De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Hong Kong Island Vest, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

CHI Residences 138 Hong Kong - Sală de fitness CHI Residences 138 Hong Kong - Cameră de oaspeţi CHI Residences 138 Hong Kong - Vedere CHI Residences 138 Hong Kong - Cameră de oaspeţi CHI Residences 138 Hong Kong - Baie CHI Residences 138 Hong Kong - Cameră de oaspeţi CHI Residences 138 Hong Kong - Baie CHI Residences 138 Hong Kong - Cameră de oaspeţi
Zona Hong Kong Island Vest Număr camere: 52
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 718 opinii

Calitate-preţ
8,1
Situare
7,3
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,6
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
6,1
Toate opiniile (718)
Sortare:
Gennaro B. Familii cu copii tineri Italy, 15 iulie 2015
A b c

A b c
9,7
Excellent
Raportaţi această recenzie
Ka M. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 12 iulie 2015
pleasant stay

Convenient, clean and spacious
8
Satisfactory
Raportaţi această recenzie
Zhaoying Y. Călător individual Singapore, 2 iulie 2015
Hotel gem in an upcoming neighbourhood

Close approximity to MTR and professional staff who speaks good English.
8,3
Comfortable and spacious bathroom and bedroom. Great !
Raportaţi această recenzie
Franz W. Călător individual Hong Kong, 28 iunie 2015
staff no idea of customer service

location, big bath room, close to some restaurants
5,3
the CHI Residences 138 size of the rooms is good but the staff performance on check out is just not acceptable, if you dont mind somebody is unfriendly is the place to stay for you. I tell you my experiance on my check out. "Because you have to pay deposit 1.000HKD room was paid in advance, i went to the counter to check out, the person on the check out counter asked me to wait because somebody will check the room(if i check out of a hotel everything is clean and looks tidy, i never check out of a messy hotelroom)....... after waiting a while the guy on the counter said " is OK you can go " i asked for my deposit 1.000hkd he didnt sai anything gave me the money with a bad face, I took the money and left. No good-bye, no how was your stay, no see you again. I have only here on Agoda 150 bookings i have a very good understanding how hotels should be....... service in CHI Residences 138 is just bad.
Raportaţi această recenzie
Longho K. Călător în pereche Hong Kong, 23 iunie 2015
Good

service, room, view
8,7
Raportaţi această recenzie
Colin J. Familii cu copii tineri United Kingdom, 17 iunie 2015
Lovely large room with view over the harbour

view, room, location
9
best value serviced appt per square metre in hong kong
Raportaţi această recenzie
David W. Familii cu copii tineri United Kingdom, 15 iunie 2015
Excellent choice for short or long stay

Very Spacious (for Hong Kong), Great Location, Helpful Staff, Clean, Excellent View
9,7
Raportaţi această recenzie
Philip G. Călător în pereche United Kingdom, 1 iunie 2015
Nice size appropriate For HK in a good location

Views, room, space
7,3
Excellent , staff were more than helpful
Raportaţi această recenzie
Lam W. Călător în pereche Hong Kong, 31 mai 2015
Cozy

seaview, location, room size
7,3
relaxing
Raportaţi această recenzie
Franz W. Călător individual Hong Kong, 11 mai 2015
Hotel in Sai Wan

close to restaurants, new MTR Starion Sai Wan
5,3
CHI Residences the place is OK but the staff there is not helpful and friendly, they treat you as doing you a favor to stay in this Hotel.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Sală de fitnessCHI Residences 138 Hong Kong - Cameră de oaspeţiCHI Residences 138 Hong Kong - VedereCHI Residences 138 Hong Kong - Cameră de oaspeţiCHI Residences 138 Hong Kong - BaieCHI Residences 138 Hong Kong - Cameră de oaspeţiCHI Residences 138 Hong Kong - BaieCHI Residences 138 Hong Kong - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08