De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Cebu White Sands Resort and Spa

Maribago Beach, Mactan Island, Mactan Island, Filipine 6015 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotel Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Piscină Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotel Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hol Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotel Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotel Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotel Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotel Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa
Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Spa Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Cameră de oaspeţi Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Cameră de oaspeţi Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Cameră de oaspeţi Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Cameră de oaspeţi Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Cameră de oaspeţi Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Baie Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotel Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Hol Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Restaurant Cebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Dotări
Zona Mactan Island Număr camere: 50

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 3026 opinii

Calitate-preţ
7,7
Situare
7,5
Prestaţia personalului
7,9
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,9
Confort/Standard Cameră
8,2
Alimentaţie/Local
7,4
Toate opiniile (3026)
Sortare:
Giorgio T. Călător în pereche Italy, 1 august 2013
relax

ottimo ristorante. personale disponibile. ben organizzato
10
Ottimo posto dove passare del tempo in assoluto relax.
Raportaţi această recenzie
Stefano M. Călător în pereche Italy, 29 noiembrie 2011
spiaggia inesistente, in realtà un porto

personale cortese
5,3
la Spiaggia non é una spiaggia, é un porto, non fateci il bagno! La posizione ti fa uscire blindato in un taxi come fossi a rischio attentato. L'aria condizionata non ti fa assolutamente dormire per il forte rumore che fa, e quando la spegni muori dal caldo. Lasciate perdere...
Raportaţi această recenzie
Danilo F. Călător în pereche Italy, 26 martie 2011
Relax e tranquillità

Stanze ampie e pulite. Piscina. Centro benessere. Colazione.
9
Sono stato accolto con il sorriso da tutti i dipendenti ma ho dovuto attendere le 2pm per avere la stanza. Le piscine sono ben curate e dispongono di aree per le sdraio riparate dall'ombra di bellissimi alberi. La zona "countryard" circonda un piscina/aquario con delle cascate d'acqua il cui suono riposa la mente. Non è presente un bollitore in camera ma basta una telefonata e viene portato un thermos di acqua calda. Internet è accessibile solo dalla lobby o dalla zona circostante, inclusa la piscina.
Hotel Feature Tip: Il late check-out è costoso (3000 PHP).
Raportaţi această recenzie
Marco S. Familii cu copii tineri Italy, 24 august 2009
piacevole, ma da rivedere

vicinanza all'aeroporto. Ambienti comuni
6,7
L'hotel è di primo acchito molto elegante, soprattutto negli ambienti comuni: reception, ristorante, zona massaggi. Le camere, almeno quelle deluxe, necessitano di una ristrutturazione sia per quanto riguarda gli arredi sia il bagno. Nell'insieme è comunque accettabile. Le amenities sono standard. Il frigobar è molto fornito di bevande, ma pochi snacks. Il parco all'interno del quale si immerge la struttura è ben curato, come pure tutti gli arredi, di chiara matrice asiatica. Il ristorante è ben organizzato, con personale attento e disponibile. La vicinanza all'aeroporto è sia un pregio sia un difetto perché la struttura viene usata principalmente come appoggio per una notte, in attesa della partenza. La spiaggia è poco organoizzata e il mare antistante è molto sporco.
Raportaţi această recenzie
Radcliffe J. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 22 august 2015
did not have a chance to use the facilities

swimming pools, rooms and price
7,7
they dont have a gym. i only slept cant say much about facilities.
Raportaţi această recenzie
Myra L. Familii cu copii tineri Philippines, 16 august 2015
Relaxing Hotel & Spa

Peaceful with its greenery plants and nature, white sands, wonderful spa, tasty foods
8,7
Overall our stay was so relaxing, away from busy city, I like the location, still with plenty green, the koi ponds were so relaxing, the view from the deck at 8th floor was enthralling boasting the city at night. The staff were so accommodating, the guards, bell boys, receptionists, the dining crew at the resto and the deck were all polite, courteous and the owner was so accommodating, Ms Baby was so approachable, Mae, Jen, manilyn and ana of anahata spa were all nice to us. We had a wonderful stay in the hotel, hopefully they can finally finish their renovation soon.
Raportaţi această recenzie
Masaki O. Călător individual Japan, 13 august 2015
Don’t force me to coment!

This hotel  was very good. But I can't understand why Agoda force me coment in detail.The only thing i want to coment is that this hotel is good.
6,7
Raportaţi această recenzie
Huan Z. Familii cu copii tineri China, 9 august 2015
White sands is The best choice to enjoy vancation.

Staff, location, room.
9,3
Good
Raportaţi această recenzie
Jeonghyeon K. Călător în pereche South Korea, 9 august 2015
I stayed suit room. So it was good

WiFi, Pool, Elevater
9
I stayed suit room. So it was good
Raportaţi această recenzie
Gilbert T. Călător în pereche Australia, 8 august 2015
Pleasant stay at Cebu White Sands

We had an early check out but the hotel and staff went as far as preparing a packed breakfast for us at an early hour of the morning. We love the leafy area round the hotel .
8
Very good but we would like the hotel to fumigate its surrounds due to the mosquitoes
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Cebu White Sands Resort and Spa Mactan IslandCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotelCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - PiscinăCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotelCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - HolCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotelCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotelCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotelCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotelCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - SpaCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Cameră de oaspeţiCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Cameră de oaspeţiCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Cameră de oaspeţiCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Cameră de oaspeţiCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Cameră de oaspeţiCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - BaieCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Exterior hotelCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - HolCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - DotăriCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - BaieCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - ApartamentCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - DotăriCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - RestaurantCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - VedereCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - BaieCebu White Sands Resort and Spa Mactan Island - Baie


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B05