sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thailanda 10100 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi
Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi Chinatown Hotel Bangkok - Cadă fierbinte Chinatown Hotel Bangkok - Baie Chinatown Hotel Bangkok - Pub/Lounge Chinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţi
Zona China Town Număr camere: 75
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,2

din 793 opinii

Calitate-preţ
7,2
Situare
8,3
Prestaţia personalului
7,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,8
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
6,3
Toate opiniile (793)
Sortare:
Andrea D. Călător în pereche Italy, 30 ianuarie 2011
Hotel modesto ma pulito

Cortesia, centralità, economicità.
6,7
Hotel di modeste pretese, stanze piccole e bagno davvero piccolo. Non ci sono i tradizionali accessori in camera e bagno, manca il phon, la stanza puzzava troppo di fumo. Il Wi/fi in camera esiste ma è una piccola truffa, perché vi danno una password sbagliata! Le comete offrono un discreto rapporto qualità prezzo solo per una o due notti. È molto vicino alla stazione centrale ferroviaria.
Yang C. Călător în pereche Singapore, 22 ianuarie 2015
Location at ChinaTown

Location at centre of Chinatown, Eateries and Value for Money
8
Location with numerous eateries, goldsmith shops and walking distance to Golden Buddha Temple and Hua Lumpong train Station. Value for money except mini fridge not working at all.
Duc T. Călător pentru drum de afaceri Vietnam, 21 ianuarie 2015
What a good hotel in Bangkok is!

Good hotel, idieal location, friendlt staffs
8,3
I really enjoy my staying in this hotel. I will come back whenever I go to Bangkok and introduce to my friends this hotel!
Lim Y. Călător în grup Singapore, 20 ianuarie 2015
Great Location and great food street

Location, good food and close to market
9
The hotel staff are helpful and the location is great within chinatown. The room is clean and the service is good. The breakfast however have to have more variety.
James H. Călător în pereche United States of America, 8 ianuarie 2015
I see what I see and I feel what I feel

location, hot water boiler,
8
It wasn't bad it wasn't good just so so
Lee S. Călător în pereche Singapore, 5 ianuarie 2015
Excellent location. Close to food and shopping

Excellent location. Close to food and shopping. Excellent Service
8,7
This is my 2nd stay. Enjoyed myself greatly. Unfortunately the toilet had a perpetual sewage stink and the furnishing were kinda old.
Kwok C. Familie, copii în vârstă Malaysia, 2 ianuarie 2015
Location, location, location

Location, price and near to good food
8,3
It is nice hotel. The Deluxe room I stay in is nice and beautiful. The location of the hotel is in the middle of Yeowarat. you just walk out in the evening and all the good food are just a short walk away.
Kwok C. Familie, copii în vârstă Malaysia, 2 ianuarie 2015
Location

Location, good food nearby and reasonable good price hotel
8
Nice. The place have just been recently upgraded. The rooms are cleaner now.
Dino Z. Familie, copii în vârstă United Kingdom, 1 ianuarie 2015
Very good

Location, staff, coffee machine in bar area
8
Great location in the middle of Chinatown with easy access to transport links (only 10 min walk from main train station and MRT). Staff are always willing to help. Rooms are a little bit dated but have everything you need from hairdryer to coffee making facility. It is reasonably priced and prices are per room. Great thing about Chinatown is that every night food stalls mushroom up all over the place with huge variety of offerings.
Mohamed N. Familie, copii în vârstă Maldives, 19 decembrie 2014
This review is a farce

This review is a farce
6
I don't wanna write a review coz Agoda doesn't give me any points for this.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Cadă fierbinteChinatown Hotel Bangkok - BaieChinatown Hotel Bangkok - Pub/LoungeChinatown Hotel Bangkok - Cameră de oaspeţiChinatown Hotel Bangkok - Interior hotelChinatown Hotel Bangkok - SpaChinatown Hotel Bangkok - Interior hotelChinatown Hotel Bangkok - ÎmprejurimiChinatown Hotel Bangkok - ÎmprejurimiChinatown Hotel Bangkok - Coffee Shop/CafeneaChinatown Hotel Bangkok - Coffee Shop/CafeneaChinatown Hotel Bangkok - HolChinatown Hotel Bangkok - HolChinatown Hotel Bangkok - Hol


AS-AGWEB-3C04