sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Orasul Cebu, Cebu, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Castle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Castle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Castle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Castle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Castle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Castle Peak Hotel Cebu - Sală de şedinţe Castle Peak Hotel Cebu - Sală de şedinţe Castle Peak Hotel Cebu - Hol Castle Peak Hotel Cebu - Restaurant Castle Peak Hotel Cebu - Restaurant Castle Peak Hotel Cebu - Recepţie Castle Peak Hotel Cebu - Salon de înfrumuseţare Castle Peak Hotel Cebu - Spa Castle Peak Hotel Cebu - Spa Castle Peak Hotel Cebu - Spa Castle Peak Hotel Cebu - Piscină
Castle Peak Hotel Cebu - Dotări Castle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Castle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Castle Peak Hotel Cebu - Spa
Zona Orasul Cebu Număr camere: 106
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 1255 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
8,0
Prestaţia personalului
7,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,9
Alimentaţie/Local
6,9
Toate opiniile (1255)
Sortare:
Luigi M. Călător în pereche Italy, 2 mai 2012
Hotel piacevole e cortesia nel servizio

Hotel economico possibilità di magiare a prezzi onesti ma interni della camera un pò vecchi
7,3
Soggiorno di soli 2 notti coresia nel servizio e nelle pulizie camera un pò vecchia nell'arredamento e acqua calda non subito disponibile. Intervento della manutenzione dopodichè ok.
Shopping Tip: ayala center e altri centri commerciali nelle vicinanze
Gary J. Călător în pereche United States of America, 14 decembrie 2014
Room was clean and quiet. nice bed. large bathroom

Cleanliness, location and service.
9,7
I had a great time. I will stay there again when I return to Cebu.
Michael W. Familie, copii în vârstă United States of America, 10 decembrie 2014
Location and ownership

location, staff, value
10
Always a pleasure staying there!
Kendrick K. Călător individual Philippines, 7 decembrie 2014
Castle peak review

Location price and parking
7,3
Good
Philipp S. Călător în pereche Philippines, 7 decembrie 2014
Stacaytion

Value for money, at par amenities with other 3-star hotels, good food
8,7
Leslie A. Familii cu copii tineri Philippines, 1 decembrie 2014
Excellent

Good location.very good service.excellent room.
9,7
We enjoyed our stay in this hotel. Very good location near port and ayala mall. Great service,staffs are very accomodating.rates are reasonable.excellent rooms (new renovate).stressfree! Great for relaxation stay with the kids.highly recommended.👍
Jimmy S. Călător în pereche United States of America, 30 noiembrie 2014
room service no napkins , & only had banana ketch

clenleness good polite service location
9,3
great just disapionted with room service
Maria F. Călător în pereche Philippines, 30 noiembrie 2014
Reasonable Rates

Reasonable Rate Newly Renovated Rooms Friendly and Professional Staff
9
We have been here four times this year. The accomadation felt 5-star at a 3-star price. The stay was generally comfortable and pleasant. The rooms were clean and well-kept. It's located along the main road so getting a cab is not an issue. There is a bar and a spa located at the pent house if you feel like lounging around and get a drink or two!
Adam Z. Călător individual Canada, 30 noiembrie 2014
Real Hotel

Bathtub, Hot water, Tea in the room
8,7
Very good and reasonably priced
Spencer R. Călător individual United States of America, 29 noiembrie 2014
good hotel i would stay there again

good service friendly staff good food good location
8
I enjoy my stay at this hotel i stayed there 2010 in old wing it was the hotel that time i decide to never stay there again.but after staying in the new wing 2014 the hotel really improve the service is great the staff is the best and friendly people, but the room a little pricey other than that i would surly come back to stay gain.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Castle Peak Hotel CebuCastle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCastle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCastle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCastle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCastle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCastle Peak Hotel Cebu - Sală de şedinţeCastle Peak Hotel Cebu - Sală de şedinţeCastle Peak Hotel Cebu - HolCastle Peak Hotel Cebu - RestaurantCastle Peak Hotel Cebu - RestaurantCastle Peak Hotel Cebu - RecepţieCastle Peak Hotel Cebu - Salon de înfrumuseţareCastle Peak Hotel Cebu - SpaCastle Peak Hotel Cebu - SpaCastle Peak Hotel Cebu - SpaCastle Peak Hotel Cebu - PiscinăCastle Peak Hotel Cebu - DotăriCastle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCastle Peak Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCastle Peak Hotel Cebu - Spa


AS-AGWEB-3B03