De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Crosswinds Ocean Hotel

3993 Airport Baclaran, Zona aeroport Pasay, Manila, Filipine 1702 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi
Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi Crosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţi
Zona Zona aeroport Pasay Număr camere: 60
Wifi gratuit

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Peste medie

5,8

din 256 opinii

Calitate-preţ
6,0
Situare
6,9
Prestaţia personalului
6,0
Condiţii/Curăţenie Hotel
5,2
Confort/Standard Cameră
5,4
Alimentaţie/Local
5,0
Toate opiniile (256)
Sortare:
Fabrizio C. Călător individual Italy, 31 iulie 2012
non molto bene

vicino mercato di Baclaran
4,3
non e'un hotel tra i migliori ho trovato diversi problemi nel soggiorno camere vecchie e servizi igenici a volte non funzionanti
Joseph R. Călător individual United Kingdom, 16 iunie 2015
My stay at the Crosswinds Ocean Hotel

location immediate shops, taxi access
8
my stay at this hotel was okay
Erik M. Călător individual Australia, 7 aprilie 2015
last time

close to airport
3
i have stayed here a lot in the past. it was really cheap before but ive been noticing the price go up a bit. i will now start to check out other places close by the airport. i used to put up with the discomfort but with the price increasing i dont think its worth it
Erwin P. Familii cu copii tineri Philippines, 22 martie 2015
Not worth the money

Location, room size, wifi connection
3
Just so. The hotel was old the food was not good at all and worst when we had our room clean we lost a pack of junk food. No trash can inside the room and no complimentary water or coffee to think the room was quite expensive for an old establishment. I will not recommen. This hotel
Nicoletta P. Călător în grup Italy, 5 martie 2015
Cheap hotel next to the airport

Location, price and convenience
6
PROs: - Conveniently located less than 10 minutes by taxi from Manila airport - Basic but clean rooms, overall decent value for money CONs: - Very noisy: at night you can hear and dogs barking and cars passing by, which makes it hard to fall asleep - Poor breakfast choice
Marco J. Călător în pereche Germany, 3 martie 2015
no need

ok
2,7
Rafael J. Familii cu copii tineri Philippines, 9 februarie 2015
Not so clean.

Location
5,3
Kevin B. Familii cu copii tineri United Kingdom, 20 ianuarie 2015
Absolutely disgusting
3
We stayed here because of location to the airport, we booked a room for 4 adults + 1 The extra bed was a old bit of foam on the filthy floor, we asked the girl on the desk for a proper bed for my children and was told she would ring the manager, total lies no phone call no proper bed, And just to add insult my youngest daughter had been Bitten by bed mites probably 50 times without exaggerating, Spent the nxt few days in and out of hospital and doctors, We have stayed in many hotels as a family and single parents all round the world, By far the most disgusting place ever, You have been warned
Kjell W. Călător individual Sweden, 21 decembrie 2014
ok value for the money spent.

Relatively close to the airport. Very nice staff
6,3
It was totally ok, but as a european I missed some things on the breakfast table... Only philipino breakfast. And the room could have been a little cleaner. But the staff was kind and helpful and the price was not to high.
Darren T. Călător pentru drum de afaceri Canada, 29 noiembrie 2014
not quite what was promoted

close to airport, close to airport, close to airport
3
stressful, lack of sleep, no amenities , such as tv, shower, telephone for a wake up call, all of which was lacking in this room, last last option in my opinion.. horrible last night flying out of manila,

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Crosswinds Ocean Hotel ManilaCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Cameră de oaspeţiCrosswinds Ocean Hotel Manila - Coffee Shop/CafeneaCrosswinds Ocean Hotel Manila - BaieCrosswinds Ocean Hotel Manila - BaieCrosswinds Ocean Hotel Manila - BaieCrosswinds Ocean Hotel Manila - BaieCrosswinds Ocean Hotel Manila - HolCrosswinds Ocean Hotel Manila - MagazineCrosswinds Ocean Hotel Manila - Centru de afaceriCrosswinds Ocean Hotel Manila - MagazineCrosswinds Ocean Hotel Manila - MagazineCrosswinds Ocean Hotel Manila - RecepţieCrosswinds Ocean Hotel Manila - Hol


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A03