De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Cordova Reef Village Resort

Sitio Bantayan Poblacion, Cordova, Mactan, Mactan Island, Filipine 6701

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,3

din 271 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,2
Situare
5,9
Prestaţia personalului
8,2
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,0
Confort/Standard Cameră
8,1
Alimentaţie/Local
6,1
Toate opiniile (271)
Sortare:
Anna M. Călători în pereche Philippines, 7 ianuarie 2016
Unexpectedly Great!

I am a fan of nature while my husband enjoyes modern structures. We were both amazed with the location. We thought we'd be accomodated with good room and a simple pool. Well, it was a suprise!
9
The staff were friendly and hospitable. The hotel/resort was not hard to locate and we felt secured during our stay. It was really a great value for our hard earned money. Thank you 😊
Raportaţi această recenzie
Choongjae L. Familii cu copii în vârstă South Korea, 2 ianuarie 2016
Stay Calm

Quiet
8
If you'd like to stay calm and quiet, this hotel is perfect. That's all.
Raportaţi această recenzie
Yza K. Familii cu copii tineri Philippines, 2 ianuarie 2016
Nothing great

Comfy bed, spacious bathroom, courteous staff
5,3
Overpriced meals, phone inside the room doesn't work so you can't call housekeeping/ operator for your needs.
Raportaţi această recenzie
Lonely L. Familii cu copii tineri Philippines, 28 decembrie 2015
Not worth paying for
3
Not so good....poor service..
Raportaţi această recenzie
Themiya G. Familii cu copii tineri Sri Lanka, 26 decembrie 2015
location not good

room, staff
5,7
not much enjoyed
Raportaţi această recenzie
Stewart N. Familii cu copii în vârstă Canada, 25 decembrie 2015
Cordova Reef Review

Quiet, Good Food, Good Service
7,7
The Rooms could have been cleaner, what I noticed the most was cob webs in the bedroom lamps and a massive amount of cob webs in the bar roof. (open type ceiling so some to be expected). Also on the second evening the water we were served with dinner had a definite metallic/chemical taste. I brought this to the attention of staff for the safety of others and it was handled professionally and quickly and provided bottled water. However, we were not really advised of what the bad taste was caused by... just that it had been taken care of. Thats a little disconcerting???? TV's were older and outdated, IE not flat screen LCD OR LED in our room.. just a plain old TV. Other than the above it was a peaceful get away and I enjoyed it.
Raportaţi această recenzie
Michael M. Călători individuali United States of America, 5 noiembrie 2015
great staff

cleanliness, staff, food
9
Third stay this year. Staff are all excellent. Room very clean. Will def stay here again.
Raportaţi această recenzie
Michael M. Familii cu copii în vârstă United States of America, 2 noiembrie 2015
Our stay at Cordova Reef

Cleanliness, staff, ambiance
8,7
Staff are super friendly. Restaurant is good. Rooms are very nice, and very clean. Nothing to do close by, but makes a great base for going other places. Grounds are very nice, and tranquil.
Raportaţi această recenzie
Fumio J. Călători individuali Japan, 20 octombrie 2015
Nice, silent and beautiful place, also enjoyable..

Nice, silent and beautiful place, also enjoyable..
10
Nice, silent and beautiful place, also enjoyable..
Raportaţi această recenzie
Robert B. Călători în pereche United States of America, 27 septembrie 2015
Greaat value

price, hospitality, location
9,3
I really enjoyed my time there.
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Cordova Reef Village Resort Mactan IslandCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - DotăriCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - DotăriCordova Reef Village Resort Mactan Island - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan Island - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan Island - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan Island - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan Island - RestaurantCordova Reef Village Resort Mactan Island - VedereCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - VedereCordova Reef Village Resort Mactan Island - VedereCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - DotăriCordova Reef Village Resort Mactan Island - PlajăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - Exterior hotelCordova Reef Village Resort Mactan Island - DotăriCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PlajăCordova Reef Village Resort Mactan Island - VedereCordova Reef Village Resort Mactan Island - PlajăCordova Reef Village Resort Mactan Island - DotăriCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - DotăriCordova Reef Village Resort Mactan Island - PlajăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - SpaCordova Reef Village Resort Mactan Island - SpaCordova Reef Village Resort Mactan Island - HolCordova Reef Village Resort Mactan Island - HolCordova Reef Village Resort Mactan Island - HolCordova Reef Village Resort Mactan Island - HolCordova Reef Village Resort Mactan Island - HolCordova Reef Village Resort Mactan Island - Exterior hotelCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - Exterior hotelCordova Reef Village Resort Mactan Island - Sală de fitnessCordova Reef Village Resort Mactan Island - Sală de balCordova Reef Village Resort Mactan Island - Sală de balCordova Reef Village Resort Mactan Island - Sală de balCordova Reef Village Resort Mactan Island - Sală de balCordova Reef Village Resort Mactan Island - Sală de balCordova Reef Village Resort Mactan Island - DotăriCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - Exterior hotelCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - DotăriCordova Reef Village Resort Mactan Island - HolCordova Reef Village Resort Mactan Island - SpaCordova Reef Village Resort Mactan Island - Exterior hotelCordova Reef Village Resort Mactan Island - Exterior hotelCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - PiscinăCordova Reef Village Resort Mactan Island - Exterior hotelCordova Reef Village Resort Mactan Island - Exterior hotelCordova Reef Village Resort Mactan Island - Vedere


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C06