De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonezia 80361 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Interior hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Restaurant Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Dotări Coco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băutură Coco de Heaven Hotel Bali - Interior hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotel Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi
Coco de Heaven Hotel Bali - Vedere Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Coco de Heaven Hotel Bali - Restaurant Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Recepţie Coco de Heaven Hotel Bali - Piscină Coco de Heaven Hotel Bali - Baie Coco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi Coco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băutură Coco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băutură
Zona Jimbaran Număr camere: 45
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,1

din 837 opinii

Calitate-preţ
8,0
Situare
7,0
Prestaţia personalului
7,4
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,6
Confort/Standard Cameră
7,3
Alimentaţie/Local
5,5
Toate opiniile (837)
Sortare:
Carmine P. Călător pentru drum de afaceri Italy, 16 octombrie 2013
hotel al di sotto degli standard locali

è posizionato sulla bypass da cui si accede facilmente e velocemente all'aereoporto,kuta, seminyak e a tutte le strade per le varie destinazioni turistiche e culturali.
4,3
L'hotel è piccolo, non ha un bar vero e propio, la colazione è scadente e la piscina (piccola) è esposta al sole soltanto la mattina...,il personale è amichevole e disponibile.L'hotel in generale è abbastanza pulito.
Raportaţi această recenzie
Miriam N. Familii cu copii tineri Australia, 2 august 2015
Love this hotel

Staff, pool, comfy bed.
8
We are always made very welcomed by the staff, they are fantastic with our daughter. We have stayed many times before and will always return as its close to my fiances family, beds comfy and airconditioner works great. If we had any problems the staff are always willing to help with anything.
Raportaţi această recenzie
Phyo T. Călător în pereche Myanmar, 25 iulie 2015
Nice Room

Room, pool, friendly staff
7,3
wonderful
Raportaţi această recenzie
Miriam N. Familii cu copii tineri Australia, 13 iulie 2015
Fantastic staff

Staff, pool, comfy bed
7,3
Fantastic as usual, have stayed several times and will continue to stay when in bali, location is great for how close it is to my family. The staff are very friendly and great with my baby, they remember us everytime we go.
Raportaţi această recenzie
Kristiandi K. Călător individual Indonesia, 9 iulie 2015
Great budget hotel

Clean, cozy, comfortable
8
Raportaţi această recenzie
Cecilia A. Călător în grup Philippines, 5 iulie 2015
Good for one night stay

With pool, good staff, good food
7,7
We arrived early so we were asked to wait for the check-in time, though they allowed us to left our luggage to look for a place to eat. The hotel was along the main road and no food establishment around the area (need to walk around 500 meters to find Benoa Square - with just Burger King).
Raportaţi această recenzie
Zuzana R. Călător în pereche Czech Republic, 23 iunie 2015
Dirty and bad position

nice staff, good pool
5,7
Room was really dirty. We booked deluxe room but it was only in dream. Hotel is situated on the main street. You cant walk if you want. You have to call taxi or borow scooter. We choosed second option but first night with scooter we have a flat tire because scooter wasnt good and young.
Raportaţi această recenzie
Anne G. Călător individual Austria, 12 iunie 2015
Airport hotel

Close to airport nice staff
7,3
Raportaţi această recenzie
Quang D. Călător în pereche Vietnam, 5 iunie 2015
Great

Good location, good staff and tidy
9
I and my wife stay 1 night only but from here we can easily travel to Jimbaran beach and have romantic dinner. This hotel close to the airport, so it is convenience to go to the airport for the early flight.
Raportaţi această recenzie
Annisa N. Călător în pereche Indonesia, 3 iunie 2015
No water

Pool
5,3
Booked for 3nights in a row,just moved after 1st night. No water in the morning,can not flush toilet,no towel exchange
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - Interior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - RestaurantCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - DotăriCoco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băuturăCoco de Heaven Hotel Bali - Interior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - Exterior hotelCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - VedereCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - RestaurantCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - RecepţieCoco de Heaven Hotel Bali - PiscinăCoco de Heaven Hotel Bali - BaieCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băuturăCoco de Heaven Hotel Bali - Mâncare şi băuturăCoco de Heaven Hotel Bali - BaieCoco de Heaven Hotel Bali - BaieCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţiCoco de Heaven Hotel Bali - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3B04