sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, Orasul Cebu, Cebu, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel Cebu - Baie Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/Lounge Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/Lounge Cebu City Marriott Hotel Cebu - Coffee Shop/Cafenea Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de şedinţe Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de şedinţe Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de bal Cebu City Marriott Hotel Cebu - Dotări Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de bal Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant
Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu - Piscină Cebu City Marriott Hotel Cebu - Vedere Cebu City Marriott Hotel Cebu - Hol Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Dotări Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Recepţie Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de fitness
Zona Orasul Cebu Număr camere: 301
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 619 opinii

Calitate-preţ
7,9
Situare
9,2
Prestaţia personalului
8,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
8,1
Toate opiniile (619)
Sortare:
Riccardo M. Călător în pereche Italy, 19 decembrie 2009
Ottimo rapporto qualità prezzo

Posizione in bella zona, vicino all'Ayala Centre. Camera spaziosa e letto confortevole.
9,3
L'hotel si trova in ottima posizione. E' ideale per uno stop over a Cebu City in quanto a pochi metri dall'Ayala Centre, sicuramente interessante da visitare. La camera è spaziosa e il letto confortevole e i prodotti da bagno ottimi. L'unica pecca è la non perfetta pulizia del bagno. Il personale è gentile e professionale. Segnalo che ad ogni ingresso si viene controllati al metal detector.
Boon K. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 21 noiembrie 2014
one of the worst marriott i stayed before

actually only 2. location and hotel staffs
7
Possibly the worst Marriott I stayed. Condition of the furniture in the room was outdated. Water heater and water pressure in the bathroom was inconsistent i.e. sometimes hot, sometimes cold, sometimes big pressure, sometimes weak... springs in the bed was getting soft, made creaky sound as well. Swimming pool is small. Gym was alright though. It was my first visit to Cebu so I requested also for airport pick up (which I had confirmation from hotel) but it never came. Had to tip this guy who came out of nowhere whom showed me where to get a taxi.
Andrew P. Călător în pereche United Kingdom, 12 noiembrie 2014
Excellent hotel

Good location, good hotel, great staff
8,7
We stay here every year for three or four nights during our visit to cebu. It's location just a few metres from the main mall with its shops, bars and restaurants makes it an ideal place to stay in town. The staff are always friendly and helpful. The breakfast buffet is a good place to start the day. All in all a nice hotel and well worth considering if you are travelling to cebu City area.
Andrew S. Călător în pereche United Kingdom, 9 noiembrie 2014
Marriott and my views ??

Breakfast,staff,location.
6
I have stayed at many Hotels around the world ,this is one i will not be visiting again ?? this Hotel was more expensive than the Radisson blu in Cebu ,which is ridiculous as the Radisson is leagues in front ?? the photos of the swimming pool were very misleading ,which made it look far larger than it actually was ? this is so bad !! the corridors also remind me of an old Motel ,no class at all ? the staff were great but as for the Hotel never again ,tell me also please where do you get the 4 stars from ???? How on earth can this Hotel be more expensive than the Radisson blu ???? The breakfast was ok the room small yet 2 nights over 16000 peso !!! No way was this worth this ,Like i said my friends family and fellow directors will be made aware not to go to the Maverick in Cebu ??
Maria L. Familii cu copii tineri Philippines, 9 noiembrie 2014
Thumbs up!

location, pool and acoustic nights, room standard
9
Gregory M. Călător în pereche Canada, 7 noiembrie 2014
Good stay

Good price, great friendly helpful staff, nice location
9,7
Excellent time
Lothar R. Călător individual Germany, 22 octombrie 2014
Good place but expensive

Location, clean rooms, quiet
7,3
It was OK, nothing special, no complaints, but no praises either
Robert G. Familie, copii în vârstă Philippines, 5 octombrie 2014
Great hotel in a shopping mall

big beds, big rooms good staff performance
8,7
Janis A. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 3 octombrie 2014
Pretty good, but not quite 5 star status

wide selection of local fruits at breakfast buffet. Most of the staff were helpful and friendly (can not say it for all of them though); conveniently annexed to ayala center
8
Sian W. Călător în pereche United Kingdom, 1 octombrie 2014
excellent service

staff location facilities
9

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Cebu City Marriott Hotel CebuCebu City Marriott Hotel Cebu - BaieCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/LoungeCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/LoungeCebu City Marriott Hotel Cebu - Coffee Shop/CafeneaCebu City Marriott Hotel Cebu - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de şedinţeCebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de şedinţeCebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de balCebu City Marriott Hotel Cebu - DotăriCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de balCebu City Marriott Hotel Cebu - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu - PiscinăCebu City Marriott Hotel Cebu - VedereCebu City Marriott Hotel Cebu - HolCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - DotăriCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - RecepţieCebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de fitnessCebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant


AS-AGWEB-3B08