sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Taipa / Cotai, Macau (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : Conrad Macao Hotel
Conrad Macao-Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţi Conrad Macao-Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţi Conrad Macao-Cotai Central Macau - Apartament Conrad Macao-Cotai Central Macau - Apartament Conrad Macao-Cotai Central Macau - Baie Conrad Macao-Cotai Central Macau - Baie Conrad Macao-Cotai Central Macau - Baie Conrad Macao-Cotai Central Macau - Baie Conrad Macao-Cotai Central Macau - Hol Conrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de şedinţe Conrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de fitness Conrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de fitness Conrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de fitness Conrad Macao-Cotai Central Macau - Cadă fierbinte Conrad Macao-Cotai Central Macau - Spa Conrad Macao-Cotai Central Macau - Împrejurimi
Conrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de bal Conrad Macao-Cotai Central Macau - Apartament Conrad Macao-Cotai Central Macau - Intrare Conrad Macao-Cotai Central Macau - Spa Conrad Macao-Cotai Central Macau - Hol Conrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de bal Conrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de şedinţe Conrad Macao-Cotai Central Macau - Centru de afaceri Conrad Macao-Cotai Central Macau - Exterior hotel Conrad Macao-Cotai Central Macau - Baie Conrad Macao-Cotai Central Macau - Coffee Shop/Cafenea Conrad Macao-Cotai Central Macau - Restaurant
Zona Taipa / Cotai Număr camere: 636

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,8

din 822 opinii

Calitate-preţ
8,5
Situare
8,7
Prestaţia personalului
9,3
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,4
Confort/Standard Cameră
9,2
Alimentaţie/Local
7,9
Toate opiniile (822)
Sortare:
Lap K. Călător în pereche Hong Kong, 21 august 2014
Conrad Cotai

Food, Pool, Hotel condition
9,7
Fantastic
Lee P. Familii cu copii tineri Hong Kong, 19 august 2014
Nice environment, spacious room and surprise gifts

Responsive staff, good service, spacious room
9
The room is spacious. The most impressive point was that the Hotel gave us a birthday cake (as one of my family members was having his birthday during the stay) on his birthday for free (which caught us by surprise)! The cake tasted really good too! Everything was perfect except the swimming pool (in which I consider that to be too small). The overall impression that we have for this Hotel is really good!
Syafiq S. Călător individual Singapore, 14 august 2014
A Six Star luxurious stay

Truly the epitome of the CONRAD brand, huge rooms, bathrooms and simply simply FIRST CLASS service. Totally every penny. Theres a free shuttle service to and from the ferry terminal.
10
Beautifully luxurious and simply FIRST CLASS standard. Magnificient hotel, truly represents the CONRAD brand.
Ho N. Călător pentru drum de afaceri Hong Kong, 5 august 2014
AAA

Service,Clearing,Light
7,3
Lai F. Familie, copii în vârstă Hong Kong, 4 august 2014
Live up to the name "Conrad"

Attentative staff, Stealth Wealth aura, Sealy mattress
8,7
Conrad's always been a favorite hotel brand of us. We were not disappointed by Conrad Cotai, which, together with Sheraton and Holiday Inn, comprises the Sand Cotai. The only couple of things we have issue with are: the room didn't look 52 sq.m. as it claimed; the banana-shaped swimming pool is quite user unfriendly.
Lai F. Familie, copii în vârstă Hong Kong, 4 august 2014
Same grouop of guests [pls see below review]

[Please see below review]
9
[Please see below review]
Kwong Y. Călător în pereche Malaysia, 24 iulie 2014
Disappointed

Shopping location, free shuttle from ferry and close to Venetian
7,7
Upon checked in, we were told our room will be having a City view instead of pool view, but the staff asked if we are willing to pay AUD 100 for extra to upgrade to a suite (we already paid AUD 350 per night through Agoda). We agreed for the extra charge. Upon arriving at the room, we realised it did not have a city view, just a pool view. We were tempted to ask for a change but as we were only staying for a night and we were too tired, we just couldn't care less.
Wong S. Familie, copii în vârstă Malaysia, 23 iulie 2014
Comfortable and good location..

Staff,location,rooms
9,3
Overall great experience
Chumin C. Familie, copii în vârstă Taiwan, 22 iulie 2014
Conrad Macao-Cotai Central

good
7,7
Hon K. Familie, copii în vârstă China, 14 iulie 2014
Is a good place

service, facilities, swimming pool
8,7
Is a very good hotel.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Conrad Macao-Cotai Central MacauConrad Macao-Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţiConrad Macao-Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţiConrad Macao-Cotai Central Macau - ApartamentConrad Macao-Cotai Central Macau - ApartamentConrad Macao-Cotai Central Macau - BaieConrad Macao-Cotai Central Macau - BaieConrad Macao-Cotai Central Macau - BaieConrad Macao-Cotai Central Macau - BaieConrad Macao-Cotai Central Macau - HolConrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de şedinţeConrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de fitnessConrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de fitnessConrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de fitnessConrad Macao-Cotai Central Macau - Cadă fierbinteConrad Macao-Cotai Central Macau - SpaConrad Macao-Cotai Central Macau - ÎmprejurimiConrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de balConrad Macao-Cotai Central Macau - ApartamentConrad Macao-Cotai Central Macau - IntrareConrad Macao-Cotai Central Macau - SpaConrad Macao-Cotai Central Macau - HolConrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de balConrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de şedinţeConrad Macao-Cotai Central Macau - Centru de afaceriConrad Macao-Cotai Central Macau - Exterior hotelConrad Macao-Cotai Central Macau - BaieConrad Macao-Cotai Central Macau - Coffee Shop/CafeneaConrad Macao-Cotai Central Macau - RestaurantConrad Macao-Cotai Central Macau - PiscinăConrad Macao-Cotai Central Macau - PiscinăConrad Macao-Cotai Central Macau - Coffee Shop/CafeneaConrad Macao-Cotai Central Macau - BaieConrad Macao-Cotai Central Macau - HolConrad Macao-Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţiConrad Macao-Cotai Central Macau - Exterior hotelConrad Macao-Cotai Central Macau - Cameră de oaspeţiConrad Macao-Cotai Central Macau - HolConrad Macao-Cotai Central Macau - Sală de fitness


AS-AGWEB-3A01