De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonezia 80361

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,1

din 910 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,0
Situare
7,0
Prestaţia personalului
7,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,5
Confort/Standard Cameră
7,2
Alimentaţie/Local
5,5
Toate opiniile (910)
Sortare:
Carmine P. Călători drum de afaceri Italy, 16 octombrie 2013
hotel al di sotto degli standard locali

è posizionato sulla bypass da cui si accede facilmente e velocemente all'aereoporto,kuta, seminyak e a tutte le strade per le varie destinazioni turistiche e culturali.
4,3
L'hotel è piccolo, non ha un bar vero e propio, la colazione è scadente e la piscina (piccola) è esposta al sole soltanto la mattina...,il personale è amichevole e disponibile.L'hotel in generale è abbastanza pulito.
Raportaţi această recenzie
Kristina M. Călători drum de afaceri Australia, 22 aprilie 2016
Insanely good value!!
5,7
I had a stopover for one night and wanted a place that was close to the airport but out of Kuta. I was very surprised with how lovely this place was as I've paid more for a burger!! Perfect spot for a solo traveler or a couple who only need a night or two!
Raportaţi această recenzie
Febry F. Călători individuali Indonesia, 19 aprilie 2016
Great Place
6
Coco De Heaven are the great place
Raportaţi această recenzie
Ira N. Călători individuali Australia, 19 aprilie 2016
very good
6
quite and far away from anywhere.
Raportaţi această recenzie
Grace S. Călători în pereche United Kingdom, 3 aprilie 2016
Great little place!!
5,7
Although about 10 minutes drive from Kuta (15 approx to Seminyak) we rented a motorbike from the hotel and this wasn't a problem! The room we had was really spacious, hot water, we got towels and it was cleaned every day! They also give you 2 bottles of free water a day which you can keep in the mini fridge. The swimming pools also a really nice touch and very rarely has anyone in it! The chlorine is quite strong though and made my hair go a tinge of green! There's also an incredible place to eat just down the road (3 min walk) called Bloems Waroeng - go, you won't regret it! Overall a really nice stay. We got the room at a special price (approx £9 a night per room) so thought this was great considering everything else we looked at in Kuta wasn't half as nice!
Raportaţi această recenzie
Maria R. Călători individuali United Kingdom, 18 martie 2016
Good value for money.

Loved the pool, short distance to benoa square and wifi is good if he choose lobby level room. It just to cross the crossing bit of pain in the neck because basically hotel located in the mainroad
8
So far so good staff looked after me well as i was solo traveller
Raportaţi această recenzie
Ahmad S. Călători individuali Indonesia, 16 martie 2016
good
5,7
good place
Raportaţi această recenzie
Tiara S. Călători individuali Indonesia, 12 martie 2016
Near to the Airport

Nice staff, affordable price, near by attraction area.
9
Near by attraction area such as pecatu and Nusa dua. Located near by highway and in main road and the staff very kind.
Raportaţi această recenzie
Simon H. Călători individuali Australia, 8 martie 2016
Lovely little hotel
6,7
This was my first visit to Coco de Heaven. I will definitely be back. The rooms are very nice with everything you need. Very nice little pool. Fantastic breakfast and really nice staff. You will not find a better place in the same price range.
Raportaţi această recenzie
Popi R. Călători în pereche Indonesia, 4 martie 2016
Good
6
Good location and friendly staff
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - Interior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - RestaurantCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - DotăriCoco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băuturăCoco de Heaven Hotel Bali - Interior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - VedereCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - RestaurantCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - RecepţieCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - BaieCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băuturăCoco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băuturăCoco de Heaven Hotel Bali - BaieCoco de Heaven Hotel Bali - BaieCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - RestaurantCoco de Heaven Hotel Bali - Restaurant


Agoda este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A06