De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Australia 6100 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotel Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/Lounge Crown Metropol Perth Hotel Perth - Facilităţi de recreere Crown Metropol Perth Hotel Perth - Sală de fitness Crown Metropol Perth Hotel Perth - Hol Crown Metropol Perth Hotel Perth - Piscină Crown Metropol Perth Hotel Perth - Dotări Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotel Crown Metropol Perth Hotel Perth - Piscină Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotel Crown Metropol Perth Hotel Perth - Piscină Crown Metropol Perth Hotel Perth - Hol Crown Metropol Perth Hotel Perth - Piscină Crown Metropol Perth Hotel Perth - Hol Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Hol Crown Metropol Perth Hotel Perth - Piscină Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi Crown Metropol Perth Hotel Perth - Intrare Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotel Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotel Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi
Zona Burswood Număr camere: 200

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Fantastic

8,5

din 353 opinii

0 recenzii în Româneşte

Calitate-preţ
7,4
Situare
8,7
Prestaţia personalului
8,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
9,0
Confort/Standard Cameră
8,8
Alimentaţie/Local
8,5
Toate opiniile (353)
Sortare:
Anthony C. Călători individuali Australia, 8 ianuarie 2016
big rooms

hotel pool is big and nice big rooms and good food
8,3
my stay was great nice staff
Raportaţi această recenzie
Wham A. Familii cu copii tineri Australia, 31 decembrie 2015
Expensive over valued

Swimming pool and gym
5
Bad
Raportaţi această recenzie
Beverley O. Călători în pereche Australia, 26 decembrie 2015
worth a try if you want the best

luxury fit out on floor 8
9
Sound proofing a bit poor if you get noisy inconsiderate neighbours. Other wise lovely . Probably the best in Perth since Packer took over and brought international luxury standards to Perth.
Raportaţi această recenzie
Keon O. Călători în pereche Australia, 18 decembrie 2015
Fantastic

Our room our view and the pool
9,3
Fantastic. Great room,great view and fabulous friendly staff. Highly recommended
Raportaţi această recenzie
Karen R. Călători în pereche Australia, 10 noiembrie 2015
Booked in for our wedding but room wasn't ready

Choice of restaurants. Valet parking. Facilities.
7
We had a lovely time but had a few issues with incorrect billing and our room not being ready when my fiancé tried to check in at 445pm. This meant he didn't have enough time to get ready for the wedding and was 30 minutes late to the venue for our ceremony.
Raportaţi această recenzie
Bradley W. Călători în pereche Australia, 10 noiembrie 2015
Pissed off
6
To start off they didnt have our room then they put us in 1 with to double beds then made us wait 1hr and a half before we got another room then they got us 1 and put us in a none shocking room so we waited another 1/2 hr then they said no just smoke in the nine smoking room
Raportaţi această recenzie
Marie K. Călători în pereche Australia, 4 noiembrie 2015
Had an amazing night at Crown Metropol.

The pool was amazing and relaxing, felt like I was overseas.
9,7
Great stay. Amazing facilities. Coming back with my kids for a mini family break.
Raportaţi această recenzie
Shirley B. Călători în pereche Australia, 4 noiembrie 2015
Wonderful stay

Quality hotel, choice of restaurants and the location
10
Amazing stay, 5 stars without a doubt. Will be back
Raportaţi această recenzie
Mohmed D. Călători individuali United Kingdom, 30 octombrie 2015
V good

Environment , cleanliness & staff
8,3
All v good
Raportaţi această recenzie
Vk R. Familii cu copii tineri Malaysia, 27 octombrie 2015
Luxury,swimming pool

Very comfortable room , nice swimming pool ..Only problem is , I have Request for special services for my doughter's 1st year birthday
8
They don't bother your special request 😫😫
Raportaţi această recenzie
1 din 1 recenzii
 

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/LoungeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Facilităţi de recreereCrown Metropol Perth Hotel Perth - Sală de fitnessCrown Metropol Perth Hotel Perth - HolCrown Metropol Perth Hotel Perth - PiscinăCrown Metropol Perth Hotel Perth - DotăriCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - PiscinăCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - PiscinăCrown Metropol Perth Hotel Perth - HolCrown Metropol Perth Hotel Perth - PiscinăCrown Metropol Perth Hotel Perth - HolCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - HolCrown Metropol Perth Hotel Perth - PiscinăCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - IntrareCrown Metropol Perth Hotel Perth - SpaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - SpaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Hol


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3C01