De fiecare dată când un client Agoda pleacă dintr-un hotel, acesta va primi un e-mail cu rugămintea de a-şi exprima în scris opinia în legătură cu sejurul său. Este singura modalitate prin care se pot trimite opinii. Fiecare opinie trebuie apoi să fie aprobată de către echipa noastră editorială înainte de a fi postată pe site-ul Agoda. Astfel, spre deosebire de alte site-uri de turism, TOATE opiniile Agoda sunt autentice şi reale.
Introduceți datele dvs. pentru a verifica disponibilitatea și faceți o rezervare la acest hotel

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malaezia 93762 (Arată hartă)

Rezervaţi acum!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Cameră de oaspeţi Damai Puri Resort & Spa Kuching - Cameră de oaspeţi Damai Puri Resort & Spa Kuching - Cameră de oaspeţi Damai Puri Resort & Spa Kuching - Interior hotel Damai Puri Resort & Spa Kuching - Piscină Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurant Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balcon/Terasă Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plajă Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plajă Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plajă Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plajă Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plajă Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plajă Damai Puri Resort & Spa Kuching - Împrejurimi Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotel
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotel Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotel Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotel Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotel Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotel Damai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotel Damai Puri Resort & Spa Kuching - Centru de afaceri Damai Puri Resort & Spa Kuching - Cameră de oaspeţi Damai Puri Resort & Spa Kuching - Vedere Damai Puri Resort & Spa Kuching - Vedere Damai Puri Resort & Spa Kuching - Împrejurimi Damai Puri Resort & Spa Kuching - Piscină
Zona Damai / Santubong Număr camere: 207

Opinii clienţi recente

Selectați tipul de călător

 

Plăcut

6,6

din 927 opinii

Calitate-preţ
6,3
Situare
7,7
Prestaţia personalului
6,6
Condiţii/Curăţenie Hotel
6,6
Confort/Standard Cameră
6,8
Alimentaţie/Local
5,7
Toate opiniile (927)
Sortare:
Margherita P. Călător în pereche Italy, 25 august 2013
Resort tranquillo e confortevole

Pulizia, servizi, piscina
7,3
È un resort con tutti i confort, tranquillo, adatto ad un soggiorno di totale relax, ma la spiaggia delude, l'acqua è torbida per via della sabbia, non ci sono coralli o fondali particolari. Non va bene per chi ama il mare, nuotare, fare snorkeling o immersioni. L'albergo offre tutto, ma a prezzi europei. Non saremmo andati se non avessimo trovato l'offerta. Nulla da dire su pulizia, gentilezza e disponibilità del personale. Eccellente.
Raportaţi această recenzie
Mario V. Călător în pereche Italy, 20 martie 2012
bel hotel con ottimo servizio

grandi piscine, posizione nella natura, camere spaziose e pulite
8,7
L'albergo ci è piaciuto molto, il servizio molto buono così come la pulizia. Ci sono due piscine molto belle e grandi (una per i bambini fantastica). La posizione è buona con possibilità di fare passeggiate nella jungla nelle vicinanze e vicino al Centro Culturale. I prezzi sono in linea con gli standard della struttura, quindi abbastanza più alti della media dei prezzi tipici Malesi. Ci sono comunque ristoranti anche economici a pochi passi fuori dall'hotel in prossimità del centro culturale. La colazione a buffet è veramente ottima e molto varia (di gran lunga la migliore da noi trovata in Malesia), non capiamo proprio le critiche avanzate sul punto in commenti di altri viaggiatori.
Hotel Feature Tip: Abbiamo potuto dare un'occhiata anche alle altre strutture della zona e riteniamo che circa a parità di prezzo sia la struttura migliore.
Raportaţi această recenzie
Mujahid T. Călător în pereche Pakistan, 24 iulie 2015
Good

View location and swimming pool
6,3
Good They should have wifi in rooms.
Raportaţi această recenzie
Samsudin G. Familii cu copii tineri Malaysia, 21 iulie 2015
My stay at Damai Puri Resort & Spa

Beach, giant games and view
3,3
It was terrible. They didnt know how many days we were staying, no towels upon check in and we received 6 hours later. Toilet was dirty and greasy. No ammenities. Bedsheets were stained. Food was tasteless and no value for money. We also had food poisoning the next day after consuming it. Dirty plates from room service was left along the corridor and wasnt picked up for more than 24 hours. No towels at poolside and they didnt even know when it would be replenished. Pool was unbelievably dirty with leaves and bugs. We asked for extra coffee cups and no one brought it. When asked hours later they said they had morning briefing so they couldnt bring it. If it wasn't for the proximity to the beach, it would have been the most awful experience I've ever had.
Raportaţi această recenzie
Jiat P. Familii cu copii tineri Malaysia, 20 iulie 2015
Swimming pool

Children pool
7
Dirty swimming pool. Bad Smell ftom rubbish bin near pool side.
Raportaţi această recenzie
Mohamad F. Familii cu copii tineri Malaysia, 20 iulie 2015
Cuti raya

Swimming pool big, ocean near n seafood near
7,7
Good no problem
Raportaţi această recenzie
Anthony Y. Călător individual Malaysia, 19 iulie 2015
Good

The beautiful scenery and relax with cool breeze
8
Ok Nice view and relax only the food for breakfast is under rated.
Raportaţi această recenzie
Evans N. Familii cu copii tineri Malaysia, 17 iulie 2015
Proper maintenance should be conducted.

Just the kids pool for my child. The only reason I was there.
6,7
Just nice.
Raportaţi această recenzie
Sandy P. Familii cu copii tineri Indonesia, 17 iulie 2015
Nice location,near beach and travel spot

The beach is really nice,great location near travel spot,the staff is very nice
7
Hotel location is good because near sarawak culture village and damai centre (they have foodcourt,restaurant and mini market).we travelled with young children (2 y.o),and we loved the beach.the beach is very clean so our baby can enjoyed themselve at the beach.and the pool is okay although the pool is little dirty. the room is too old and smell bad,but still okay.the AC is working so good. but overall we enjoyed staying at damai puri and be sure of coming back. But for 4 star hotel we think its overrated. It'll be 3 star,unless they renovated the room maybe we'll give 4 star
Raportaţi această recenzie
Lim M. Călător în grup Malaysia, 16 iulie 2015
Awesome

Nice views, peaceful place and good spot to relax
8,3
Nice and awesome!
Raportaţi această recenzie

Rezervaţi acum!

Grăbiţi-vă - disponibilitate redusă!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Cameră de oaspeţiDamai Puri Resort & Spa Kuching - Cameră de oaspeţiDamai Puri Resort & Spa Kuching - Cameră de oaspeţiDamai Puri Resort & Spa Kuching - Interior hotelDamai Puri Resort & Spa Kuching - PiscinăDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestaurantDamai Puri Resort & Spa Kuching - SpaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balcon/TerasăDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlajăDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlajăDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlajăDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlajăDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlajăDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlajăDamai Puri Resort & Spa Kuching - ÎmprejurimiDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotelDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotelDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotelDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotelDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotelDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotelDamai Puri Resort & Spa Kuching - Exterior hotelDamai Puri Resort & Spa Kuching - Centru de afaceriDamai Puri Resort & Spa Kuching - Cameră de oaspeţiDamai Puri Resort & Spa Kuching - VedereDamai Puri Resort & Spa Kuching - VedereDamai Puri Resort & Spa Kuching - ÎmprejurimiDamai Puri Resort & Spa Kuching - PiscinăDamai Puri Resort & Spa Kuching - IntrareDamai Puri Resort & Spa Kuching - Sală de balDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/LoungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - PiscinăDamai Puri Resort & Spa Kuching - Cameră de oaspeţiDamai Puri Resort & Spa Kuching - Cameră de oaspeţi


Agoda.com este parte a The Priceline Grup, liderul mondial în turism online și servicii conexe.

AS-AGWEB-3A02