De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., IT Park, Cebu City, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Coffee Shop/Cafenea Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Piscină Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Coffee Shop/Cafenea Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Piscină Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Exterior hotel Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Coffee Shop/Cafenea Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Exterior hotel Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Sală de fitness Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Bufet
Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Interior hotel Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Interior hotel Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant
Zona IT Park Număr camere: 241
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 1946 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,8
Toate opiniile (1946)
Sortare:
Matteo R. Călător individual Italy, 23 august 2013
Ottima posizione per shopping e vita notturna!

Posizione centrale, prezzo giusto, colazione abbondante
7
Raportaţi această recenzie
Clark B. Călător individual United States of America, 30 august 2015
Great hotel but WiFi is a problem

Well-appointed room; convenient location; excellent staffI
9
I was pleased with all aspects of the Parklane, especially its delightful staff, but the hotel has one problem: WiFi which is super slow, crashes, or requires endless sign-ins. It was tolerable since I was here for leisure, but I would think twice about staying here if I was in Cebu on business.
Raportaţi această recenzie
Hernie M. Călător în grup Singapore, 30 august 2015
Fast housekeeping!!

housekeeping, location and amenities
9
fantastic however no water boiler in room. Need to request. Overall stay was pleasant!!
Raportaţi această recenzie
Larry S. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 29 august 2015
Very good

Hospitality
9
Very nice
Raportaţi această recenzie
Matthew E. Călător în pereche Philippines, 23 august 2015
Best place to stay while in Cebu City!!

Location, service and room comfort. Good place to unwind and relax.
9,7
Great!! Good food, good location and great place to stay!!!
Raportaţi această recenzie
Li Y. Călător individual China, 22 august 2015
Different price from when i booked

Superior room and nice buffet
8,7
Good. But too expensive, especially when i got there, they charged me 800piso more per night even though i've booked from agoda. they told me this is a complusive tax, i don't know whether it is true, but i did not have any choice. Be careful about that!
Raportaţi această recenzie
Mary A. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 9 august 2015
Goodnight 's rest

Location location location
8,7
Good
Raportaţi această recenzie
Werner T. Călător în pereche Switzerland, 9 august 2015
first time back again

location, Gym, food
6,7
after the 5 last overnights at Mandarin Plaza did like to try Parklane again, same Price but no breakfast and rooms not as big as at Mandarin Plaza, rest all fine but as Long as Mandarin Plaza holds the Price will stay there again
Raportaţi această recenzie
Marvin F. Familie, copii în vârstă Philippines, 7 august 2015
Plus here, minus there...

Location, polite staffs, food ok.
7,3
Check-in was bit slow. But it was worth the wait coz we were given free extra bed (mattress so horrible) when the 2 double beds on a non-smoking room we requested wasn't available...thanks to Wella. But, when we're about to order breakfast the following day, noticed that the phone wasn't working. Wasted more than 2hrs trying to fix the issue...and front desk even hesitated to extend our check out time! What a shame after they wasted our time and envaded our privacy due to their technical issues. Also, Filipino Breakfast meal options were misleading (options not presented well)!
Raportaţi această recenzie
Katherine H. Familii cu copii tineri Philippines, 4 august 2015
i stayed comfortably.

good facilities
8,3
Awesome
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Cebu Parklane International Hotel Cebu CityCebu Parklane International Hotel Cebu City - Coffee Shop/CafeneaCebu Parklane International Hotel Cebu City - PiscinăCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Coffee Shop/CafeneaCebu Parklane International Hotel Cebu City - PiscinăCebu Parklane International Hotel Cebu City - Exterior hotelCebu Parklane International Hotel Cebu City - Coffee Shop/CafeneaCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Exterior hotelCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Sală de fitnessCebu Parklane International Hotel Cebu City - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu City - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu City - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiCebu Parklane International Hotel Cebu City - Interior hotelCebu Parklane International Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiCebu Parklane International Hotel Cebu City - Interior hotelCebu Parklane International Hotel Cebu City - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu City - Restaurant


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B07