De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Centra Ashlee Hotel Patong

237/18 Rat-U-Thit Song Roi Pee Road, Patong, Phuket, Thailanda 83150 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Exterior hotel Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Exterior hotel Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Hol Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Hol Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Cameră de oaspeţi Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Cameră de oaspeţi Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Cameră de oaspeţi Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Cameră de oaspeţi Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Cameră de oaspeţi Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/Lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Sală de fitness Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Piscină Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/Lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/Lounge
Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/Lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/Lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/Lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurant Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Piscină Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Piscină Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Piscină
Zona Patong Număr camere: 110
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

8,0

din 767 opinii

Calitate-preţ
8,3
Situare
8,2
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (767)
Sortare:
Ettore S. Călător în pereche Italy, 10 martie 2012
buona la posizione belle le camere

le camere la colazione
7,3
ci siamo trovati bene bello l albergo ,camere nuove, l unica nota dolente era l ascensore uno solo per tutto l hotel troppo poco.aria condizionata troppo fredda rendeva l albergo molto umido. buona la posizione
Hotel Feature Tip: un po troppo caro rispetto ad altri un po piu belli e confortevoli
Valter Z. Călător individual Italy, 3 februarie 2011
eccellente posizione e struttura e servizi

posizione, comfort camera, roof bar and pool area
9,3
All'arrivo nonostante la prenotazione Agoda effettuata regolarmente non vi era la camera il giorno 31 genn ma il personale mi ha trasferito in altro loro hotel vicino offrendomi il pranzo. Il soggiorno è stato eccellente ma l'hotel essendo nuovo è in fase di rodaggio in alcuni servizi come Breakfast, gym
Nightlife Tip: a piedi si raggiunge il cuore della vita notturna ed i centri commerciali. Una grande comodità.
Andar A. Familii cu copii tineri Indonesia, 25 iunie 2015
centra

location, spacious, price
7,3
Not bad.
Weei K. Călător în pereche Malaysia, 19 iunie 2015
Next to hard rock and beach

5 minute to beach and night market.
8,7
Sylvere L. Familii cu copii tineri France, 11 iunie 2015
This hotel need renovation and more maintenance

Location.
4,7
Very bad smell in the lobby and also guest room, very poor amenities.
Vebi G. Călător în grup Indonesia, 10 iunie 2015
Big Room with the noisy sound everynight.

Big Room, Clean, Food
7,7
The hotel has big room with clean and good services. but the noise at the night very terrible because the hard rock cafe and bar around the hotel that turn on loud sound speaker until 3am in the morning. the breakfast quite good but you need to come before 9am or everything is gone. the 4 star hotel but the bath-lines is really limited.
Ho M. Călător în pereche Malaysia, 5 iunie 2015
Just a friendly review, no bad intentions

It's value for money, its proximity to town and the beach and the size of its rooms
7
It was good. Their Hotel Manager who is forever friendly, attentive and resourceful takes care of me and my companion very well each time we stay there. He always follows up on feedbacks and works hard at making your stay a better one. He help me out from a situation with my booking- I need to leave early due to a medical condition, and he voluntarily settled my problems with the booking firm without me asking him to. That was excellent customer service!! As for the hotel itself maybe they can look into some worn out fixtures and do some minor touch ups for all the rooms and especially the lift - extremely slow, poor ventilation inside and not appealing. I will definitely return to this hotel and I'm a regular since its opening.
Huyen L. Călător în pereche Vietnam, 3 iunie 2015
Quite good

Staff, location
6,3
I saw some better hotel and more center than this hotel so next time I'll choose another
Aniendita U. Călător în pereche Indonesia, 15 mai 2015
Great location

Location, value for money, spacious room
8
Alan L. Călător în pereche Australia, 12 mai 2015
friendly staff but bad smell in lobby

friendly staff, rooftop pool and gym
7
lobby smells really bad, mattress was really really hard. However everything else was really good

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Centra Ashlee Hotel Patong PhuketCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Exterior hotelCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Exterior hotelCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - HolCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - HolCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Cameră de oaspeţiCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Cameră de oaspeţiCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Cameră de oaspeţiCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Cameră de oaspeţiCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Cameră de oaspeţiCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/LoungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Sală de fitnessCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PiscinăCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/LoungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/LoungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/LoungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/LoungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/LoungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestaurantCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PiscinăCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - PiscinăCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Piscină


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B01