De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Cidade De Goa Hotel

Vainguinim, Beach, Panaji, Goa, India 403 004 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Cidade De Goa Hotel Goa - Cameră de oaspeţi Cidade De Goa Hotel Goa - Cameră de oaspeţi Cidade De Goa Hotel Goa - Cameră de oaspeţi Cidade De Goa Hotel Goa - Cameră de oaspeţi Cidade De Goa Hotel Goa - Pub/Lounge Cidade De Goa Hotel Goa - Pub/Lounge Cidade De Goa Hotel Goa - Pub/Lounge Cidade De Goa Hotel Goa - Restaurant Cidade De Goa Hotel Goa - Restaurant Cidade De Goa Hotel Goa - Restaurant Cidade De Goa Hotel Goa - Restaurant Cidade De Goa Hotel Goa - Coffee Shop/Cafenea Cidade De Goa Hotel Goa - Piscină Cidade De Goa Hotel Goa - Piscină Cidade De Goa Hotel Goa - Spa Cidade De Goa Hotel Goa - Sală de fitness
Cidade De Goa Hotel Goa - Facilităţi de recreere Cidade De Goa Hotel Goa - Împrejurimi Cidade De Goa Hotel Goa - Împrejurimi Cidade De Goa Hotel Goa - Hol Cidade De Goa Hotel Goa - Exterior hotel Cidade De Goa Hotel Goa - Exterior hotel Cidade De Goa Hotel Goa - Exterior hotel Cidade De Goa Hotel Goa - Exterior hotel Cidade De Goa Hotel Goa - Împrejurimi Cidade De Goa Hotel Goa - Împrejurimi Cidade De Goa Hotel Goa - Împrejurimi
Zona Panaji Număr camere: 205
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 74 opinii

Calitate-preţ
6,8
Situare
8,2
Prestaţia personalului
7,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,7
Confort/Standard Cameră
7,7
Alimentaţie/Local
7,6
Toate opiniile (74)
Sortare:
Deepak G. Familii cu copii tineri India, 24 iunie 2015
It was awesome... i really enjoyed alot

Everything
9,7
Awesome
Atul T. Familii cu copii tineri India, 2 iunie 2015
Good resort but poor and arrogant staff service

location, private beach
5
Deepak G. Călător în pereche India, 25 mai 2015
awsome location

Food was too good. location excellent. rooms were quite spacious
9
The overall stay was very comfortable.
Abhijeet B. Călător în pereche India, 15 mai 2015
Good place ask for classic sea view room

Food rooms and beach
6,3
Lakshay S. Călător individual India, 6 aprilie 2015
Cidade De Goa Hotel
4
Very bad .What kind of a 5star hotel is this
Jaya G. Călător în pereche India, 22 martie 2015
food was not much options
3,7
food was stale me n my baby is unwell after consuming the food der
Gautam G. Familii cu copii tineri India, 7 martie 2015
Amazing property will love to go back again

Location , food , staff
9,7
Cool chilled out
Nilesh H. Călător în pereche India, 6 martie 2015
Best of best ever

Sea view Poll restorant
10
Josee T. Călător în pereche Canada, 25 februarie 2015
Comforting...

The room, the pool and the beach.
8,7
Our staff was fantastic! The biggest complaint we have is that everything is 3x the price compared to all of the other places we stayed during our 3wk adventure in India. A coke was 210 INR, a bottle of water is 120 INR. A Mojhito at the bar was 510 INR. I found the pricing very insulting. When expressed our discomfort paying plus 3x more than any where else we had stayed in India, the response we got was 'this is a 5 star hotel' very arrogant! The rest was excellent.
U.Shanthi S. Familie, copii în vârstă India, 25 decembrie 2014
Great Hotel - Great Location!

Location, ambience, comforts!
8,3
We stayed in this hotel for two days and we enjoyed every minute of it. Our room, though it was on the ground floor was facing the bay. The bay view was a bit covered by some beautiful plants. This did not bother us at all, since we could go to the beach within a minute's walk. There were plenty of sea chairs and so, any nu'mber of people could occupy them. The food was generally very good, but we did not enjoy the 'barbeque' since it was too mild and bland for our taste. The ambience was good though! Generally the staff was very courteous and what we liked most was the quick service. So, this can be called - 'A Great Hotel' and I reccomend this.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Cidade De Goa Hotel GoaCidade De Goa Hotel Goa - Cameră de oaspeţiCidade De Goa Hotel Goa - Cameră de oaspeţiCidade De Goa Hotel Goa - Cameră de oaspeţiCidade De Goa Hotel Goa - Cameră de oaspeţiCidade De Goa Hotel Goa - Pub/LoungeCidade De Goa Hotel Goa - Pub/LoungeCidade De Goa Hotel Goa - Pub/LoungeCidade De Goa Hotel Goa - RestaurantCidade De Goa Hotel Goa - RestaurantCidade De Goa Hotel Goa - RestaurantCidade De Goa Hotel Goa - RestaurantCidade De Goa Hotel Goa - Coffee Shop/CafeneaCidade De Goa Hotel Goa - PiscinăCidade De Goa Hotel Goa - PiscinăCidade De Goa Hotel Goa - SpaCidade De Goa Hotel Goa - Sală de fitnessCidade De Goa Hotel Goa - Facilităţi de recreereCidade De Goa Hotel Goa - ÎmprejurimiCidade De Goa Hotel Goa - ÎmprejurimiCidade De Goa Hotel Goa - HolCidade De Goa Hotel Goa - Exterior hotelCidade De Goa Hotel Goa - Exterior hotelCidade De Goa Hotel Goa - Exterior hotelCidade De Goa Hotel Goa - Exterior hotelCidade De Goa Hotel Goa - ÎmprejurimiCidade De Goa Hotel Goa - ÎmprejurimiCidade De Goa Hotel Goa - Împrejurimi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A04