De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Citi Park Hotel

F Cabahug Street,Mabolo Panagdait St., Mabolo, Cebu City, Filipine 6000 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Citi Park Hotel Cebu City - Hol Citi Park Hotel Cebu City - Recepţie Citi Park Hotel Cebu City - Recepţie Citi Park Hotel Cebu City - Hol Citi Park Hotel Cebu City - Hol Citi Park Hotel Cebu City - Hol Citi Park Hotel Cebu City - Restaurant Citi Park Hotel Cebu City - Restaurant Citi Park Hotel Cebu City - Restaurant Citi Park Hotel Cebu City - Interior hotel Citi Park Hotel Cebu City - Balcon/Terasă Citi Park Hotel Cebu City - Interior hotel Citi Park Hotel Cebu City - Sală de bal Citi Park Hotel Cebu City - Sală de bal Citi Park Hotel Cebu City - Sală de bal Citi Park Hotel Cebu City - Sală de bal
Citi Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Citi Park Hotel Cebu City - Apartament Citi Park Hotel Cebu City - Apartament Citi Park Hotel Cebu City - Apartament Citi Park Hotel Cebu City - Apartament Citi Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Citi Park Hotel Cebu City - Apartament Citi Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Citi Park Hotel Cebu City - Interior hotel Citi Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Citi Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi Citi Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi
Zona Mabolo Număr camere: 103
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,8

din 374 opinii

Calitate-preţ
7,7
Situare
7,4
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,2
Confort/Standard Cameră
8,3
Alimentaţie/Local
7,2
Toate opiniile (374)
Sortare:
Yasuko I. Călător pentru drum de afaceri Japan, 21 iunie 2015
good

清潔さ 静かさ フレンドリーさ
9
Raportaţi această recenzie
Michael O. Călător în pereche Australia, 18 iunie 2015
great stay

location, staff and service
9,3
Raportaţi această recenzie
Harmay C. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 26 februarie 2015
Great Location

Great location which is near all the best hang out places and restaurants. Staff are friendly. Place is clean.
8,7
Raportaţi această recenzie
Timothy G. Călător în pereche Canada, 12 februarie 2015
Big room, very quiet

They upgraded me to a matrimonial room, front desk staff friendly and efficient. Decent TV.
8
Short stay and good value as I was upgraded to a much better room.
Raportaţi această recenzie
Joan L. Călător pentru drum de afaceri Philippines, 6 februarie 2015
conveniently located, friendly staff, good bkfst

conveniently located, friendly staff, good buffet breakfast
8,7
Our stay at Citi Park Hotel was very pleasant. The front desk officer who facilitated our checking in was very friendly and accomodating. We found our room spacious.
Raportaţi această recenzie
Jonathan D. Familie, copii în vârstă Philippines, 19 ianuarie 2015
Value for money hotel. Not so fancy but nice.

Location. Location. Location.
8
Our stay is smooth and easy. No hassle and stress free. Very courteous staff!
Raportaţi această recenzie
Daniel L. Familii cu copii tineri United States of America, 2 noiembrie 2014
CitiPark-Good, but Degraded In Past Years

Price, Location, Staff
8,7
Excellent/nice--I can't say anything negative--but it has noticeably degraded since our last stay in 2012. The scores would be much higher if we weren't comparing it to a previous stay. At around P2000($50 US) it's an excellent value... but it no longer has the 4-star qualities it did a short time ago.
Raportaţi această recenzie
Maggie L. Călător individual Australia, 15 septembrie 2014
Fantastic location and value for money

Location, value and helpful staff
9,3
Very close to main malls and Mango area. Great price and service.
Raportaţi această recenzie
Jennelyn B. Călător individual Philippines, 6 iunie 2014
disaster

Best thing is, they always have an available room
4
horrible
Raportaţi această recenzie
Kunio T. Călător pentru drum de afaceri Japan, 4 iunie 2014
It is OK to check-in even at midnight

clean, good manner in the front, good accsess from the airport
10
I arrived at midnight from Tokyo this time. I did not say exactly arrival time. in some hotels, staffs sleep in the office but It was no trouble for me both a taxi from the airport and checking in. I really appreciate to the staffs for good stay in Citi Park Hotel.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Citi Park Hotel Cebu CityCiti Park Hotel Cebu City - HolCiti Park Hotel Cebu City - RecepţieCiti Park Hotel Cebu City - RecepţieCiti Park Hotel Cebu City - HolCiti Park Hotel Cebu City - HolCiti Park Hotel Cebu City - HolCiti Park Hotel Cebu City - RestaurantCiti Park Hotel Cebu City - RestaurantCiti Park Hotel Cebu City - RestaurantCiti Park Hotel Cebu City - Interior hotelCiti Park Hotel Cebu City - Balcon/TerasăCiti Park Hotel Cebu City - Interior hotelCiti Park Hotel Cebu City - Sală de balCiti Park Hotel Cebu City - Sală de balCiti Park Hotel Cebu City - Sală de balCiti Park Hotel Cebu City - Sală de balCiti Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiCiti Park Hotel Cebu City - ApartamentCiti Park Hotel Cebu City - ApartamentCiti Park Hotel Cebu City - ApartamentCiti Park Hotel Cebu City - ApartamentCiti Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiCiti Park Hotel Cebu City - ApartamentCiti Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiCiti Park Hotel Cebu City - Interior hotelCiti Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiCiti Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiCiti Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiCiti Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiCiti Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiCiti Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţiCiti Park Hotel Cebu City - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B08