De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Australia 6100 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

anterior : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotel Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/Lounge Crown Metropol Perth Hotel Perth - Facilităţi de recreere Crown Metropol Perth Hotel Perth - Sală de fitness Crown Metropol Perth Hotel Perth - Hol Crown Metropol Perth Hotel Perth - Piscină Crown Metropol Perth Hotel Perth - Dotări Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotel Crown Metropol Perth Hotel Perth - Piscină Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotel Crown Metropol Perth Hotel Perth - Piscină Crown Metropol Perth Hotel Perth - Hol Crown Metropol Perth Hotel Perth - Piscină Crown Metropol Perth Hotel Perth - Hol Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Hol Crown Metropol Perth Hotel Perth - Piscină Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi Crown Metropol Perth Hotel Perth - Intrare Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotel Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotel Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi Crown Metropol Perth Hotel Perth - Spa Crown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţi
Zona Burswood Număr camere: 200

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Excelent

8,5

din 321 opinii

Calitate-preţ
7,4
Situare
8,6
Prestaţia personalului
8,5
Condiţii/Curăţenie Hotel
8,9
Confort/Standard Cameră
8,7
Alimentaţie/Local
8,5
Toate opiniile (321)
Sortare:
Kee C. Familii cu copii tineri Malaysia, 19 iulie 2015
Clean & comfortable

Food are delicious especially Chinese restaurant & Japanese cuisine
8,7
I found it comfortable & highly recommended that Chinese restaurant named Silk
Raportaţi această recenzie
Wei S. Călător în pereche Singapore, 12 iulie 2015
Clean and convenient

Near Casino, Near good Restaurants and centrally located
7,7
Stay was good and the staff were helpful and friendly
Raportaţi această recenzie
Carol H. Familie, copii în vârstă Australia, 6 iulie 2015
My short stay

The room, food and cost
10
beyond my expectations
Raportaţi această recenzie
Teh W. Familii cu copii tineri Singapore, 5 iulie 2015
Not worth the money

-
4,3
Security staff were very rude. Looked as though we owe them a living, no.smile, so rude when they speak to guests (these are paying guests, made them felt so low down). Stayed at Crown Melbourne last November. The attitude of security staff at Perth paled to the team in Melbourne. No, I won't come back. is not worth it. Ended my 16 days trip with bad after taste.
Raportaţi această recenzie
William C. Călător pentru drum de afaceri Australia, 3 iulie 2015
Crown Metropol Perth

Service, rooms, food
9
Raportaţi această recenzie
Christine R. Călător în pereche Australia, 1 iulie 2015
Quiet Luxury

Reasonably close to the airport and the city. Many dining options for all budgets at the Casino. Great staff and beautiful room.
10
We loved our stay. Late checkout was given on request. Concierge were very helpful with extra shampoo request. Bed was very comfortable. Best part was not having to go anywhere to find multiple dining options. We just wandered through the Casino and complex til we found somewhere perfect for us. Will stay again.
Raportaţi această recenzie
Darren W. Călător individual Australia, 28 iunie 2015
Nice facilities, good location, good size room.

Close to airport. Restaurants. Casino attached.
7,7
Raportaţi această recenzie
Ian M. Călător în pereche Australia, 27 iunie 2015
U

I
7,3
Raportaţi această recenzie
Vera B. Călător pentru drum de afaceri Australia, 26 iunie 2015
Excellent stay

Everything everything everything
10
Raportaţi această recenzie
Kathleen S. Călător în pereche Australia, 23 iunie 2015
Relaxing in style

The friendly and helpful staff. Location and to the door entry by transport. Everything you need was at your fingertips.
10
We were very happy with our stay. We were there to celebrate my husbands birthday and the staff were so helpful and friendly and might I say it was a pleasure to even have some very funny staff as well. Everything was very clean. I can also say that it was family friendly as well which was lovely to see. The food was very nice and we had so many choices. Our room was very comfortable and clean with a great view of our city. Thank you again, I'm sure we will be back again soon.
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/LoungeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Facilităţi de recreereCrown Metropol Perth Hotel Perth - Sală de fitnessCrown Metropol Perth Hotel Perth - HolCrown Metropol Perth Hotel Perth - PiscinăCrown Metropol Perth Hotel Perth - DotăriCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - PiscinăCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - PiscinăCrown Metropol Perth Hotel Perth - HolCrown Metropol Perth Hotel Perth - PiscinăCrown Metropol Perth Hotel Perth - HolCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - HolCrown Metropol Perth Hotel Perth - PiscinăCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - IntrareCrown Metropol Perth Hotel Perth - SpaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - SpaCrown Metropol Perth Hotel Perth - Cameră de oaspeţiCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exterior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interior hotelCrown Metropol Perth Hotel Perth - Hol


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A04