De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonezia 80361 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Interior hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Restaurant Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Dotări Coco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băutură Coco de Heaven Hotel Bali - Interior hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi
Coco de Heaven Hotel Bali - Vedere Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Coco de Heaven Hotel Bali - Restaurant Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Recepţie Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Baie Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Coco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băutură Coco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băutură
Zona Jimbaran Număr camere: 45
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,1

din 848 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
7,0
Prestaţia personalului
7,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
5,5
Toate opiniile (848)
Sortare:
Carmine P. Călător pentru drum de afaceri Italy, 16 octombrie 2013
hotel al di sotto degli standard locali

è posizionato sulla bypass da cui si accede facilmente e velocemente all'aereoporto,kuta, seminyak e a tutte le strade per le varie destinazioni turistiche e culturali.
4,3
L'hotel è piccolo, non ha un bar vero e propio, la colazione è scadente e la piscina (piccola) è esposta al sole soltanto la mattina...,il personale è amichevole e disponibile.L'hotel in generale è abbastanza pulito.
Raportaţi această recenzie
Benita C. Călător în pereche Australia, 20 august 2015
Dirty linen- hadn't been changed

Close to airport
5
The linen was really horrible and dirty, with hairs and marks all over it. It clearly hadn't be changed from the person before us. Otherwise the hotel would have been acceptable for a transit stay- located in an inconcenient place for any other stay. Don't bother with breakfast- eat at the airport.
Raportaţi această recenzie
Morgan B. Călător individual New Zealand, 10 august 2015
Unclean hotel

Pool, close to airport
3
Dirty room, hair on sheets and all over bathroom. Dirty filthy bathroom smelled of urine. Can't sleep at night noisey traffic
Raportaţi această recenzie
Theresa H. Călător în pereche Australia, 7 august 2015
Great transit hotel

location, clean and comfortable
8,3
We stayed at Coco de Heaven as a stopover for one night. We found it to be the best value for money accommodation that we stayed at in Bali on our trip (we stayed in 3) and would definitely recommend it to those looking for the same. We will be back next time we come through. Thank you!
Raportaţi această recenzie
Miriam N. Familii cu copii tineri Australia, 2 august 2015
Love this hotel

Staff, pool, comfy bed.
8
We are always made very welcomed by the staff, they are fantastic with our daughter. We have stayed many times before and will always return as its close to my fiances family, beds comfy and airconditioner works great. If we had any problems the staff are always willing to help with anything.
Raportaţi această recenzie
Phyo T. Călător în pereche Myanmar, 25 iulie 2015
Nice Room

Room, pool, friendly staff
7,3
wonderful
Raportaţi această recenzie
Elly S. Familii cu copii tineri Indonesia, 15 iulie 2015
Very satisfaction

Price, Clean and Easy
8,3
Comfortable
Raportaţi această recenzie
Miriam N. Familii cu copii tineri Australia, 13 iulie 2015
Fantastic staff

Staff, pool, comfy bed
7,3
Fantastic as usual, have stayed several times and will continue to stay when in bali, location is great for how close it is to my family. The staff are very friendly and great with my baby, they remember us everytime we go.
Raportaţi această recenzie
Kristiandi K. Călător individual Indonesia, 9 iulie 2015
Great budget hotel

Clean, cozy, comfortable
8
Raportaţi această recenzie
Cecilia A. Călător în grup Philippines, 5 iulie 2015
Good for one night stay

With pool, good staff, good food
7,7
We arrived early so we were asked to wait for the check-in time, though they allowed us to left our luggage to look for a place to eat. The hotel was along the main road and no food establishment around the area (need to walk around 500 meters to find Benoa Square - with just Burger King).
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - Interior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - RestaurantCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - DotăriCoco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băuturăCoco de Heaven Hotel Bali - Interior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - VedereCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - RestaurantCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - RecepţieCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - BaieCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băuturăCoco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băuturăCoco de Heaven Hotel Bali - BaieCoco de Heaven Hotel Bali - BaieCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B04