sau

De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Insula Mactan, Cebu, Filipine (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurant Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurant Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurant Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sală de bal Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Împrejurimi Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurant Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurant Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Facilităţi de recreere Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exterior hotel Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exterior hotel Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exterior hotel Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Facilităţi de recreere Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interior hotel Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Plajă Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurant Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sală de bal
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sală de şedinţe Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sală de şedinţe Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Piscină Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Facilităţi de recreere Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Facilităţi de recreere Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exterior hotel Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Intrare Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Hol Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Piscină Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Piscină Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţi
Zona Insula Mactan Număr camere: 156

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Bun

7,5

din 989 opinii

Calitate-preţ
7,3
Situare
6,7
Prestaţia personalului
7,7
Condiţii/Curăţenie Hotel
7,8
Confort/Standard Cameră
8,0
Alimentaţie/Local
7,5
Toate opiniile (989)
Sortare:
Patrick V. Călător în pereche Slovenia, 29 septembrie 2013
Vacanza rilassante, ma allo stesso tempo attiva

Bel giardino, con spiaggia e Spa
6,7
Mi è piaciuto tanto, sia il personale, sia la struttura
Rita D. Familie, copii în vârstă Italy, 21 iunie 2013
un resort elegante e confortevole

ristorante camere piscine
9
Lo staff è gentilissimo e disponibile. La colazione a buffet è ottima, anche se un po' cara rispetto agli standard filippini. Al ristorante servizio impeccabile e piatti squisiti. Le camere ampie e confortevoli. Il wi-fi è solo nelle aree pubbliche.
Bruno L. Călător în pereche Italy, 23 martie 2012
Camere funzionali cortesia nel servizio

Pulizia buon ristorante
7,7
Siamo stati solo 3 giorni, direi che si tratta di un buon Hotel, con camere di buona dimensione, un servizio eccellente il personale molto gentile e disponibile. se devo trovare qualche mancanza forse la posizione è un po'isolata e il WiFi non arriva nelle camere.
Alfredo L. Călător individual Italy, 20 februarie 2012
Posizione ottimale per le vacanze al mare

Spiagga e piscina
7,7
Il soggiorno, seppur per pochi giorni, è stato rilassante e godevole. Il posto è molto tranquillo per chi ama la vacanza al mare e il ristorante serve piatti buoni. La camera non era spaziosa ma comunque gradevole.
Piero F. Călător individual Italy, 18 ianuarie 2012
Hotel ideale per una vacanza rilassante

Ho apprezzato in particolare le aree comuni, molto ben tenute, giardino, piscina, spiaggia, bar ristorante
8,3
Hotel gradevole, tranquillo, un po' appartato, immerso nel verde, sulla costa di Mactan, in ottima posizione sul mare. Molto curate le aree comuni, giardino, piscina, spiaggia, biliardo, ping pong. La mia camera era spaziosa, pulita, arredata con gusto, in stile etnico tropicale, di qualche anno fa. Con un piacevole terrazzo con una bella vista sul mare e sull'isola. La prima colazione è abbondante e variegata. Buono il ristorante. I prezzi sono un po' più alti di quelli in città. Il personale è molto accogliente e gentile. Per andare in città i taxisti chiedono intorno ai pesos.
Piero F. Călător individual Italy, 17 ianuarie 2012
Hotel ideale per una vacanza rilassante

Ho apprezzato in particolare le aree comuni, molto ben tenute, giardino, piscina, spiaggia, bar ristorante
8,3
Hotel gradevole, tranquillo, un po' appartato, immerso nel verde, sulla costa di Mactan, in ottima posizione sul mare. Molto curate le aree comuni, giardino, piscina, spiaggia, biliardo, ping pong. La mia camera era spaziosa, pulita, arredata con gusto, in stile etnico tropicale, di qualche anno fa. Con un piacevole terrazzo con una bella vista sul mare e sull'isola. La prima colazione è abbondante e variegata. Buono il ristorante. I prezzi sono un po' più alti di quelli in città. Il personale è molto accogliente e gentile. Per andare in città i taxisti chiedono intorno ai 400 pesos.
Trevor J. Călător individual Australia, 18 iulie 2014
Excellent.

Food. Facilities. Staff.
9
Excellent. Great location for a quiet break, romantic trip away or a family holiday by the beach.
Anny C. Familie, copii în vârstă United States of America, 6 iulie 2014
Nice family hotel with great food and friendly sta

Staff, food, spa
8,3
We flew in from Manila to Cebu and stayed for 1 night at Costabella. We arrived early in the morning and the staff was very accommodative and allowed us to check in early. The meals that we had at Costabella were great and the wines were reasonably priced. We were very happy with the buffet and food choices. The only problem is that a section of the hotel is under construction which is right by the beach. We used the spa to escape from the noise and the it was a very relaxing experience.
Michael E. Călător în grup Australia, 30 iunie 2014
Very relaxing and pleasant

Staff , quietness , garden pool area
7,7
My stay was with out incident , the staff are very friendly and eager to help out anyway they could . The food was great in both restaurants and room service . The rooms are large and probably in need of a make over which the hotel was doing whilst I was there
Howard C. Călător în pereche Taiwan, 29 iunie 2014
Good beach hotel

Beach, Food, Staff
7,3
We booked this hotel at the very last minute, so the room we got was a bit tiny but no complaint. It's a bit out-dated, but the room has every thing you need. What's worth to mentioned is the food at the restaurant was one of the best I had during our 9 days stay in Cebu. There're good beach and pool for child and plenty of beach activity you can do

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestaurantCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestaurantCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestaurantCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sală de balCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - ÎmprejurimiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestaurantCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestaurantCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Facilităţi de recreereCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exterior hotelCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exterior hotelCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exterior hotelCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Facilităţi de recreereCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interior hotelCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlajăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestaurantCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sală de balCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sală de şedinţeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sală de şedinţeCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PiscinăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Facilităţi de recreereCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Facilităţi de recreereCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exterior hotelCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - IntrareCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - HolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PiscinăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PiscinăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport şi activităţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - GrădinăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlajăCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţiCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Cameră de oaspeţi


AS-AGWEB-3A01