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Facilităţi de recreereCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - PiscinăCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - PiscinăCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - PiscinăCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Interior hotelCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - DotăriCasa Ganesha Hotel - Resto & Spa Bali - Dotări


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05