De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Crosswinds Ocean Hotel

3993 Airport Road corner Roxas Boulevard Baclaran Paranaque City, Pasay, Manila, Filipine 1702

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Peste medie

5,8

din 263 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
6,0
Situare
6,9
Prestaţia personalului
6,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
5,2
Confort/Standard Cameră
5,4
Alimentaţie/Local
5,0
Toate opiniile (263)
Sortare:
Fabrizio C. Călători individuali Italy, 31 iulie 2012
non molto bene

vicino mercato di Baclaran
4,3
non e'un hotel tra i migliori ho trovato diversi problemi nel soggiorno camere vecchie e servizi igenici a volte non funzionanti
Raportaţi această recenzie
Eric G. Călători în pereche Canada, 17 noiembrie 2015
Good Value for Price

Proximity to airport and LRT & MRT
6,7
Good, very courteous and helpful staff, clean, good value for money, 7 eleven across the street, lots of restaurants on Roxas just a 5 minute walk
Raportaţi această recenzie
Vence L. Călători în grup Philippines, 6 octombrie 2015
Stsy in Crosswind hotel

close to the airport, near several attractions,affordable
6,7
We were accomodated immediately after arrival.We had spacious rooms and services were quite ok.
Raportaţi această recenzie
Steinar S. Călători individuali Norway, 27 iulie 2015
Emergency hotel

Near airpport, balcony.
3,7
Food is limited dishes and local dishes only, brakfast is not eatable. The trafick outside is noisy 24/7, it is only a poor fitted plywood door to the balcony it do not stop cockroaches from enter the room or stopp any noise from the street, toilet do not flash and no toilet paper. When I was 10 years old we make cabin like this for play.
Raportaţi această recenzie
Joseph R. Călători individuali United Kingdom, 16 iunie 2015
My stay at the Crosswinds Ocean Hotel

location immediate shops, taxi access
8
my stay at this hotel was okay
Raportaţi această recenzie
Erik M. Călători individuali Australia, 7 aprilie 2015
last time

close to airport
3
i have stayed here a lot in the past. it was really cheap before but ive been noticing the price go up a bit. i will now start to check out other places close by the airport. i used to put up with the discomfort but with the price increasing i dont think its worth it
Raportaţi această recenzie
Erwin P. Familii cu copii tineri Philippines, 22 martie 2015
Not worth the money

Location, room size, wifi connection
3
Just so. The hotel was old the food was not good at all and worst when we had our room clean we lost a pack of junk food. No trash can inside the room and no complimentary water or coffee to think the room was quite expensive for an old establishment. I will not recommen. This hotel
Raportaţi această recenzie
Nicoletta P. Călători în grup Italy, 5 martie 2015
Cheap hotel next to the airport

Location, price and convenience
6
PROs: - Conveniently located less than 10 minutes by taxi from Manila airport - Basic but clean rooms, overall decent value for money CONs: - Very noisy: at night you can hear and dogs barking and cars passing by, which makes it hard to fall asleep - Poor breakfast choice
Raportaţi această recenzie
Marco J. Călători în pereche Germany, 3 martie 2015
no need

ok
2,7
Raportaţi această recenzie
Rafael J. Familii cu copii tineri Philippines, 9 februarie 2015
Not so clean.

Location
5,3
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
Crosswinds Ocean Hotel ManilaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Coffee Shop/CafeneaCrosswinds Ocean Hotel Manila - BaieCrosswinds Ocean Hotel Manila - BaieCrosswinds Ocean Hotel Manila - BaieCrosswinds Ocean Hotel Manila - BaieCrosswinds Ocean Hotel Manila - HolCrosswinds Ocean Hotel Manila - MagazineCrosswinds Ocean Hotel Manila - Centru de afaceriCrosswinds Ocean Hotel Manila - MagazineCrosswinds Ocean Hotel Manila - MagazineCrosswinds Ocean Hotel Manila - RecepţieCrosswinds Ocean Hotel Manila - HolCrosswinds Ocean Hotel Manila - RestaurantCrosswinds Ocean Hotel Manila - Restaurant


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A08