sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Insula Mactan, Cebu, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Intrare Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hol Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Piscină Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Piscină Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Grădină Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plajă Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interior hotel Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interior hotel Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţi
Zona Insula Mactan Număr camere: 156

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 1138 opinii

Calitate-preţ
7,3
Situare
6,8
Prestaţia personalului
7,8
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (1138)
Sortare:
Patrick V. Călător în pereche Slovenia, 29 septembrie 2013
Vacanza rilassante, ma allo stesso tempo attiva

Bel giardino, con spiaggia e Spa
6,7
Mi è piaciuto tanto, sia il personale, sia la struttura
Rita D. Familie, copii în vârstă Italy, 21 iunie 2013
un resort elegante e confortevole

ristorante camere piscine
9
Lo staff è gentilissimo e disponibile. La colazione a buffet è ottima, anche se un po' cara rispetto agli standard filippini. Al ristorante servizio impeccabile e piatti squisiti. Le camere ampie e confortevoli. Il wi-fi è solo nelle aree pubbliche.
Bruno L. Călător în pereche Italy, 23 martie 2012
Camere funzionali cortesia nel servizio

Pulizia buon ristorante
7,7
Siamo stati solo 3 giorni, direi che si tratta di un buon Hotel, con camere di buona dimensione, un servizio eccellente il personale molto gentile e disponibile. se devo trovare qualche mancanza forse la posizione è un po'isolata e il WiFi non arriva nelle camere.
Alfredo L. Călător individual Italy, 20 februarie 2012
Posizione ottimale per le vacanze al mare

Spiagga e piscina
7,7
Il soggiorno, seppur per pochi giorni, è stato rilassante e godevole. Il posto è molto tranquillo per chi ama la vacanza al mare e il ristorante serve piatti buoni. La camera non era spaziosa ma comunque gradevole.
Piero F. Călător individual Italy, 18 ianuarie 2012
Hotel ideale per una vacanza rilassante

Ho apprezzato in particolare le aree comuni, molto ben tenute, giardino, piscina, spiaggia, bar ristorante
8,3
Hotel gradevole, tranquillo, un po' appartato, immerso nel verde, sulla costa di Mactan, in ottima posizione sul mare. Molto curate le aree comuni, giardino, piscina, spiaggia, biliardo, ping pong. La mia camera era spaziosa, pulita, arredata con gusto, in stile etnico tropicale, di qualche anno fa. Con un piacevole terrazzo con una bella vista sul mare e sull'isola. La prima colazione è abbondante e variegata. Buono il ristorante. I prezzi sono un po' più alti di quelli in città. Il personale è molto accogliente e gentile. Per andare in città i taxisti chiedono intorno ai pesos.
Piero F. Călător individual Italy, 17 ianuarie 2012
Hotel ideale per una vacanza rilassante

Ho apprezzato in particolare le aree comuni, molto ben tenute, giardino, piscina, spiaggia, bar ristorante
8,3
Hotel gradevole, tranquillo, un po' appartato, immerso nel verde, sulla costa di Mactan, in ottima posizione sul mare. Molto curate le aree comuni, giardino, piscina, spiaggia, biliardo, ping pong. La mia camera era spaziosa, pulita, arredata con gusto, in stile etnico tropicale, di qualche anno fa. Con un piacevole terrazzo con una bella vista sul mare e sull'isola. La prima colazione è abbondante e variegata. Buono il ristorante. I prezzi sono un po' più alti di quelli in città. Il personale è molto accogliente e gentile. Per andare in città i taxisti chiedono intorno ai 400 pesos.
Michael K. Călător în pereche Australia, 21 martie 2015
Very comfortable

Room, gardens, pool
9
Very comfortable and aesthetic rooms. Gardens are nice, and pools are very clean. Staff are very helpful and friendly.
Min T. Familii cu copii tineri Myanmar, 15 martie 2015
Facilities standard drop

Private beach, comfortable room size, parking
4,3
We are returning guest and this is our sixth times. We book second highest class room and no bath robe was provided and we used to have it in our previous trip as well as mentioned in agoda. When we called they said bath robe only provide for suite rooms which is one class higher than us. For 4 star hotel it should have. Overall stay not bad. Breakfast is poor and boring no change at all and very limited. Staff at breakfast stations are so rude, keep staring at individual guest like no manner and gossip between them instead of doing their job. Management should correct this seriously as it is very annoying and unprofessional and rude. Room service team eat left over foods from guest while they cleaning the rooms which is very bad image. Pool attendants not polite. Breakfast station staff who handle the coupon is not professional and rude. Majorly it is staff who spoil the image of hotel. Reception and concierge staffs are polite and helpful. Trouble with driving in and out of hotel as there are two security gates and keep asking room number and name of guest every time we go out. I drive same car and same room and same name and even se day I go out a few times the same guard keep asking me same question and stop me. It might be for security reason but can't they be synchronise and more professional to handle this? Our room has nice view of ocean and big bed which we like about this hotel. Food at hotel restaurant are over price and taste is not really good. Overall I disagree with 4 stars rating. It should be 3 stars. There is no special treatment for returning guest even paying more attention so not sure it's worth to keep going there.
Ang C. Familii cu copii tineri Singapore, 12 martie 2015
upsad

breakfast. welcome drink and gift and prolite staff
5,3
upsad. I book a seaview room but was given a room that was block by trees for the view. The area is with many mosqituo. should improve in pest control....Breakfast and staff is good .. Road to the resort is a bit far from the main road.
Ang C. Familii cu copii tineri Singapore, 12 martie 2015
upsad

welcome drink and gift. polite staff.. good breakfast
5,3
upsad. The area is with many mosqituo. should improve in pest control....Breakfast and staff is good .. Road to the resort is a bit far from the main road.

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - IntrareCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - HolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PiscinăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PiscinăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GrădinăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlajăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interior hotelCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interior hotelCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PiscinăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PiscinăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băuturăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Mâncare şi băutură


AS-AGWEB-3B01