sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, Oraşul Cebu, Cebu, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel Cebu - Baie Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/Lounge Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/Lounge Cebu City Marriott Hotel Cebu - Coffee Shop/Cafenea Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de şedinţe Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de şedinţe Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de bal Cebu City Marriott Hotel Cebu - Dotări Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de bal Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant
Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu - Piscină Cebu City Marriott Hotel Cebu - Vedere Cebu City Marriott Hotel Cebu - Hol Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Dotări Cebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu City Marriott Hotel Cebu - Recepţie Cebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de fitness
Zona Oraşul Cebu Număr camere: 301
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 655 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
9,2
Prestaţia personalului
8,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,6
Alimentaţie/Local
8,1
Toate opiniile (655)
Sortare:
Riccardo M. Călător în pereche Italy, 19 decembrie 2009
Ottimo rapporto qualità prezzo

Posizione in bella zona, vicino all'Ayala Centre. Camera spaziosa e letto confortevole.
9,3
L'hotel si trova in ottima posizione. E' ideale per uno stop over a Cebu City in quanto a pochi metri dall'Ayala Centre, sicuramente interessante da visitare. La camera è spaziosa e il letto confortevole e i prodotti da bagno ottimi. L'unica pecca è la non perfetta pulizia del bagno. Il personale è gentile e professionale. Segnalo che ad ogni ingresso si viene controllati al metal detector.
Michael J. Călător în pereche Australia, 22 martie 2015
Deluxe room

Location, service, food
7,3
Tita L. Călător în pereche United States of America, 20 martie 2015
Better than expected

Clean, great location, friendly and helpful staff
10
i was a bit worried after reading some bad reviews about the shabbiness of the hotel. Those reviews were totally inaccurate. We were very satisfied with our stay, the hotel ambiance and facilities.
Florence M. Călător individual Philippines, 18 martie 2015
the right one

very good location, accomodating staff , good food
10
i still have to go back to the hotel they were so accomodating with regards to my luggage as i have to leave for 1 day and come back to the hotel again.they solved my problem.
Duane B. Călător în pereche United States of America, 8 martie 2015
ok

bed, location,bed
8
ok
Francesca P. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 4 martie 2015
Convenient location altho more of a 4-star hotel.

The location; the bar service staff; the executive lounge.
6,7
Overall good. Staff service was above average. Location is ideal although lobby is noisy.
Rudy P. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 28 februarie 2015
Room repair without proper advise and coordination

food, security, location
5,7
Worst. Repair was done in an adjacent room, with varnish, giving me and my wife severe headache
Cherry M. Călător în grup Philippines, 23 februarie 2015
Nice hotel at the heart of cebu's posh district

The hotel is located adjacent to ayala mall.. Clean surroundings.. Great service with very helpful staff
7,7
The room is quite small and the tub shows sign of old age.. But it's clean and the beds are comfortable. I love the pool but it's also quite small and it's located in front of the bar/lounge so theres little privacy. Overall our stay is great!
Bryan M. Familie, copii în vârstă United States of America, 22 februarie 2015
Cebu

Breakfast, Pool and Location
9
We love the hotel. It is adjacent to a very fun mall and very near the LDS Temple.
James H. Familii cu copii tineri Taiwan, 18 februarie 2015
Hotel too too old, room too too small

Great location
5,3

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Cebu City Marriott Hotel CebuCebu City Marriott Hotel Cebu - BaieCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/LoungeCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/LoungeCebu City Marriott Hotel Cebu - Coffee Shop/CafeneaCebu City Marriott Hotel Cebu - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de şedinţeCebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de şedinţeCebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de balCebu City Marriott Hotel Cebu - DotăriCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de balCebu City Marriott Hotel Cebu - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu - PiscinăCebu City Marriott Hotel Cebu - VedereCebu City Marriott Hotel Cebu - HolCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - DotăriCebu City Marriott Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu City Marriott Hotel Cebu - RecepţieCebu City Marriott Hotel Cebu - Sală de fitnessCebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurant


AS-AGWEB-3A05