De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, China Town, Bangkok, Thailanda 10110

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 1745 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,9
Situare
7,7
Prestaţia personalului
7,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,7
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
6,4
Toate opiniile (1745)
Sortare:
Stefano B. Călători în pereche Italy, 20 decembrie 2015
posto orrendo
2
scappate
Marco C. Călători în pereche Italy, 28 ianuarie 2012
hotel essenziale e pulito

pulizia della biancheria e degli ambienti
6,7
bagno confortevole e pulito. Sona centrale vicino alla stanzione centrale dei treni, buona posizione per spostarsi
Simone C. Călători în pereche Italy, 24 august 2011
Ottimo Hotel in una splendida posizione.

Servizio, pulizia e cortesia
8,3
splendida struttura nel cuore di chinatown. pulita, di recente costruzione e con un servizio da categoria superiore. consigliata vivamente, il rapporto qualità : prezzo non ha eguali in questa zona.
Hotel Feature Tip: attenzione il soy 8 non è molto visibile!!! le stanze al 1 piano non hanno le finestre!!
Andrew Z. Călători drum de afaceri United States of America, 26 mai 2016
The Best Budget Hotel I've Ever Stayed In
6,7
When I first stayed here, I had to walk through a narrow little alley to get there. I thought I had gotten myself into something terrible. Was I wrong. This is a very well run place. It's spotlessly clean, everything in the room works fine. The staff is helpful. And the location is the best. I can't comment about the breakfast because why eat breakfast in a hotel when you are surrounded by Chinatown. In terms of being a budget hotel, this place is impeccable.
Phuong T. Familii cu copii tineri Vietnam, 16 mai 2016
Good location
4,7
The room is small but convenient. The lights in rooms are not good, The key to open the door always gets trouble. The receptionist is not much warm. But we like this location, it's very near the Yaowarat Road with many street foods to try
Huu K. Călători individuali Vietnam, 9 mai 2016
Good at that price
6,3
17 per night with standard twin room, that's perfect but Wifi was not good, I have to log in time to time and it's slow,
Stephen W. Familii cu copii tineri United Kingdom, 7 mai 2016
hidden
5
a little bit hidden but great location and a good room
Abdullah T. Călători individuali Maldives, 4 mai 2016
i enjoyed staying there
4,7
The place is good for one or two nights, its not that bad compare to the value for money,
Abdullah T. Călători individuali Maldives, 1 mai 2016
china town area
4
there are better place around, with similar price
Sim S. Călători drum de afaceri Malaysia, 7 aprilie 2016
Good
5
Good enough, fair
1 din 1 recenzii
Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - Coffee Shop/CafeneaCheck Inn China Town Bangkok - Balcon/TerasăCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţiCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţiCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţiCheck Inn China Town Bangkok - IntrareCheck Inn China Town Bangkok - Interior hotelCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţiCheck Inn China Town Bangkok - Balcon/TerasăCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţiCheck Inn China Town Bangkok - IntrareCheck Inn China Town Bangkok - BaieCheck Inn China Town Bangkok - BaieCheck Inn China Town Bangkok - DotăriCheck Inn China Town Bangkok - RecepţieCheck Inn China Town Bangkok - IntrareCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţiCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţiCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţiCheck Inn China Town Bangkok - RestaurantCheck Inn China Town Bangkok - Interior hotelCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţiCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţiCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţiCheck Inn China Town Bangkok - Cameră de oaspeţi


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B06