sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Orasul Cebu, Cebu, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/Lounge Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Coffee Shop/Cafenea Cebu Parklane International Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu Parklane International Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu Parklane International Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu Parklane International Hotel Cebu - Sală de şedinţe Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/Lounge Cebu Parklane International Hotel Cebu - Piscină Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exterior hotel Cebu Parklane International Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu Parklane International Hotel Cebu - Coffee Shop/Cafenea Cebu Parklane International Hotel Cebu - Coffee Shop/Cafenea Cebu Parklane International Hotel Cebu - Piscină Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Coffee Shop/Cafenea Cebu Parklane International Hotel Cebu - Piscină Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exterior hotel Cebu Parklane International Hotel Cebu - Coffee Shop/Cafenea Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Spa Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exterior hotel Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant Cebu Parklane International Hotel Cebu - Sală de fitness Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet
Zona Orasul Cebu Număr camere: 241
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,1

din 1722 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
8,5
Prestaţia personalului
8,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,1
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,9
Toate opiniile (1722)
Sortare:
Matteo R. Călător individual Italy, 23 august 2013
Ottima posizione per shopping e vita notturna!

Posizione centrale, prezzo giusto, colazione abbondante
7
Johnpaul F. Călător pentru drum de afaceri Guam, 19 august 2014
Dont stay here better hotels next door

Hot water
3,7
Don't stay here they staff and management are not good stay across the street at the quest better value for money. The staff and management in this hotel just don't care about their customers I stayed 10days and if I could have left after the first I would have. Wake up calls never got made or if they got made they called 45min late to wake you up. Food was horrible don't pay for the breakfast waste of your money I couldn't even stomach it after the first day.
Johnpaul F. Călător pentru drum de afaceri Guam, 19 august 2014
Don't waste your time or money

Hot Water
2
Not worth it. I spend 10 to 20 days a month in Cebu for work and I can tell you "Do Not" stay in this hotel walk across the street and stay in quest hotel. At the quest cares about their customers and are not lazy!
Joseph R. Călător în pereche United States of America, 17 august 2014
parklane

close to mall, restaurants, bars
8
It was OK, food to expensive
Bjoern G. Călător pentru drum de afaceri Germany, 9 august 2014
OK stay, however unremarkable

good location, reasonable price, friendly staff
7
I had a very short business stay late night to early morning . I had no problems - nothing else to report here, left before breakfast was available (starts at 6)
Jorge J. Călător individual Spain, 8 august 2014
Not good service

location pool sauna
3,7
Is a busy hotel that I don't feel wellcome . they made me wait 1h to check it and I check in at 4:30 pm. big old TV. chair broke. bette hotel around 3 stars
Graeme D. Călător în pereche Australia, 8 august 2014
keep away

restrant near mall position
6,7
I pay'd for airport trans they would not honor the room was not the one I booked and I was fed lies till I left
Glenn M. Călător în pereche Philippines, 29 iulie 2014
I be loyal to hotel

Clean, location, personnel
8,7
Carla S. Familii cu copii tineri Philippines, 20 iulie 2014
Excellent , convenient and value for money

Excellent , convenient and value for money
10
Excellent , convenient and value for money
Mary J. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 18 iulie 2014
Its good but needs bath tub and shower repair.

The hotel gym, pool and the restaurant and good but it's so expensive considering bathroom facilities needs some repair
5,3
It was ok but would prefer another hotel next time

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/LoungeCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Coffee Shop/CafeneaCebu Parklane International Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu Parklane International Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu Parklane International Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu Parklane International Hotel Cebu - Sală de şedinţeCebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/LoungeCebu Parklane International Hotel Cebu - PiscinăCebu Parklane International Hotel Cebu - Exterior hotelCebu Parklane International Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCebu Parklane International Hotel Cebu - Coffee Shop/CafeneaCebu Parklane International Hotel Cebu - Coffee Shop/CafeneaCebu Parklane International Hotel Cebu - PiscinăCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Coffee Shop/CafeneaCebu Parklane International Hotel Cebu - PiscinăCebu Parklane International Hotel Cebu - Exterior hotelCebu Parklane International Hotel Cebu - Coffee Shop/CafeneaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - SpaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Exterior hotelCebu Parklane International Hotel Cebu - RestaurantCebu Parklane International Hotel Cebu - Sală de fitnessCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurant


AS-AGWEB-3C01