Contul meu (conectare)

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Cebu Residencia Lourdes

Block 4 Lot 12, Ilang-Ilang St., Camella Homes Phase 1, Brgy Pajac, Lapu-Lapu City, Insula Mactan, Cebu, Filipine 6015 (Arată hartă)

rezervaţi acum!

Cebu Residencia Lourdes Cebu - Exterior hotel Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotel Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotel Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotel Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotel Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotel Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotel Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotel Cebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu Residencia Lourdes Cebu - Vedere Cebu Residencia Lourdes Cebu - Împrejurimi Cebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţi
Cebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţi Cebu Residencia Lourdes Cebu - Coffee Shop/Cafenea
Situare: Insula Mactan Număr camere: 9
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,1

din 60 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
5,5
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,7
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
6,0
Toate opiniile (60)
Cinzia C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 7 septembrie 2013
discreto

discreto cordialita' pulizia
6
personale cordiale pulizia nelle stanze e fuori...
Cinzia C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 16 august 2013
discreto

pulizia cordialita' serieta'
6
discreto...posto tranquillo..personale disponibile
Cinzia C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 1 august 2013
Hotel confortevole

tranquillita', disponibilita', riservatezza
8,7
Noi ci siam trovati bene con personale disponibile ad ogni evenienza. Una camera grande adatta alle nostre necessita'. Come il nome lo dice Lourdes e dove c'e' una Maddonnina la pace su di noi sempre si riflette!!!
Cinzia C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 12 iulie 2013
hotel residencia Lourdes buono

staff disponibile, tranquillo, pace
7,3
Noi ci siam trovati bene e ci ritorneremo!!! Camera grande e ben attrezzata. Persnale disponibile. Cibo Filippino.
Cinzia C. Călător pentru drum de afaceri Italy, 10 iulie 2013
tranquillita' e quiete

staff disponibile ambiente tranquillo camera confortevole
6
Camere grandi con frigo, tv con tanti canali e internet a banda larga. Cibo Filippino buono. Personale disponibile.
Ronald O. Călător în pereche Norway, 4 martie 2014
Nice, peaceful, friendly

Nice peaceful and friendly staff
7,7
Beautiful place, friendly and helpful staff. No stress and just a few minutes to center of mactan
Nicole H. Călător individual Canada, 16 februarie 2014
Cute little place!

Friendly staff, and a large, clean room
9,3
The room was big with a nice little table, a fridge, and a chest to put clothes in. I felt the area was safe and the staff was very friendly. I will be staying here again if I find myself back in Cebu City.
Eunice R. Familie, copii în vârstă Philippines, 18 ianuarie 2014
Hospitable reception; clean room; value for money

Affordable, friendly staff, clean
8,7
The location is not ideal if you want to roam around Cebu City, but it's very ideal if you have relatives living close by. It would be so much better if the street road is fixed since it's a little rough. This hotel is close to a really nice resort, Plantation Bay. The room is clean, with cable TV, aircon. There's a space at the back of the room with sink where you can wash your stuff, but it has room for improvement and cleanliness. Friendly and accommodating staff.
Robert N. Călător în pereche Australia, 29 noiembrie 2013
relaxing

quiet inexpensive personalised service
7,7
I always stay here when in Cebu. I always write great reviews. Gloria runs the hotel and although her English is not the best we always manage to communicate. The hotel is privately owned and I often chat with the owner. There are better hotels but I prefer to go "home" when in Cebu. Gloria knows we like room #2 and when she sees my booking she always makes sure room #2 is available to us. The place is not perfect but we call it "home" when in Cebu.
Robert N. Călător în pereche Australia, 7 noiembrie 2013
Relaxing and enjoyable

I like the personaised service
7,7
This in my fifth stay at this hotel and have booked a sixth and seventh stay. I use this hotel as a base. This establishment is run by Gloria who has got to know us and always makes sure our favourite room is available to us even if we arrive on an early morning flight. The hotel is away from the city but worth the travel. Taxis are not always available so you must get used to riding the tricycle to the taxi pickup point. Sealed taxi meters charge about 160 peso to the city but some dodgy meters will charge 250 peso. The room charge is exceptional but is offset with extra travel cost. Only 2 pin power sockets are available so I bought a 2 pin to 3 pin power board to solve the problem. I like this 9 room hotel and the fact I keep coming back speaks for itself.

rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Cebu Residencia Lourdes CebuCebu Residencia Lourdes Cebu - Exterior hotelCebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotelCebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotelCebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotelCebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotelCebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotelCebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotelCebu Residencia Lourdes Cebu - Interior hotelCebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţiCebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţiCebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţiCebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţiCebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţiCebu Residencia Lourdes Cebu - VedereCebu Residencia Lourdes Cebu - ÎmprejurimiCebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţiCebu Residencia Lourdes Cebu - Cameră de oaspeţiCebu Residencia Lourdes Cebu - Coffee Shop/Cafenea


AS-AGWEB-3C07