De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Casa Leticia Boutique Hotel

Jose Camus Street, Poblacion, Davao City, Filipine 8000

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 376 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,6
Situare
8,4
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
7,0
Toate opiniile (376)
Sortare:
Nunzio A. Călători individuali Italy, 23 august 2014
bravi

il personale molto cortese le camere pulite
7
sono stato relativamente bene in questo hotel anche se a volte non funzionava il wifi e addirittura l'aria condizionata
Raportaţi această recenzie
Mark O. Călători drum de afaceri Philippines, 27 mai 2016
Perfect location
5,7
I decided to stay here for the location and the room. Overall great stay. Big improvement has to be done with wifi though..
Raportaţi această recenzie
Maria A. Călători drum de afaceri Philippines, 5 mai 2016
My room was upgraded
5,3
I called the hotel the moment i rached the airport to confirm if the room i booked is available. The receptionist said it is and so i went straight to the hotel to leave my bags. Unfortunately, i was informed that my room wasnt ready yet in fact no room available yet and was told i have to wait til 2pm to check in. I tild the receptionist what the woman on the phone told me and she heard how inconvenienced i was. So they upgraded my roo to executive.
Raportaţi această recenzie
Tephanie T. Călători în grup Philippines, 12 aprilie 2016
Lakwatsa Group
6,7
The Hotel is located just in front of People's Park. Easy to get a ride.
Raportaţi această recenzie
Robert D. Familii cu copii tineri New Zealand, 17 februarie 2016
Good location, average room

The hotel is located in the middle of Davao so close to the malls. Taxis are always passing by the front of the hotel and there are good bbq restaurants nearby. Penongs is worth a visit for
7,7
Our stay was overall good. Rooms were tidy. The shower was not too hot though. The staff were all very friendly throughout our stay.
Raportaţi această recenzie
Jeremy S. Călători în pereche United Kingdom, 9 februarie 2016
Excellent stay
5,7
Big room, friendly and helpful staff. Stayed for a week and we're very pleased with the whole setup of the hotel. Arriving later for breakfast, the buffet can be a bit sparse at it doesn't get refilled.
Raportaţi această recenzie
Cherene B. Călători în pereche Philippines, 6 decembrie 2015
wanderer

comfort, great location, clean
8,3
absolutely great
Raportaţi această recenzie
Abaigeal Q. Călători în grup Philippines, 21 noiembrie 2015
The stay was short and sweet.

Proximity to restaurants and shopping malls
6
It was okay
Raportaţi această recenzie
Peter E. Călători individuali Australia, 15 noiembrie 2015
function room disaster

close to peoples park good breakfast
6
terribly noisy aircon in the 3 rooms they showed me and what blew me away was my last night they had a party on the top floor. Boom box and bass shaking until 1.30am ..... no sleep that night. what pissed me off was the upraised shoulders and blank stare in response to the noise. I just don't get that the hotel would jeopardise their good will. The whole 5th and possibly 4th floors must have been freaking out. it was a reasonable hotel but stay away from friday to monday or check first if they have a function on, or get a room on the first 2 floors.
Raportaţi această recenzie
Douglas C. Călători drum de afaceri United States of America, 3 noiembrie 2015
Wonderful

Small, cozy, personal.
8,7
Great staff, great room.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Casa Leticia Boutique Hotel Davao CityCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - HolCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - HolCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - RestaurantCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Sală de şedinţeCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - IntrareCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - IntrareCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţiCasa Leticia Boutique Hotel Davao City - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C05