sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Coral Sea Resort

25 Oceanview Avenue, Plaja Airlie, Whitsundays, Australia (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Coral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţi Coral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţi Coral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţi Coral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţi Coral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţi Coral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţi Coral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţi Coral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţi Coral Sea Resort Whitsundays - Balcon/Terasă Coral Sea Resort Whitsundays - Baie Coral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţi Coral Sea Resort Whitsundays - Piscină Coral Sea Resort Whitsundays - Piscină Coral Sea Resort Whitsundays - Interior hotel Coral Sea Resort Whitsundays - Împrejurimi Coral Sea Resort Whitsundays - Exterior hotel
Coral Sea Resort Whitsundays - Împrejurimi Coral Sea Resort Whitsundays - Împrejurimi Coral Sea Resort Whitsundays - Împrejurimi Coral Sea Resort Whitsundays - Împrejurimi Coral Sea Resort Whitsundays - Împrejurimi Coral Sea Resort Whitsundays - Împrejurimi Coral Sea Resort Whitsundays - Împrejurimi Coral Sea Resort Whitsundays - Balcon/Terasă
Zona Plaja Airlie Număr camere: 77

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,3

din 54 opinii

Calitate-preţ
7,8
Situare
9,3
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,5
Confort/Standard Cameră
8,4
Alimentaţie/Local
7,4
Toate opiniile (54)
Sortare:
Eleonora A. Călător în pereche Italy, 18 august 2014
Meraviglioso anche per i più esigenti

Suite incredibile, ottimo cibo , ottimo servizio, disponibilità perfetta! Per i più esigenti questo posto per le coppie è un vero paradiso , noi avevamo la suite vista mare con giardino privato
10
Soggiorno indimenticabile, personale gentilissimo e attento, ristorante interno tra i migliori della zona, ottimi cocktail, la suite molto bella
Maria T. Călător în grup Italy, 24 februarie 2010
coral sea resort - Arley beach - australia

Albergo affacciato sul mare con belle camere spaziose Nella nostra c'era anche vasca con idromassaggio. Bella piscina. Ristorante veramente ottimo e creativo.
10
E' stato il più bell'albergo della nostra vacanza in Australia. Il servizio è stato impeccabile, le camere ampie, belle pulite. Si può fare colazione sul bel terrazzino affacciato sul mare. La piscina ci ha consolato dal non poter fare il bagno in mare, pieno di meduse velenose durante l'estate. Personale gentile e soprattutto ottimo ristorante con vista sulla piscina. Ci sentiamo di consigliarlo
Sightseeing/Attractions Tip: bella l'escursione in gommone alla spiaggia Whiteheaven. La spiaggia è meravigliosa e la gita molto divertente. Parte dal moletto dell'albergo
Giovanni P. Familie, copii în vârstă Italy, 24 august 2009
Coral Sea Resort-Airlie Beach

La posizione sulla costa, la piscina, la colazione.
8
Complessivamente buono per la posizione, i collegamenti con le isole Whitsunday, l'abbondante colazione. La piscina e' in posizione magnifica (anche se gelata...). Non ho valutato i servizi addizionali ai quali non sono stato interessato (mot d'acqua, paracadite, sci d'acqua). Da migliorare l'interno delle camere e i servizi igienici. Assolutamente da evitare le telefonate anche locali per i notevoli costi. Il ristorante interno e' poco vario ma buono e un po' caro rispetto ai ristoranti che si trovano all'esterno dell'albergo.
Peter Z. Călător individual Australia, 7 octombrie 2014
My review

Great Views from this resort , buffet breakfast was included, shot stroll along boardwalk to everything
8,3
Quiet and comfortable, but I believe Airport transfers should be included with the cost of accommodation.
Helga B. Călător în grup Australia, 29 septembrie 2014
Great location, good rsort

Proximity to the town, the views, nice pool and garden
8,7
We enjoyed it very much. Everything is within easy reach, they hava their own jetty.
Karen R. Călător individual Thailand, 10 septembrie 2014
review

cleanliness, service, location
9,3
It was great thank you
Jan P. Călător individual Australia, 2 septembrie 2014
great location and picturesque

proximity to Abel Point Marina, a fairly short walk into town, staff friendly and helpful
9,7
felt very lucky to stay there
Sheryl G. Călător în pereche Australia, 17 august 2014
Awesome place to stay

Location, staff and the facilities
10
Our stay was awesome. We planned to get married on the beach but the weather turned foul and the staff allowed us to get married on the balcony. They were very helpful with the sudden change of plans. We ate in the restaurant and the food was awesome
Shendelle B. Familie, copii în vârstă Australia, 13 august 2014
lovely hotel

The View, Gardens, room
8,3
Lovely. Great view and good location. Not right in town which I liked. Dining overlooking the water was so nice. Would definitely go back.
Tracey K. Călător pentru drum de afaceri New Zealand, 3 iulie 2014
Enjoyable, relaxing and comfortable.

Desert, the bed, and atmosphere
8
Enjoyable and relaxing would have stayed longer next time.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Coral Sea Resort WhitsundaysCoral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsundays - Balcon/TerasăCoral Sea Resort Whitsundays - BaieCoral Sea Resort Whitsundays - Cameră de oaspeţiCoral Sea Resort Whitsundays - PiscinăCoral Sea Resort Whitsundays - PiscinăCoral Sea Resort Whitsundays - Interior hotelCoral Sea Resort Whitsundays - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsundays - Exterior hotelCoral Sea Resort Whitsundays - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsundays - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsundays - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsundays - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsundays - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsundays - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsundays - ÎmprejurimiCoral Sea Resort Whitsundays - Balcon/Terasă


AS-AGWEB-3C05