De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Coral Sea Resort

25 Oceanview Avenue, Plaja Airlie, Whitsunday Islands, Australia

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,5

din 95 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
8,1
Situare
9,4
Prestaţia personalului
8,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,7
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
7,7
Toate opiniile (95)
Sortare:
Carlo G. Călători în pereche Italy, 22 august 2015
valutazione dell'hotel

la struttura l'organizzazione e la cordialità
7,3
ottimo vacanza l'unica pecca sono le pulizie giornaliere il pavimento sempre pieno di polvere e dove la tolgono viene messa sotto i tavoli e il letto
Raportaţi această recenzie
Eleonora A. Călători în pereche Italy, 18 august 2014
Meraviglioso anche per i più esigenti

Suite incredibile, ottimo cibo , ottimo servizio, disponibilità perfetta! Per i più esigenti questo posto per le coppie è un vero paradiso , noi avevamo la suite vista mare con giardino privato
10
Soggiorno indimenticabile, personale gentilissimo e attento, ristorante interno tra i migliori della zona, ottimi cocktail, la suite molto bella
Raportaţi această recenzie
Maria T. Călători în grup Italy, 24 februarie 2010
coral sea resort - Arley beach - australia

Albergo affacciato sul mare con belle camere spaziose Nella nostra c'era anche vasca con idromassaggio. Bella piscina. Ristorante veramente ottimo e creativo.
10
E' stato il più bell'albergo della nostra vacanza in Australia. Il servizio è stato impeccabile, le camere ampie, belle pulite. Si può fare colazione sul bel terrazzino affacciato sul mare. La piscina ci ha consolato dal non poter fare il bagno in mare, pieno di meduse velenose durante l'estate. Personale gentile e soprattutto ottimo ristorante con vista sulla piscina. Ci sentiamo di consigliarlo
Sightseeing/Attractions Tip: bella l'escursione in gommone alla spiaggia Whiteheaven. La spiaggia è meravigliosa e la gita molto divertente. Parte dal moletto dell'albergo
Raportaţi această recenzie
Giovanni P. Familii cu copii în vârstă Italy, 24 august 2009
Coral Sea Resort-Airlie Beach

La posizione sulla costa, la piscina, la colazione.
8
Complessivamente buono per la posizione, i collegamenti con le isole Whitsunday, l'abbondante colazione. La piscina e' in posizione magnifica (anche se gelata...). Non ho valutato i servizi addizionali ai quali non sono stato interessato (mot d'acqua, paracadite, sci d'acqua). Da migliorare l'interno delle camere e i servizi igienici. Assolutamente da evitare le telefonate anche locali per i notevoli costi. Il ristorante interno e' poco vario ma buono e un po' caro rispetto ai ristoranti che si trovano all'esterno dell'albergo.
Raportaţi această recenzie
Andrew M. Călători drum de afaceri Thailand, 15 ianuarie 2016
Perfect Location

Fantastic pool & bar area, perfect location
8
Very good
Raportaţi această recenzie
Suzanne G. Familii cu copii în vârstă United Kingdom, 27 decembrie 2015
Christmas break

The staff location and the pool
7,7
The continental breakfast was awful for what we paid we would have expected more the coffee nachine was terrible and so was the selection
Raportaţi această recenzie
Dawn L. Călători în pereche Mauritius, 24 decembrie 2015
Great location

Location, view, tropical fruits
7
Relaxation only 5 minutes away from town
Raportaţi această recenzie
Wang J. Familii cu copii tineri China, 16 decembrie 2015
Lovely view

Great view, close to town, have basic kitchen utensils
8,3
This hotel got fantastic view not only from room also from pool side and breakfast place. A short 10 mins walk to places to eat and a supermarket. Room has a jacuzzi bath, which is a bonus for us. Downside, breakfast is very very basic, toast and croissants, tea and coffee. Fresh fruits all turned bad,( sour smell and taste), canned fruit seems fine. You can order cooked breakfast like pancakes on extra cost. One thing I can't stand is the 10am check out. It didn't give guests any time to finish packing after breakfast, it was so rush I the morning, almost gave me a heart attact.
Raportaţi această recenzie
Vikki-Lee O. Călători drum de afaceri Australia, 14 decembrie 2015
Beautiful

Location, Staff, Pool
10
Absolutely wonderful :-)
Raportaţi această recenzie
Hazel P. Călători în pereche Australia, 16 noiembrie 2015
Honeymoon heaven

Views, location & value for money
10
Fantastic our room was beautiful With amazing views
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Coral Sea Resort Whitsunday IslandsCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Balcon/TerasăCoral Sea Resort Whitsunday Islands - BaieCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - PiscinăCoral Sea Resort Whitsunday Islands - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Balcon/TerasăCoral Sea Resort Whitsunday Islands - PiscinăCoral Sea Resort Whitsunday Islands - DotăriCoral Sea Resort Whitsunday Islands - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Exterior hotelCoral Sea Resort Whitsunday Islands - DotăriCoral Sea Resort Whitsunday Islands - DotăriCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Interior hotelCoral Sea Resort Whitsunday Islands - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - PiscinăCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Exterior hotelCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Exterior hotelCoral Sea Resort Whitsunday Islands - DotăriCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Exterior hotelCoral Sea Resort Whitsunday Islands - DotăriCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Interior hotelCoral Sea Resort Whitsunday Islands - PiscinăCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - DotăriCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - PiscinăCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsunday Islands - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A03