De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Cosmopolitan Hotel

387-397 Queen's Road East, Wanchai, Hong Kong (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Baie Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Baie Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Baie Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartament Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartament Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Baie Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartament Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartament
Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartament Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartament Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartament Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Apartament Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Interior hotel Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Exterior hotel Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Hol Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Pub/Lounge Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Sală de fitness Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Vedere
Zona Wanchai Număr camere: 454
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 1519 opinii

Calitate-preţ
7,4
Situare
7,2
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,0
Confort/Standard Cameră
7,8
Alimentaţie/Local
6,7
Toate opiniile (1519)
Sortare:
Fabrizio D. Călător pentru drum de afaceri Italy, 3 aprilie 2014
discreto hotel

vicino in centro citta, discreto hotel, giovanile buona assistenza
6
soggiorno buono buona assistenza, personale buono,diciamo che alla fine io ero per lavoro loa mia famiglia in vacanza e siamo stati bene tutti
Raportaţi această recenzie
Massimo R. Călător pentru drum de afaceri Italy, 9 februarie 2012
cambio hotel alla reception: alloggiato cosmo

camera pulita e moderna
6
alla recption mi hanno dato una stanza presso il cosmo hotel che è ha 50 metri. sembrava che per loro convenienza, stando una solo notte e viaggiando da solo sarei stato meglio alloggiato presso cosmo. la sensazione è che hanno fatto i loro interessi a mio discapito, anche perchè dovevo incontrare persone presso il cosmopolitan hotel. sinceramente in entrambi gli hotel non ho trovato una hall idonea per fare gli incontri con le aziende che avevo contattato.
Hotel Feature Tip: posizione cosmopolitan/cosmo hotel sembra buona, tuttavia per viaggi di lavoro non ho visto una hall adeguata
Raportaţi această recenzie
Gabriela H. Călător în grup Switzerland, 15 noiembrie 2011
Schlechtes Preis-Leistungsverhältnis

gutes Frühstücksbuffet
4,7
Sehr kleine Zimmer, kaum Platz für 2 grosse Taschen/Koffer, Fitnessraum sehr spärlich und klein. Freundliches Personal und gutes Frühstücksbuffet.
Raportaţi această recenzie
Jie Y. Călător pentru drum de afaceri Singapore, 23 august 2015
Cheap, less accessible, new

newly renovated, friendly staff, cheaper than other
7,3
The stay was pleasant, friendly staff, cheaper options compared to the rest. However, the location is a little far away from MTR and nothing much in causeway bay
Raportaţi această recenzie
Lizette B. Călător în pereche Philippines, 12 august 2015
Cosmopolitan Hotel

Free shuttle, near bus stops and near mrt station
9
Our stay was pleasant. Free shuttle to bring us to the city is the best. Staff are very friendly.
Raportaţi această recenzie
Divine G. Familii cu copii tineri Philippines, 10 august 2015
Clean and good location

cleanliness, location and fast check-in and out
8
My family and I stayed in a family room. The beds are very comfortable however room was a bit tight. The breakfast buffet is good with enough varieties.
Raportaţi această recenzie
Kelly W. Familie, copii în vârstă Malaysia, 9 august 2015
Average

Everything is only average.
6
Raportaţi această recenzie
Stephanie A. Călător individual Australia, 8 august 2015
Comfortable stay with helpful staff

smart phone access, shuttle service, gym
9
Very comfortable. staff were friendly and helpful, particularly when there were issues with a tour I had booked. The smartphone in the room was fantastic, as it meant I had wifi on my phone and tablet at all times, even when exploring the city, as I could turn it into a hotspot and take it with me. The shuttle service was great for getting to and from the airport express train, and there were lots of things I could Walk to from the hotel. Overall very happy with my stay.
Raportaţi această recenzie
Sue C. Călător în pereche Australia, 6 august 2015
Not happy t

Free bus
6,3
Not happy the room have a view that over looked the cemetery ,it had on booking free wifi ,but that is miss leading ,you can only use one device .two people sharing a single room can not use ,also a daily limit .i have never complained before .the place needs a good paint ,the carpet was dirty
Raportaţi această recenzie
Sanly W. Familii cu copii tineri Indonesia, 22 iulie 2015
Not suitable for big groups with young children.

The hotel staff is very helpful. But I need to reconfirm all the things promised to us.
6,7
Hotel is far from airport. Taxi fare is around HKD 360 from airport. Need to walk around 10min before food can be found. Need to remind hotel staff all the features promised to us when we did the booking like the free ocean park ticket.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Cosmopolitan Hotel Hong KongCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - BaieCosmopolitan Hotel Hong Kong - BaieCosmopolitan Hotel Hong Kong - BaieCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartamentCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartamentCosmopolitan Hotel Hong Kong - BaieCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartamentCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartamentCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartamentCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartamentCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartamentCosmopolitan Hotel Hong Kong - ApartamentCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Interior hotelCosmopolitan Hotel Hong Kong - Exterior hotelCosmopolitan Hotel Hong Kong - HolCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pub/LoungeCosmopolitan Hotel Hong Kong - Sală de fitnessCosmopolitan Hotel Hong Kong - VedereCosmopolitan Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeCosmopolitan Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeCosmopolitan Hotel Hong Kong - Sală de şedinţeCosmopolitan Hotel Hong Kong - RestaurantCosmopolitan Hotel Hong Kong - RestaurantCosmopolitan Hotel Hong Kong - DotăriCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţiCosmopolitan Hotel Hong Kong - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A03