Contul meu (conectare)

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Centara Karon Resort

502/3 Patak Road, Karon, Phuket, Thailanda (Arată hartă)

rezervaţi acum!

anterior : Central Karon Beach Resort

Centara Karon Resort Phuket - Spa Centara Karon Resort Phuket - Exterior hotel Centara Karon Resort Phuket - Sport şi activităţi Centara Karon Resort Phuket - Club pentru copii Centara Karon Resort Phuket - Sport şi activităţi Centara Karon Resort Phuket - Exterior hotel Centara Karon Resort Phuket - Pub/Lounge Centara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Centara Karon Resort Phuket - Sport şi activităţi Centara Karon Resort Phuket - Piscină Centara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Centara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Centara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Centara Karon Resort Phuket - Piscină Centara Karon Resort Phuket - Sală de şedinţe Centara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţi
Centara Karon Resort Phuket - Spa Centara Karon Resort Phuket - Piscină Centara Karon Resort Phuket - Piscină Centara Karon Resort Phuket - Piscină Centara Karon Resort Phuket - Hol Centara Karon Resort Phuket - Restaurant Centara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Centara Karon Resort Phuket - Vedere Centara Karon Resort Phuket - Spa Centara Karon Resort Phuket - Vedere Centara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţi Centara Karon Resort Phuket - Piscină
Situare: Karon Număr camere: 335

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,7

din 198 opinii

Calitate-preţ
7,6
Situare
7,8
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
7,6
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (198)
Supak A. Călător în pereche Thailand, 1 aprilie 2014
Nice location

have a good swimming pool,
6,7
Some front staff haven't got service mind.
Kelly B. Călător în pereche United Kingdom, 25 martie 2014
nice hotel, package holiday type of place

pools, location
8
this is a nice hotel in the area and for the price. about 5 minute walk to the beach. For me Karon isn't a great resort, lots of package holiday guests and nothing authentic about here but the hotel is spacious, rooms are nice, staff are all friendly and polite and the breakfast is very good
Kersten J. Familii cu copii tineri Estonia, 23 martie 2014
The best hotel for family stay

the best breakfast, swimming-pool and staff
10
The best hotel for family stay we experienced in Phuket (we had 7-years old daughter with us). Large variety and very tasty breakfast, large room (we had delux-room) and bed (enough space even for 3 persons), great swimming-pool, very clean. Only at first evening we had a war with mosquitos (there were really hudreds of those, don`t know where they came)but after informing reception they organized a kind of proofing and after that none of them was seen and heard.
Jennifer C. Familii cu copii tineri United Kingdom, 14 februarie 2014
Excellent family resort with great staff&amenities

Pool, dining, gardens
8,7
Excellent, relaxing. We travelled with our 7 month old daughter and the staff couldn't have been any more helpful. Superb - will definitely be back!
Kirsten C. Familii cu copii tineri New Zealand, 6 februarie 2014
Excellent!!

Staff, location, buffet breakfast
9
Excellent stay at Centara Karon, will definately return
Tracy F. Familie, copii în vârstă Australia, 19 ianuarie 2014
Relaxing. Walking distance to centre of town

Pool nice. Friendly staff. Close proximity to everything.
6,7
Pool towels need to be more easily accessible. We often didn't get one until after lunch. Shower recess flooded regularly. Having said that we had a very enjoyable 6 nights.
Elena A. Familii cu copii tineri Russia, 13 ianuarie 2014
Nice stay in budget hotel

Well menage of the hotel, kids friendly, nice and clean territory.
6
We spend there 7 days, with two little kids. We loved the garden, nice territory, good water slides. We stayed in Pool Cabana, it was our first time stay in bungalow and we like it a lot , the only bed think about it , that they was not clean it on time, and toilet didn't work well, but they fixed it right after I called to housekeeping .
Jianfeng Z. Familii cu copii tineri China, 10 ianuarie 2014
resort beautiful,but sound isolation is horrible

room big, resort beautiful, stuff nice
7,7
I like the resort, it's swimming pool is excellent, and my boy likes it very much. But I didn't sleep well that night because it seemed that there was a party in the next room at midnight. The sound isolation between rooms is horrible.
Christopher C. Călător individual Canada, 4 ianuarie 2014
Good value and location

Multiple pools, close to restaurants and amenities, clean.
7,7
No complaints - solid 4-star property close to the beach, restaurants and amenities. Breakast was OK. One pool was adults only (nice) and one was more kid-friendly. Room was good size and clean.
Cherry C. Familii cu copii tineri United Kingdom, 1 ianuarie 2014
Good location, easy to town or night market,

swimming pool, breakfast, friendly staffs
8,7
highly recommended if you like to patong area for shopping or phuket town.

rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Centara Karon Resort PhuketCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - Exterior hotelCentara Karon Resort Phuket - Sport şi activităţiCentara Karon Resort Phuket - Club pentru copiiCentara Karon Resort Phuket - Sport şi activităţiCentara Karon Resort Phuket - Exterior hotelCentara Karon Resort Phuket - Pub/LoungeCentara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţiCentara Karon Resort Phuket - Sport şi activităţiCentara Karon Resort Phuket - PiscinăCentara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţiCentara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţiCentara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţiCentara Karon Resort Phuket - PiscinăCentara Karon Resort Phuket - Sală de şedinţeCentara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţiCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - PiscinăCentara Karon Resort Phuket - PiscinăCentara Karon Resort Phuket - PiscinăCentara Karon Resort Phuket - HolCentara Karon Resort Phuket - RestaurantCentara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţiCentara Karon Resort Phuket - VedereCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - VedereCentara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţiCentara Karon Resort Phuket - PiscinăCentara Karon Resort Phuket - RestaurantCentara Karon Resort Phuket - SpaCentara Karon Resort Phuket - PiscinăCentara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţiCentara Karon Resort Phuket - Cameră de oaspeţiCentara Karon Resort Phuket - VedereCentara Karon Resort Phuket - Restaurant


AS-AGWEB-3B02