De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipine 1004

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,4

din 1869 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,3
Situare
7,7
Prestaţia personalului
7,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,2
Confort/Standard Cameră
7,4
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (1869)
Sortare:
Maurizio D. Călători în pereche Italy, 9 mai 2015
un ottimo hotel, lo staff sono molto cortesi

molto pulito, sono molto cortesi, aiutano sempre quando sei nel difficoltà
10
Io e mio marito siamo stati molto contenti. Il posto del albergo è vicini ai posti meravigliosi da visitare soltanto fuori albergo ci sono bambini che danno fastidio che chiedono elemosina
Raportaţi această recenzie
Giovanni M. Călători drum de afaceri Italy, 20 ianuarie 2015
Hotel molto sporco da evitare assolutamente

ottima piscina scoperta riscaldata
2,7
L'hotel è in una posizione non ottimale per visitare la città, fuori dalla zona centrale di makati. Io ho trovato la permanenza pessima, prima hanno fatto confusione dandomi una camera in un piano per fumatori, con un odore orribile ovunque sul piano... Poi la camera era sporca con diversi scarafaggi al interno, veramente orrenda, abbiamo chiesto un cambio ma anche la seconda era decisamente sporca anche se priva di insetti, gli arredi erano vecchi e di cattivo gusto, la struttura stessa è vecchie e usurata, in sostanza lo sconsiglio vivamente. L'unica cosa che si salva è la piscina che essendo riscaldata si può usare anche quando c'è fresco...
Raportaţi această recenzie
Massimo B. Călători drum de afaceri Italy, 13 aprilie 2010
Century Hotel

Prezzo/Qualità OK
7
Raportaţi această recenzie
Massimo B. Călători drum de afaceri Italy, 12 aprilie 2010
Century - Manila

Il prezzo è in linea con quello che viene promesso nel sito . Le stanze sono ampie e pulite anche se si vede che l'albergo stà "invecchiando" senza che venga fatto niente per impedirlo .
7
Raportaţi această recenzie
James P. Călători în pereche United States of America, 1 mai 2016
Enjoyable stay
6,7
Spent 4 nights here recently with my wife. The hotel employs a large staff and every one we encountered were friendly and most helpful. The room was large and clean, good cable tv, nice c/r, plenty of hot water, nice view, wifi was good, breakfast buffet is best I've had so far in Manila hotels. Two pools, one large for relaxing and a nice lap pool. Hotel is right next to Harrison Plaza so you can walk out the door and choose from several eating places. A short cab ride to MOA, Robinson Place or Makati. I definitely recommend.
Raportaţi această recenzie
Maria L. Familii cu copii în vârstă Philippines, 27 aprilie 2016
Excellent Stay
5,3
Our stay was excellent except for the bed that is movable, it doesnt stay coz the lock doesnt work,
Raportaţi această recenzie
Elenita M. Familii cu copii în vârstă Philippines, 24 aprilie 2016
Kids bonding
5,7
The hotel is really nice, good facilities & with approachable staff.
Raportaţi această recenzie
Jely H. Familii cu copii tineri Philippines, 21 aprilie 2016
First Time Stay
4,7
I stayed with my Family at this hotel bec it is near our destination for the next day. However, i found that given the rate they charged me for the room, you still have to call the housekeeping for some toiletries (no soap and shampoo) and their tv was not as clear as it should be.
Raportaţi această recenzie
Tan V. Familii cu copii în vârstă Philippines, 18 aprilie 2016
Must return
6,3
I was pleasantly surprised how the hotel has transformed from its old rustic and dark lobby into a chic hotel lobby. The room we got amused me because of its size as well as the beds. The only thing that seems not to belong is the size of the flat tv. Hope they can make an upgrade on that. They have good wifi and cable signal. The food! Breakfast was great. The restaurant is spacious and cozy.. Attendants very attentive. Must return for a longer period of stay and more rooms to book my expansive family.
Raportaţi această recenzie
Yeoh K. Călători drum de afaceri Malaysia, 17 aprilie 2016
overall is good
4,7
will recommend to friends
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - RecepţieCentury Park Hotel Manila - HolCentury Park Hotel Manila - HolCentury Park Hotel Manila - HolCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - PiscinăCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Balcon/TerasăCentury Park Hotel Manila - ApartamentCentury Park Hotel Manila - Sală de fitnessCentury Park Hotel Manila - Sală de fitnessCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - BufetCentury Park Hotel Manila - Coffee Shop/CafeneaCentury Park Hotel Manila - Coffee Shop/CafeneaCentury Park Hotel Manila - Coffee Shop/CafeneaCentury Park Hotel Manila - Coffee Shop/CafeneaCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Interior hotelCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Sală de balCentury Park Hotel Manila - Sală de şedinţeCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Sală de fitnessCentury Park Hotel Manila - Mâncare şi băuturăCentury Park Hotel Manila - Mâncare şi băuturăCentury Park Hotel Manila - Mâncare şi băuturăCentury Park Hotel Manila - Mâncare şi băuturăCentury Park Hotel Manila - Mâncare şi băuturăCentury Park Hotel Manila - Sală de şedinţeCentury Park Hotel Manila - Exterior hotelCentury Park Hotel Manila - Exterior hotelCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCentury Park Hotel Manila - Sală de balCentury Park Hotel Manila - Sală de balCentury Park Hotel Manila - HolCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Restaurant


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C04