De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Cityzen Renon Hotel

Jl. Ciung Wanara 2 No. 5, Renon, Denpasar, Bali, Indonezia 80226

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Foarte bun

7,6

din 116 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,8
Situare
6,8
Prestaţia personalului
8,1
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,3
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
5,6
Toate opiniile (116)
Sortare:
Philip B. Călători individuali United Kingdom, 13 ianuarie 2016
Only Useful for One Activity

Proximity to Thai, Japanese, US and Indian consulates. Cleanliness. Friendliness and willingness of staff
6,3
Comfortable, basic rooms and a budget price. No food provided but some outlets locally.
Raportaţi această recenzie
Pierre S. Călători drum de afaceri Indonesia, 2 noiembrie 2015
very good value for money. the room was very large

easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
8
Raportaţi această recenzie
Ivana E. Călători în grup Indonesia, 25 octombrie 2015
Enak, nyaman, valuable

Comfortable, cheap, good services
8,3
I'm satisfied
Raportaţi această recenzie
Ivana E. Călători în grup Indonesia, 25 octombrie 2015
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya

Comfortable, cheap, worthy enough
8
Raportaţi această recenzie
Shannon M. Călători în grup United States of America, 19 august 2015
Good value hotel close to Thai and other embassies

Good value, Close for visa offices, Quiet
7,3
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Raportaţi această recenzie
Nyoman N. Călători drum de afaceri Indonesia, 30 iulie 2015
big room and value for money

price, big room and cleanliness
7,3
Nice stay and will be back
Raportaţi această recenzie
Goh S. Călători în pereche Malaysia, 12 iulie 2015
short convenient stay

city centre, spacious, safe
7,3
my husband and i was just looking for a convenient place to bath and sleep while we settle our prewedding photoshoot. so this place is located in the city center where we have access to local food and price was reasonable.
Raportaţi această recenzie
Henno V. Călători în pereche Netherlands, 5 iulie 2015
Awesome stay!

modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
10
in one word awesome!
Raportaţi această recenzie
Claude G. Călători în pereche France, 30 aprilie 2015
very nice hotel for his category

comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
9
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Raportaţi această recenzie
Heikki M. Călători individuali Finland, 17 ianuarie 2015
A week at Renon

Helpful staff. Close to the Thai consulate. Near some good local restaurants.
7,3
Basic room standard. Very nice and helpful staff. Descent wifi.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Cityzen Renon Hotel BaliCityzen Renon Hotel Bali - DotăriCityzen Renon Hotel Bali - BaieCityzen Renon Hotel Bali - Interior hotelCityzen Renon Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCityzen Renon Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCityzen Renon Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCityzen Renon Hotel Bali - DotăriCityzen Renon Hotel Bali - BaieCityzen Renon Hotel Bali - Interior hotelCityzen Renon Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCityzen Renon Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCityzen Renon Hotel Bali - Interior hotelCityzen Renon Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCityzen Renon Hotel Bali - Interior hotelCityzen Renon Hotel Bali - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C07